peri majestic the real

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Τι έγινε βρε παιδιά εδώ;; Φασίστρια εκπαιδευτικός; Και ψεκασμένη; Ανήκει και στην άκρα δεξιά; Είναι και τρομοκράτησα; Κατάσκοπος; Μα όλα τα έχει;

 

Η γερμανική ομοσπονδιακή δικαιοσύνη ανακοίνωσε τη σύλληψη στη Σαξονία της Γερμανίας ηγετικής μορφής γκρουπούσκουλου της άκρας δεξιάς, που φέρεται να σχεδίαζε τη διάπραξη επιθέσεων στη χώρα και την απαγωγή του ομοσπονδιακού υπουργού Υγείας.Η Ελίζαμπεθ Ρ. φέρεται να ήταν ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία της ομάδας, διέτασσε να προχωρήσουν και συντόνιζε σχέδια. Φέρεται επίσης να ενεχόταν στις προσπάθειες δυο συνεργών της να προμηθευτούν οπλισμό και εκρηκτικά. Οι πρωταγωνιστές του ήθελαν επίσης να απαγάγουν τον ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ, πρωτοψάλτη των αυστηρών μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κοροναϊού, από τα μαύρα πρόβατα των «Querdenker» («αντικομφορμιστών»), όπως αυτοπροσδιορίζονται στη Γερμανία οι πολέμιοι της κυβερνητικής πολιτικής στο πεδίο της δημόσιας υγείας.

Η αποκάλυψη της συνωμοσίας τον Απρίλιο προκάλεσε σάλο στη Γερμανία. Ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός, που πλέον ζει με μόνιμη αστυνομική φύλαξη, καταδίκασε τα σχέδια αυτής της «πολύ μικρής αλλά πολύ επικίνδυνης μειονότητας».

  In.gr ert,σκαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου