peri majestic the real

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Εάν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, θα ήταν για γέλια.. Εάν δεν προσέξουν οι Δεξιοί, θα συνεχίσουν να είναι τα κορόιδα των βενιζελικών!

 

Θα εκμεταλλευτούν την τύχη τους οι Δεξιοί, για να διώξουν τους προδότες από την παράταξή τους ή θα πέσουν στην «παγίδα» που τους στήνουν εκ νέου οι βενιζελικοί; Είναι βέβαιο ότι τώρα θα τους στηθεί μια μεγάλη «παγίδα». Ο έλεγχος του μεγάλου κόμματος της Δεξιάς είναι το μυστικό τής πολιτικής και οικονομικής επιτυχίας των Βενιζελικών. Μέσω αυτής ελέγχουν ολόκληρο το πολιτικό «φάσμα» τής Δημοκρατίας μας. Θα δώσουν σκληρή μάχη για να μην χάσουν τον έλεγχο της ΝΔ. Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τον Μαρινάκη, δηλαδή, που βρίσκεται δήθεν σε «κόντρα» με τον Μητσοτάκη, είναι μία «παράσταση» …Μπροστά στο ενδεχόμενο να «καεί» ο Μητσοτάκης, προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Να προλάβουν να εμφανίζονται ως πρωτοπόροι τής «κάθαρσης», που με τα δικά τους ΜΜΕ θα «προτείνουν» τον νέο αρχηγό τής Δεξιάς. Εννοείται ότι η «κόντρα» αυτή δεν μπορεί να είναι πραγματική. Ο Μαρινάκης ανήκει στον πιο σκληρό πυρήνα των Βενιζελικών. Ο υπόδικος για «μεγαλεμπορία» ναρκωτικών, που μόνον στο Μεντεγίν τής Κολομβίας θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος της πιο δημοφιλούς ομάδας, εκδότης και καναλάρχης …Αυτός είναι που εμφανίζεται σήμερα δήθεν να «απειλεί» τον Μητσοτάκη !!! …Αυτός είναι που μιλάει για «παρακράτος» !!!


Εάν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, θα ήταν για γέλια. Ποιον θα «στηρίξει» αυτός ο «καθαρός» άνθρωπος για την ηγεσία τής ΝΔ; …Την Όλγα Κεφαλογιάννη …Την ανιψιά τού Βαρδινογιάννη δηλαδή …Σε ολόκληρη την παράταξη της Δεξιάς δεν υπάρχει άλλος ικανός για αρχηγός …Δεν υπάρχει Δεξιός καθαρός για αρχηγός στην παράταξη, στην οποία επίτηδες οι βενιζελικοί έχουν «φυτέψει» τους Γεωργιάδηδες και τους Πλεύρηδες του δικού τους «μνημονιακού» ΛΑΟΣ …«Μόνον» οι βενιζελικοί «είναι» ικανοί για αρχηγοί …Οι βενιζελικοί «ράτσας» …Οι γιοι και οι ανιψιοί …Ειδικά αυτοί, οι οποίοι έχουν σχέσεις με τους «περιούσιους»


 …Η Κεφαλογιάννη τού Εβραίου Μάτσα …Να κρατήσει «ζεστή» τη θέση μέχρι να προετοιμαστεί ο άχρηστος «Ντορογιός». Εάν δεν προσέξουν οι Δεξιοί, θα συνεχίσουν να είναι τα κορόιδα των βενιζελικών …Το «υποζύγιο», για να γίνονται οι βενιζελικοί μεγιστάνες και να εξυπηρετούν τα «αφεντικά» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Η «κολυμβήθρα», για να ξεπλένονται οι Χριστοφοράκοι και οι Πικραμένοι των παλιών δωσίλογων. Η τύχη «χαμογέλασε» στους Δεξιούς τώρα που πιάστηκε ο αγράμματος γιδοβοσκός Κούλης με την «κατσίκα» στην «πλάτη». Θα εκμεταλλευτούν οι Δεξιοί αυτήν την ανέλπιστη ευκαιρία, για να «ξηλώσουν» από τη Δεξιά ολόκληρη τη βενιζελική συμμορία ή θα συνεχίσουν να είναι τα θύματα της;

.

Παναγιώτης Τραϊανού

4 σχόλια:

  1. Πάντως Πέρι με προβλημάτισε η συνάντηση στην Τουρκία πρίν μια βδομάδα των αρχηγών των μυστικών υπηρεσιών Ρωσίας και ΗΠΑ,και στην συνέχεια χωρίς μια ντουφεκιά αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την Χερσώνα που την επανακατέλαβαν οι Ουκρανοί, δλδ το αφήγημα για εσωτερική κατανάλωση διαμορφώνεται σταθερά, η μεν Ρωσία τις κατακτημένες περιοχές στην ανατολική Ουκρανία θα τις κρατήσει όπως την Κριμαία οπότε αντικειμενικά πιστώνεται για τον ρωσικό λαό ότι ο αντικειμενικός στόχος επετευχθη, ταυτόχρονα ο Ζελένσκι με την κατάληψη της Χερσώνας πουλάει στον λαό φύκια με μεταξωτές κορδέλες για νίκη κλπ, επομένως Περι μέχρι το νέο έτος μάλλον αξιολογικά σκεπτόμενος θα έχουμε κατάπαυση του πυρός, όχι συμφωνία ειρήνης , αν σκεφθούμε πέρασαν 60 χρόνια απο τον πόλεμο στην Κορέα και ισχύει μέχρι σήμερα μόνο κατάπαυση του πυρός δλδ βόρεια και νότια Κορέα ακόμα βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, αυτη είναι η δική μου ανάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τσιμουδιά από ΟΛΑ τα μπατριωτικά μπλοκς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι μόνον τσιμουδιά,αλλά δήθεν έχουν "φτιαχτεί" και είναι "όλοι" ετοιμοπολεμοι¨,γιά να τον "ρίξουν",τάχα μου...Τόν απομακρύνουν με ασφάλεια, δίνουν τήν θέση στήν βενιζελικη επιλογή του.
    Οπως βλέπουμε τούς ίδιους τούς "δεξιούς" δέν τους ενδιαφέρει κάν ποιός θα είναι ο capo,αρκεί να σωθούν και να συνεχίσουν να τρώνε από την κατσαρόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οφείλω να ομολογήσω Περι πως η πολιτική, όχι η ένταξη σε κόμματα αυτό λέγεται κομματικοποίηση, η πολιτική ως εργαλείο ανάλυσης και αξιολόγησης, είναι όντως πολύ σημαντικό πράγμα. Το έτος 1939 ένας τύπος ονόματι Αδόλφος Χίτλερ κομίζοντας ψέμματα και λαΪκισμο, ανέβηκε στην εξουσία στην Γερμανία και το αποτέλεσμα αυτής της νίκης ήταν να πεθάνουν 50.000.000 άνθρωποι στον Β παγκόσμιο πόλεμο, προφανώς Περι δεν είναι τυχαίο που η Γερμανία προκάλεσε μέσα σε έναν αιώνα δυο παγκόσμιους πολέμους και αντι να γίνει κράτος βουκολικό όπως σε άλλο σχόλιό μου δεικτικά κατέθεσα, με αφορμή το Ουκρανικό η Γερμανία εξοπλίζεται, δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά μήπως τριτώσει φοβάμαι. Το έτος 2022 , ένας άλλος τύπος που μάλλον μπέρδεψε την πολιτική με την ηθοποιία, ονόματι Ζελένσκι, προσπάθησε προβοκατόρικα να ρίξει τον πλανήτη σε περιπέτειες Γ παγκόσμιου, ρίχνοντας εσκέμμενα , αφου οι επαϊοντες γνωρίζουν πως οι πύραυλοι της αεράμυνας S-300, όταν δεν βρίσκουν στόχο αυτοκαταστρέφονται προκειμένου να μην πέσουν στο έδαφος. έτσι λοιπόν έπεσαν σε πολωνικό έδαφος και άρχισε η ιλαροτραγωδία. Οπως φαίνεται όσο γρήγορα σταματήσει αυτός ο παραλογισμός και τεθεί φραγμός στα σχεδια που απεργάζονται επικίνδυνοι τύποι λαικίζοντες , τότε όλοι θα ζούμε κάτω από συνθήκες τρόμου και απειλής. Το περιβάλλον αυτό αποτελεί βούτυρο στο ψωμί των απανταχού εξουσιαστών, να έχουν υπό καθεστώς τρομολαγνείας τις κοινωνίες προκειμένου να μην σηκώνονται απο τον περιβόητο καναπέ, να μη διεκδικούν τα αυτονόητα, να είναι παντελώς συμβιβασμένοι με την ιδέα τίποτε δεν αλλάζει σε αυτον τον ανάλγητο και βρομερό κόσμο. Προφανως θα μου πείς Περι και θα έχεις απόλυτο δίκιο, ποιός φταίει στην τελική, θα συμφωνήσω η αποκλειστική ευθύνη είναι του πολίτη, ο οποίος σε όλες τις χώρες αποπροσανατολισμένος και μπουκωμένος από τον σανό που το ρίχνει ως μανα εξ ουρανού το παγκόσμιο σύστημα, νομιμοποιεί τους ίδιους τους εκμεταλευτές του. Οχι δεν διακαιούμαι να πω είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφήνω το δικαίωμα να ονειρεύομαι έναν κόσμο διαφορετικό, ειρηνικό χωρίς ανισότητες και αποκλεισμούς, μάλλον είμαι εντελώς ουτοπιστής και πεσιμιστής. Καλήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html       Για την ακρίβεια έχουν βγει όλοι αυτοί έξω;  Για το ξεπούλημα του ονόματος της...