peri majestic the real

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Είμαστε συντετριμμένοι. Ποιος το περίμενε ότι μία πολιτικός που είχε ως πρότυπα τον Κώστα Σημίτη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συλλαμβανόταν για διαφθορά.

 

Για μήνες, Βέλγοι ερευνητές «υποπτεύονταν ότι μια χώρα του Κόλπου επηρέαζε τις οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πληρώνοντας σημαντικά χρηματικά ποσά ή προσφέροντας σημαντικά δώρα σε τρίτους με πολιτική θέση ή/και σημαντική στρατηγική θέση» εντός αυτού του οργάνου.



8 σχόλια:

  1. Συντρόφισσες και συντροφοι για τον Σοσιαλισμο αγωνιζομαστε ολοι...ελεγαν ο Γιαννος ο Ακης και τα αλλα παιδια. Ειναι Ηλιου φαεινοτερον πως η συντροφισα επεσε θυμα κατασυκοφάντησης φασιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γαλλικό κανάλι είπε ότι συνελήφθη και πράγματι συνελήφθη για διαφθορά. Θα είχαμε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφθορά, οργανωμένο έγκλημα και ξέπλυμα χρήματος. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Άρα; Κάτι ανάλογο δεν μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν έχει καν σύνταγμα. Κυβερνιέται από υπόκοσμο. Απόψε το βράδυ θα πέσουν τηλέφωνα. Αθήνα-Βερολίνο-Βρυξέλλες. Να πέσει στα μαλακά η υπόθεση. Έλα όμως που είναι και ο σύζυγός της μπλεγμένος. Υπάρχει ομάδα σοσιαλιστών από πίσω. Δύσκολη υπόθεση....Απόψε το βράδυ είδαμε για λίγο τις αρχές της κεντρικής Ευρώπης....και αισθανθήκαμε λίγο Ευρώπη...Η Καιλή δεν μπορεί να συνεχίσει.. ως Ευρωβουλευτής....ας βγει και ας πει ότι θέλει στα megala κανάλια του Μητσοτάκη.....για την Ευρώπη έχει καεί...για την Ελλάδα μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια...

      peri

      Διαγραφή
  3. Αλήθεια είναι! Πέσαμε από τα σύνεφα! Γίνοντε τέτοια πράγματα,στήν Τιχουάνα? Κανείς δεν το πιστεύει! Πάθαμε την πλάκα μας! Μην σου πώ ,ότι είναι συνωμοσία! Την παγίδευσαν την κοπέλα! Ακου την παρακολουθούσαν οι αρχές! Ποια είναι ο εσκομπαρ? Με ποιούς κάνει παρέα με τίποτα αλήτες? Οι συνάδελφοι της είναι όλοι ένας πρός ενας. Απο τόν Γιωργάκη και Σημίτη,μέχρι Καραμαν-αλή Σαμαρά,και σήμερα το "νεό αίμα" είναι ακόμα πιό "καθαρό"Μητσοτακης Τσίπρας Ανδουλάκης.. Μόνον με τους ΛΟΑΤΚΙ κάνουν παρέα! Σιγά,με τους λαθρό και τους γύφτους συνενοούντε. Σιγά! Ενα δωράκι για τα γενέθλια της ήταν. ..Ολόκληρη novartys και πέρασε έτσι. Τό κατάρ δλδ έστειλε "πακέτο"? Η Γερμανία με την doischebang? Τί έστελνε,? Απλά ήταν κλειστά και σε φάκελο. Το καταρ τα έστελνε σε τσουβάλια,και έκαναν μπαμ.. Σιγά θα ξεφουσκώσει ..Θα περάσει και αυτό,και μην βγεί και "ηρωας",πως την κατηγόρησαν κιόλας. Αμα ήτανε και ταγμένη υπερ συνοικεσίου με ΚΙΝΑΛΛΙ ΚΑΙ Μητσοτάκη,έ καλά.. Επιστρέφει από τας Βρυξέλας,μετά βαίων και κάζων? Τι θα γίνει τώρα η Ολγα? Θα το γυρίσει στο νοικοκυρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα φούσκωσαν σαν καρβέλια, πολλοί λογαριασμοί και για το λαθρομεναστευτικό. Δεν εξηγείται αλλιώς η λυσσαλέα επιβολή των λάθρο. Αλήθεια θα γίνει έρευνα ςτις ΔΟμές των λάθρο?>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ γρήγορα έγινε η διαγραφή από ΠΑΣΟΚ. Κάτι δεν πάει καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά το τερματίσατε. που ζείτε δεν κατοικοεδρεύετε στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, πολυ υποκριτικά αντιμετωπίσατε την υπόθεση, σας έκανε βλέπω εντύπωση πως μια αστή πολιτικος ενεπλάκη σε υπόθεση διαφθοράς και σκίσατε τα ιμάτιά σας, τώρα Περι πως από το ένα θέμα ορισμένοι έχουν το ταλέντο της υπερπήδησης και από το πολύ πήδημα έφθασαν στις δομές μόνο ψυχίατρος αναλυτής μπορεί να εξηγήσει, τελικά Περι η ισοπέδωση και όλα ίσια όλα σιάδι είναι το χαρακτηριστικό ορισμένων που πληκτρολογούν με την άκρη του βαλάνου, ΟΚ η διαφθορά , η έκπτωση αξιών, η παρακμή διαχέεται όχι μονο στην ελληνική πολιτική ζωή αλλα και σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου οι μηχανισμοί ελέγχου είτε είναι ανενεργοί είτε άγονται και φέρονται από την εκάστοτε εξουσία.Αλλά να το επαναλάβω προσωπικά η είδηση με αφήνει παγερά αδιάφορο, αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτά τα φαινόμενα σήψης , όσα έρχονται στην επιφάνεια γιατί υπάρχουν και πλείστα ΄'αλλα που τα σκεπάζει η ομίχλη της αδιαφάνειας, επομένως ας αφήσουμε τα δάκρυα του κροκόδειλου και ας βάλουμε φραγμό στην υποτιθέμενη αγανάκτηση, ας περιοριστούμε στις αιτίες που γεννούν τέτοια φαινόμενα και ας αφήσουμε τα επαναστατικά , ακόμα δεν αντιλήφθηκαν ορισμένοι ότι το σύστημα δεν ανατρέπεται με αφορισμούς, ακυρώσεις λεκτικού τύπου και διαφόρων χρωμάτων γιλέκα, είδατε διαχρονικά στην χώρα μας πως χρησιμοποιεί το σύστημα τους αντιεξουσιαστές που ακριβώς τους βάπτισαν έτσι τα συστημικά μέσα ύπνωσης προσπαθώντας να δώσουν την εικόνα ότι μάχονται με κουκούλες το σύστημα, εμένα απλά μου θυμίζουν τις κουκούλες που φορούσαν στην κατοχή οι έλληνες συνεργάτες των ναζί για να στέλνουν τους πατριώτες στο εκτελεστικό απόσπασμα,Ας αφήσουν ορισμένοι τα δάκρυα ειδικά αν έχουν και σκαλοπάτια γιατί υπαρχει σοβαρη η πιθανότητα ατυχήματος/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περι πρός επίρρωση του προηγούμενου σχολίου μου, θεώρησε την υπόθεση ως πλυντήριο, κατ αρχήν το Κατάρ ξέρουμε πως είναι μια χώρα με ολοκληρωτική μοναρχία με ότι αυτό συνεπάγεται για τον πολίτη αυτής της χώρας.Στο Κατάρ διοργανώνεται το ποδοσφαιρικό μουντιάλ, για την κατασκευή γηπέδων εργάστηκαν χιλιάδες αλλοδαποί εργάτες και κάνοντας ταμείο στο τέλος , υπήρξαν πάνω από 8000 θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα τα οποία όπως είναι φυσικό ο πολιτισμένος απολίτιστος κόσμος το έκανε μούγκα στην στρούγκα για ευνόητους λόγους, άσχετα αν οι πακιστομπαγκλαντεσιανοί και εδω στους πολιτισμένους αμόρφωτους συνέλληνες που ξεχυλίζει η παιδεία τους είναι μια συνομοταξία ανθρώπων που η ζωή τους είναι διαφορετικά κοστολογημένη, κάπως έτσι διαμορφώθηκε Περι και η ναζιστική θεωρία της υπεροχής της λευκής φυλής να μην το βάζουν κάτω από το χαλάκι ορισμένοι σφυρίζοντας αδιάφορα,όλοι αυτοί λοιπόν οι αλλοδαποί εργάστηκαν κάτω από άθλιες συνθήκες και με πενιχρά μεροκόματα , για να μπορούν οι απολίτιστοι πολιτισμένοι να απολαύσουν από τον καναπέ . υπόψη είναι ίδιος σε όλες της χώρες και χρησιμεύει το ίδιο , το ματωμένο υπερθέαμα .Επισκέφθηκε η Ελληνίς αρχές Νοεμβρίου το Κατάρ και μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο. είπε χαρακτηριστικά , ότι το Κατάρ είναι χώρα πρωτοπόρος στο θέμα των εργασιακών σχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή