peri majestic the real

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Tα ίδια με τον Μητσοτάκη. Έχει τρομερό άγχος σχετικά με το δημογραφικό. Για θέσεις εργασίας στα Ελληνόπουλα τηρεί σιγή ιχθύος. Τσίπρας για δημογραφικό: Θα λυθεί με την ενσωμάτωση "μεταναστών"!


Η 25ετία που αναφέρει είναι το κόλπο....

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η απόδοση Ιθαγένειας για όσα παιδιά "μεταναστών" έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα...χωρίς να αποσαφηνίζει τον χρόνο παραμονής στην Ελλάδα αυτών των ανθρώπων. Ανοίγει παράθυρο για όλους!!! Χωρίς άγχος, γνώσεις και τυπικές συνεντεύξεις!!

Ειδικά για τις έγκυες που έρχονται κατά δεκάδες από την Ασία τι θα κάνει????

Δείτε το video. Μιλάμε για τρομερά πράγματα...

3 σχόλια:

  1. Καί όμως!! Υπάρχουν ζώα που θα τον ψηφίσουν. Όπως υπάρχουν και τα "άλλα' ζώα που θα ψηφίσουν τούς άλλους. "Πολιτικοποιημένοι" ονομάζουν τούς εαυτούς τους! Εγώ τους ονομάζω πολτοποιημένους..
    Με υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τούς ετοιμάσουμε ξαπλώστρες στο Σύνταγμα και στο Σούνιο..Να κάνουνε παρέα ,να τούς έχει γείτονες.. Να μαγειρεύει και η Τασία κανένα μπριάμ,να τούς ταίζουν..
    Δώσε μεγάλε τιμονιέρη!! Οχι Πακιστάν ,φέρε και μάου μάου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για συνεχίσω όλοι αυτοί που θα ψηφίσουν στις χώρες της ΕΕ ακροδεξιά κατά την άποψή σου είναι ζωα. Προφανώς οι απέχοντες είναι κατά την οπτική σου οι έχοντες γνώση, οι ανωτέρας παιδείας, οι ξεχωριστοί, μόνο που ξεχνάς , ότι το εκλογικό σύστημα είναι έτσι διαμορφωμένο για να βγάζει κυβερνήσεις, ακόμα και αν το 50% των εχόντων δικαίωμα ψήφου αν την ημέρα των εκλογών αποφασίσουν να γυρίσουν την πλάτη και πάνε για βρούβες απέχοντας, το βράδυ τα αποτελέσματα θα κάνουν αναγωγή στο υπόλοιπο, δλδ μια τρύπα στο νερό , ασε που το σύστημα εξουσίας ενδόμυχα επιθυμεί την αποχή αφου η αποστασιοποίηση των πολιτών απο τα τεκταινόμενα υποβαθμίζει και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να στραφεί εναντίον του και να υπάρξει πρόβλημα. Βούτυρο στο ψωμί κατά την γνώμη μου έτσι που ειναι φτιαγμένο και ραμένο το εκλογικό σύστημα, και η αποχή και η συμμετοχή, δεν υπαρχει φως στο τούνελ, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις ομορφιές δίπλα μας, τα φιλικά ΜΜΕ θα συνεχίσουν να αποκρύπτουν συστηματικά την πραγματικότητα,θα κρύβουν ειδήσεις και αστοχίες, προωθώντας άλλη ατζέντα και καλά πιο ανθρώπινη, κάποιος πάτησε ένα γατάκι, τα ακριβά παγάκια, ο μύθος που φτιάχθηκε γύρω απο την βασιλική οικογένεια, ποιός απο τους δύο κοστολογημένα στην ΔΕΘ πρόσφερε περισσότερα στον φτωχοποιημένο νεοέλληνα,η υπόθεση της Πάτρας,βιασμοί, γυναικοκτονίες, αλλά τίποτε για τον άνεργο που ζει με τα επιδοματάκια-ψίχουλα, για τον φτωχό που χάνει μάλλον του παίρνουν το σπίτι τα φάν των τραπεζών,για την ακρίβεια που ταλανίζει την κοινωνία, για την έκπτωση αξιών για την παράνοια και παρακμή που την βιώνουμε πλέον ως κανονικότητα, για τα παιχνίδια στο αιγαίο, για τις υποκλοπές , τι άλλο θα δούμε , τι άλλο να σχολιάσουμε, μήπως Περι θα πρέπει να αράξω στον καναπέ, να σταματήσω να ασχολούμαι, βαρέθηκα είναι καλύτερα να ζει κάποιος σε εικονική πραγματικότητα, κάτι σαν αλτσχαιμερ, αφήνοντας έτσι τα προβλήματα


    Δημήτρης Πύρρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή