peri majestic the real

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

MERCEDES UBER ALLES

 

Στη χαρά και στο πανηγύρι MERCEDES BENZ!

Η «δεξίωση του αιώνα» απόψε στο Μπάκιγχαμ... Αρχηγοί κρατών, βασιλείς και μέλη βασιλικών οικογενειών άρχισαν από νωρίς να καταφθάνουν στο Λονδίνο προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στην αποθανούσα μονάρχη. Η αρχή έγινε στο Γουέστμινστερ Χολ όπου βρίσκεται η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ για το λαϊκό προσκύνημα που ολοκληρώνεται αύριο, Δευτέρα, στις 6:30 το πρωί. Εκεί βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι περίπου 500 VIPs που προσκλήθηκαν στο Λονδίνο για να παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας. Απέτισαν φόρο τιμής μπροστά στο φέρετρο και ακολούθως κατευθύνθηκαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τη «δεξίωση του αιώνα» που διοργάνωσε ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα. 


Τους παγκόσμιους ηγέτες, πρεσβευτές και ξένους βασιλείς θα χαιρετήσουν επίσης ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η βασιλική πριγκίπισσα και ο κόμης και η κόμισσα του Γουέσεξ. Οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες της Ολλανδίας, της Νορβηγίας και της Ισπανίας θα είναι επίσης εκεί. Δεξίωση με "σορό¨ νεκρού μόνον Γερμανοί θα μπορούσαν να κάνουν!! Αυτό είναι γεγονός.!!

2 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ "ΧΕΙΜΩΝΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ.ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    TO GAME OF THRONES ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

    Winter Is Coming
    Winter Is Coming" is the series premiere of the HBO medieval fantasy television series Game of Thrones. The first episode of the first season,
    https://en.wikipedia.org/wiki/Winter_Is_Coming

    Game of Thrones Theme (Winter is Bloody Coming Edition) [Orchestral Mockup]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxs8RMrhnhM

    Βασική Πλοκή
    Η ιστορία αρχίζει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Γουέστερος από τον Αίγκον τον Κατακτητή, σε έναν μεσαιωνικό κόσμο με στοιχεία φαντασίας. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μία σειρά από γεγονότα ανατρέπει την πολιτική κατάσταση και πυροδοτεί τον Πόλεμο των Επτά Βασιλέων. Το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι δολοπλοκίες, τα πάθη, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες στο πιο θανατηφόρο παιχνίδι από όλα: το Παιχνίδι του Στέμματος.

    https://el.wikipedia.org/wiki/Game_of_Thrones

    Υ.Γ.:There's a storm coming!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξι δις λίρες κόστησε το πάρτυ..
    Στούς Βρετανούς ο λογαριασμός..
    Τό νερό τους κόβουν και σε τέτραήμερα για εργασία,"λόγω κρίσης Πούτιν",και αποτέλεσμα της "πανδημίας"..
    Η επόμενη ημέρα είναι ημέρα ¨σκέψης" και δρομολόγηση καταστάσεων..
    Η "στέψη¨του "βασιλιά" σε έξι μήνες.. Μέχρι τότε γιά να δούμε ,πόσο σύντομα και πόσο άγρια θα μάθει το "παλάτι" πώς είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες..!!
    Ο Πούτιν πάλι δημοψήφισμα? Επανάληψη και η "μπάλα" στόν λαό ,αφού πιό πρίν τον έχει κάνει σιαδι..
    Καλά πάνε!! Νομίζω!!!!
    Ο "πόλεμος' ΈΦΕΡΕ νεκρούς..Ο "πόλεμος" που ήταν μιά "Πανδημία",και ύστερα γιά να κρυφτεί η "πανδημία" "έσκασε ",ο κακός που φταίει γιά την εξαθλίωση..
    Τό δακτυλίδι στον αέρα και περιμένει το "ΚΡΑΤΙΣΤΩ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή