peri majestic the real

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Γέμισε η Ελλάδα φέρετρα και φτώχεια, με τους… "άριστους" βενιζελικούς να κατηγορούν για την κατάντια της χώρας τους...τα νιάτα του τόπου...τους μεροκαματιάρηδες που κατέστρεψαν με τα σκληρά και αχρείαστα σε μέγεθος lockdowns, για να εκτοξευτούν οι τζίροι των φαρμακευτικών....Αρκεί να καταβροχθίσουν ό, τι βρουν. Και η Αμφίπολη? Χωμένη στις λάσπες...Ποιος ασχολείται; Πολυτέλεια....Ο επισκέψεις στα μουσεία; Για ξεκάρφωμα. Μιλάμε για θανατικό τρομερό! Ένας στημένος Gay Τούρκος «τζιχαντιστής» προσπαθεί να σώσει την συμμορία με μια ακόμη εθνική ταπείνωση....Την κοινωνία δουλεύει ο Ολετήρας, ότι άγγιξε το κατέστρεψε. Αποδείχθηκε χειρότερος και από τα μνημόνια, διέλυσε την ήδη εύθραυστη οικονομία με δόλο...αποψιλώνοντας τις ένοπλες δυνάμεις...δημιουργώντας διπλωματικά τετελεσμένα στην Αν μεσόγειο και όχι μόνο....

 


Να μην ξεχάσουμε τα πάνω από 50 δισεκατομμύρια χρέος που μας φόρτωσε η βενιζελική συμμορία. Και μέσα σε όλα αυτά τα τραγικά να έχεις και τους θεοπάλαβους πολεμοχαρείς πατριώτες...αύριο θα γίνει πόλεμος; Θα βγάλει διάγγελμα ο πρωθυπουργός; Θα φύγουμε για το μέτωπο; Να πάρουμε και φακό; Θα μας κόψουν το ρεύμα; Δεν θα ξαναμπούμε στο ίντερνετ; Θα μας συλλάβουν αν μας μιλήσει η μιλήσουμε σε έναν άγνωστο; Οι νέοι, οι ανύπαντροι είναι επικίνδυνο να φλερτάρουν; Η Ελλάδα δεν υπάρχει...ωω φίλε δεν υπάρχει...είναι τριτοκοσμική. Την έκαναν τριτοκοσμική. Θυμίζει σέχτα θρησκευτική. Αποκομμένη από τον πραγματικό κόσμο. Μόνο τρόμο βγάζει πλέον. Ένα θρίλερ χωρίς τέλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά και την Google για τις μηδέν επισκέψεις.

1 σχόλιο:

  1. "Εργοδότης" του ,γιού τού παιδοφιλου Μιχου,ειναι ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ..
    Οι πρώτοι που βγήκαν να "απειλήσουν ¨,με "κλωτσιες"(αμφισβητώντας" την δικαιοσύνη) δεν λέμε πώς ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ,ΜΕ ΤΌΣΟΥΣ ΆΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΎΣ ΚΌΛΠΟΥΣ ΤΗΣ) Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ),οι πρώτοι λοιπόν που ήθελαν τον "νόμο στα χέρια τους" ηταν οι χρυσαυγίτες. Η Κυρία που δήλωνε ιερόδουλη,(μπορεί να είναι και τέτοια ενοείται) ανήκει στο μαντρί της χρυσής αυγής.
    Γιά κάποιον λόγο που τον γνωρίζουν μόνον αυτοί ,εμφανίζεται ο "φασισμός" και οι "ακραίοι"..( στην Γερμανία απειλησαν την "δημοκρατία" με την προσπαθεια "απαγωγής" του υπουργου..)
    Δέν λέμε πώς δέν υπάρχει όλο αυτό το σάπιο και αρρωστημένο. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΑΝΩΤΕΡΑ" ΕΠΙΠΕΔΑ πολύ περισσότερο..
    Επέλεξαν γιά κάποιον λόγο να "κρεμάσουν" έναν από όλους τους,τον πιό ασήμαντο..
    Ταυτόχρονα η εικόνα τών Ελλήνων λερώνεται γενικώς με όλο αυτό το άρρωστο..Και δέν παραμένει στο ειδικώς.,Δέν παραμένει στο "ειδικώς" γιατί ξεφεύγει (δημοσιογράφοι ,πολιτικές θέσεις) ξεφευγει από το σύστημα,παραμένει στο συγκεκριμενο ,πρόσωπο και "απλώνεται" στήν κοινωνία.
    Στόχος ειμαστε ΕΜΕΙΣ.Και σε καμμιά περίπτωση δεν ήταν ούτε τυχαίο ,ούτε κάθαρση..
    Σκεφτείτε μερικές "λεπτομέριες'
    Η σύζυγος δούλευε δίπλα στον ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ..
    Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΦΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ (συνοικιακός και της πλάκας) ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΔ..
    Ο Γιός τους σε "επιχειρηση"-εφημεριδα του ΜΑΡΙΝΑΚΗ..
    Ε συγνώμη δλδ ,θα πρέπει να είσαι πολύ ανάπηρος να μην καταλάβεις πως ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ -ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    Τελικά μετά από όλο αυτο το σόου,οι Ελληνες δέν είναι αυτοί οι ταλαιπωροι,που έχουν πιάσει την απόγνωση,και αυτοκτονούν..Ειναι οι ενεργοί,σεξουλιάρηδες ,μέχρι αρρωστιας τριχωτοί και ξεδοντιασμένοι σαν τον Μιχα,και ολίγο χασικλιδες..Αυτό είναι το ζητούμενο τους..ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ από τους ¨ανώτερους" πολιτικούς που προσπαθούν για το "καλό μας" και εμεις το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η ψωλή μας,,,Ε δέν μας "αξίζει' και κάτι καλλύτερο,ούτε μπορούν να κάνουν κάτι γιά εμάς..
    Αυτό είναι το ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΚΦΥΛΟΙ ΠΟΡΝΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..Εμείς να σιχαθούμε και οι ίδιοι εμάς και τους εαυτούς μας. Αντε που "παριστάνουμε και τους "ανώτερους" ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ..Αυτό θέλουν !Οι "ανώτεροι" θα πιάσουν στασίδι και θα μιλάνε με ύφος τίμιου κριτή (αυτοί είναι οι χειρότεροι πάντα) και οι υπόλοιποι απο την άλλη "πλευρα" θα προσπαθούν να αναλύσουν τα της κοινωνίας δικαιοσύνης κτλ..(δλδ το τελειωμένο έργο) Και "πάει" από το κοπαδι στην αγκαλιά του "λιγότερο" βρώμικου κοπαδιάρη! Εντάξει τώρα άλλο χασικλής και τεμπελχανάς, και άλλο παιδόφιλος και άρρωστος.
    Ετσι θα σωθούν όλοι οι άρρωστοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...