peri majestic the real

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας ζει το όνειρο κάθε πραγματικού «κομμουνιστή» …Ζει πολυτελώς με κρατικά μέσα, και το «κατιτίς» του να το έχει «κρυμμένο» σε κάποιον καπιταλιστικό «παράδεισο» …Π.Τραϊανού


--------------------------------------------------------------------------
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πιο πετυχημένο «πρότυπο» κομμουνιστή ηγέτη τής Μεταπολίτευσης. Κανένας Φλωράκης και καμία Παπαρήγα δεν μπορούν να τον συναγωνιστούν σε «τεχνολογία» πολιτικής «κατασκευής» …Απόλυτα φασιστικό δημιούργημα μέσα σε «δημοκρατικές» συνθήκες …Αυθεντική «κατασκευή» των παρακρατικών «μαγαζιών» τής Μεταπολίτευσης —η οποία τελείωσε την «πορεία» της με το Μνημόνιο— …Γνήσιος ΚΚΕς …Μισέλληνας …Προδότης …Χαφιές …και προπάντων αγράμματος !!!
Από την αρχή «χτισμένος» να «πετύχει» στη «Μπανανία» των Βαλκανίων !!!
Στην ηλικία που οι συνομήλικοί του διάβαζαν για να περάσουν στο Πανεπιστήμιο, ο Τσίπρας έσπαζε τα τζάμια των σχολείων με καδρόνια …και άρα ήταν ήδη γνωστός χαφιές τής Αστυνομίας !!!
Όταν οι συμμαθητές του έμπαιναν στα Πανεπιστήμια από την «πόρτα» των Πανελληνίων εξετάσεων, ο Τσίπρας έμπαινε στο Πολυτεχνείο από τις «τουαλέτες» των Βαλκανίων !!!

Όταν οι συμφοιτητές του περνούσαν τα μαθήματα με κόπο, ο Τσίπρας τα περνούσε με τηλεφωνήματα των «καθοδηγητών» του !!!

Όταν οι συνάδερφοί του αγωνίζονταν για την επαγγελματική τους καταξίωση και την κοινωνική τους προβολή, ο Τσίπρας την «κατακτούσε» με «ανεξήγητες» προσκλήσεις σε εκπομπές «δεξιών» δημοσιογράφων τής «φασιστικής» τηλεόρασης !!!

Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ σε όλους γνωστή …Μετά τους πετυχημένους «γόνους» ο Τσίπρας είναι με διαφορά το πιο πετυχημένο «success story» των χρόνων τής «πανούκλας» …Ήταν ο πρώτος αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος, που «διορίστηκε» τέτοιος χωρίς να είναι καν βουλευτής …
Πιο δύσκολα είχε αποκτήσει την πρώτη του «προλεταριακή» μοτοσυκλέτα παρά το κόμμα τής Βουλής. Μετά το Πολυτεχνείο μπήκε και στη Βουλή από την «τουαλέτα» !!!
Όλα αυτά ΔΕΝ είναι «τζάμπα» …Όλα έγιναν με «ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ» …Πήρε πολλά και προφανώς έδωσε ακόμα περισσότερα ο πονηρός Αλέξης …Πήρε κάτι στο Παρίσι των Ρότσιλντ, αλλά έδωσε τις «αντιπαροχές» του …Υπέγραψε κι αυτός Μνημόνιο στη Μαντάμ Μέρκελ …Έδωσε στα «αφεντικά» του την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών …Έδωσε στους τοκογλύφους την «ακύρωση» του μόνου όπλου τού λαού, που ήταν το Δημοψήφισμα, θέτοντας το λάθος «ερώτημα» … Έδωσε «σπατόσημο» στη Fraport τής Μέρκελ, για ν’ «αράξει» χωρίς πρόβλημα στην Ελλάδα τον επόμενο αιώνα …Ό,τι έπρεπε να κάνει, το έκανε …Μέχρι και τον Τραμπ «χάιδεψε» !!! Ένα είναι βέβαιο …Δεν σήκωσε «τζάμπα» τα μανίκια, για να εμβολιαστεί από τους πρώτους και να δείξει στην Pfizer και τους ιδιοκτήτες της πόσο «καλό» παιδί είναι …Δεν άφησε τέτοια μεγάλη ευκαιρία για επαναστατική «γυμναστική», χωρίς ν’ αποζημιωθεί …Κάτι μεγάλο πρέπει ν’ άρπαξε, για να μην κάνει εξάσκηση στα περίφημα —στο Cambridge— αγγλικά του, κραυγάζοντας «go back Pfizer» !!!

Όλα αυτά του εξασφάλισαν μόνιμο βόλεμα όχι μόνον σε προσωπικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο. Ο ίδιος έγινε μόνιμος επαγγελματίας πολιτικός με δικό του γραφείο στη Βουλή —με πλούσια «θέα» στο φτωχό προλεταριάτο— …Η σύζυγός του από καθηγήτρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έγινε από το «παράθυρο» πανεπιστημιακός …Τα παιδιά του πηγαίνουν στο πιο ακριβό ιδιωτικό σχολείο τής χώρας με εξασφαλισμένη από τώρα την «υποτροφία» για τα Κολέγια των …«φονιάδων» των λαών !!! Ακόμα και το σπίτι όπου κατοικεί είναι μέσα στα πλαίσια των ίδιων «αντιπαροχών» ...Κανονική «ντάτσα» σοβιετικού αξιωματούχου !!!]

…ΜΟΝΟΝ ο «δαιμόνιος» Τσίπρας μπορούσε να βρει παραλιακή έπαυλη δίπλα από το Σούνιο μ’ εφοπλιστές γείτονες …με ενοίκιο Πατησίων !!!

…Όλοι οι Έλληνες κορόιδα, κι ο «άχαστος» ικανός …Τζάμπα του βγαίνει η καθημερινότητα δίπλα στο κύμα με κρατικό αυτοκίνητο και δωρεάν καύσιμα την εποχή που η βενζίνη ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο.

Ο Τσίπρας ζει το όνειρο κάθε πραγματικού «κομμουνιστή» …Ζει πολυτελώς με κρατικά μέσα, και το «κατιτίς» του να το έχει «κρυμμένο» σε κάποιον καπιταλιστικό «παράδεισο» …Ζητά την «αποθέωση» από το προλεταριάτο, αλλά φιλάει και τα χέρια των τοκογλύφων !!!

Τώρα έχει λύσει όλα του τα προβλήματα κι ασχολείται με την «εικόνα» του …Δίπλωμα για σκάφος έβγαλε ο «θαλασσόλυκος» των Αμπελοκήπων. Με αυτήν τη νεοαποκτηθείσα γνώση προσπαθεί να μετατρέψει σε ιδιωτικό του «σκάφος» και το κόμμα του. Για να μονιμοποιήσει αυτήν την κατάσταση, βάζει υποψηφιότητα για «αρχηγός» τού ΚΚΕ-εσωτερικού …χωρίς αντίπαλο. Στόχος τού νέου Ζαχαριάδη είναι να μιμηθεί το σταλινικό μοντέλο τής «καθολικής» κομματικής αποδοχής …Από απλός Πρόεδρος να γίνει αρχηγός …Απόλυτος «εκφραστής» τής αλλαγής «πλεύσης» τού κομμουνιστικού κόμματος στο οποίο ηγείται …Αλλαγή «πλεύσης» 360ο, όπως θα έλεγε ως «καπετάν Αλέξης». Ο «καδρόνιας» των καταλήψεων με το κρατικό Q7 …Ο πρώτος Έλληνας ηγέτης, ο οποίος μίλησε τα νεοταξίτικα Ελληνικά των αγράμματων με άψογη νεοϋορκέζικη προφορά !!!

Αυτός είναι που ζητάει τώρα την ψήφο των «αριστερών», για να κάνει τη σταλινική «φιέστα» στο ανακαινισμένο —με κρατικά χρήματα— ιδιόκτητο «φτωχικό» στην Πλατεία Κουμουνδούρου!!! Ο διορισμένος «μούτσος» τής Μέρκελ θέλει να γίνει αυτοδύναμος «καπετάνιος» τού ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι είναι …Θέλει λαϊκή υποστήριξη ο προδότης τής Μακεδονίας …Η αναξιοκρατία θέλει κοινωνική υποστήριξη για να διαιωνιστεί …Οι φαύλοι και οι άχρηστοι θέλουν χειροκροτητές, για να εξασφαλίσουν το «άλλοθι» της καταστροφικής τους παρουσίας …Θέλουν τζάμπα «συνενόχους» οι προδότες. Περί αυτού πρόκειται …Ανακαίνιση κάνει το πολιτικό σύστημα που πρόδωσε τον Ελληνισμό και την πατρίδα. ΟΛΑ τα γνωστά κόμματα θα κάνουν το ίδιο. Οι ανακαινίσεις έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Το ανακαινισμένο «μαγαζί» έχει ανάγκη από «πελάτες», για να φαίνεται «λαμπερός» ο ιδιοκτήτης του …κι αυτοί πρέπει ν’ αναζητηθούν ανάμεσα στα ΚΟΡΟΪΔΑ !!!...
…ΚΟΡΟΪΔΑ, που θα τρέξουν με την ψήφο τους να νομιμοποιήσουν τους «εκλεκτούς» των «διευθυντηρίων» …ΚΟΡΟΪΔΑ, που με τη συμμετοχή τους σε μια άνευ ουσίας «δημοκρατική» διαδικασία θα δώσουν δημοκρατική «εικόνα» σε φασιστικές πρακτικές. Το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ, ακολούθησε η ΝΔ και τώρα κι ο ΣΥΡΙΖΑ …Ακριβώς με τη σειρά που υπέγραψαν τα Μνημόνια …100,000 τέτοια ΚΟΡΟΪΔΑ τού χρειάζονται —στον πλούσιο πλέον Τσίπρα—, για να κερδίσει το προσωπικό του «στοίχημα» …ή έτσι του είπαν από την Πρεσβεία ότι πρέπει να κάνει. Ποια Πρεσβεία; …Η γνωστή Πρεσβεία …Μία είναι η Πρεσβεία !!! …Αυτή, η οποία είπε και στον Γιωργάκη ή και στον Κούλη να κάνουν το ίδιο στα δικά τους κόμματα …Να «σκορπίσουν» τη δημοκρατία στον λαό …Να «μοιραστεί» το κόστος τής κομματοκρατίας στον λαό και να μην πληρωθούν ΠΟΤΕ τα κομματικά δάνεια …Να εμφανιστούν αυτά σαν «παροχές» προς μεγάλες μερίδες τού λαού για χάρη τής δημοκρατίας …Να γίνουν τα ασήμαντα κόμματα ημικρατικοί οργανισμοί και οι ιδιοκτήτες τους μόνιμοι δημόσιοι «υπάλληλοι» !!! …Υπάλληλοι, οι οποίοι θα λογοδοτούν μόνον στα ξένα αφεντικά κι απλά θα ψηφίζονται στις εκλογικές «αρένες» κάθε τέσσερα χρόνια από το «πόπολο» !!! Ποιος να το φανταζόταν ότι ο αγράμματος αλητάμπουρας των Αμπελοκήπων θα ζούσε τέτοια μεγαλεία !!!

Πρέπει να ντρέπεται όποιος πολίτης —ανεξαρτήτως κόμματος— συμμετέχει σε τέτοιες «νομιμοποιητικές» διαδικασίες, οι οποίες «ξεπλένουν» πρόσωπα και προδοσίες !!! Πρέπει να ντρέπεται όποιος πολίτης «ξοδεύει» το ιερό δικαίωμα της ψήφου του, συμμετέχοντας σε παραδημοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες νομιμοποιούν επιλογές ξένων κι άγνωστων «διευθυντηρίων» !!! Πρέπει να ντρέπεται όποιος πολίτης πηγαίνει να ψηφίσει τον «άχαστο» χωρίς αντίπαλο Τσίπρα …για να εξυπηρετήσει τους δανειστές !!!

Οι πολίτες έχουν ευθύνες για την κόλαση στην οποία έχει μπει η πατρίδα μας κι αυτό η ιστορία θα το «καταγράψει» κάποτε

Θα γελάνε οι μελλοντικές γενιές με τα χάλια μας !!!
…«Go back madam Merkel» …«and go to hell mister Tsipras» …όπως θα έλεγαν και οι γείτονές του εκεί στο Σούνιο !!!
Παναγιώτης Τραϊανού

5 σχόλια:

  1. Η μαντάμ δεν είναι σύζυγος, αλλά σύντροφος με σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατήρησα Πέρι και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή αν καποια υποτιθέμενα πατριωτικά μπλοκς παίζουν ιδιαίτερο ρόλο, αρχίζει μια σπέκουλα εναντίον του λαιτ αριστερού Τσίπρα που στην τελική οφελει τον Τσ'ίπρα, δλδ όταν ολο τον χρόνο αποδομείς τον Μητσοτάκη κάνοντας και καλώς αρνητική κριτική και τον χρόνο που όπως φαίνεται θα εχουμε εκλογές αρχίζεις το αρνητικό λιβάνισμα του Αλεξ, λειτουργείς στην αναπαλαίωση και όχι στον κατά Τραιανού τέλος της δεξιστερας. Τελικά Περι με έχεις μπερδέψει στις επόμενες εκλογές θα υπαρξει το τέλος της δεξιστεράς ή η ενδυνάμωση του δικομματικού παιχνιδιού. Προσωπικά θεωρώ και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος, ότι ο δικομματισμός, το δίπολο δεξιας-λαιτ αριστεράς με εμφάνιση και της σοσιαλδημοκρατικής εκδοχής Πασοκ θα συνεχίσει να κρατα ζωντανό το σύστημα που κριτικάρεις και κριτικάρω , δλδ δεν χρειάζονται ασφαλιστικές δικλείδες αποσυμπίεσης τα κόμματα της μεταπολίτευσης και του δικομματικού παιχνιδιού , κάνουν αυτό που πρέπει στηρίζουν το σύστημα που υπηρετούν. Βέβαια υπαρχουν και μερικοι πλανεμένοι , αιθεροβάμονες που πιστεύουν ότι με διάφορα βαρύγδουπα για την Ελλαδα που ποτέ δεν πεθαίνει , εδω έγιναν και τα μνημόσυνα και τίποτε δεν κατάλαβαν τέλος πάντων πάντα υπηρχαν οι γραφικοί που εθελοτυφλούσαν μπροστα στην πραγματικότητα, εδω είμαστε τελειωμένοι φτάσαμε στον πάτο της παρακμής και της παράνοιας και ορισμένοι διατυμπανίζουν αποπροσανατολιστικά ότι, ο Ελληνας, η Ελλάδα, η ισχύς, το πεπρωμενο, κλπ που μόνο ως ανύψωση του ηθικού μπορεί κάποιος να τα εκλάβει. Αναφέρω άποπροσανατολιστικά διότι δεν μπορώ να καταλάβω τα ηξεις αφιξεις, απο την μια αναφέρουν ποσο κακό στην χωρα εκαναν οι κυβερνησεις της μεταπολίτευσης και εδω συμφωνώ και στην συνέχεια μας βαζουν στο τοπίο στην ομίχλη, δλδ μπορει να μας διαλυσανε αλλά η ελληνική ψυχή, το αρχαίο φως, η χλαμυδα, η περικεφαλαία, οι παρακαταθήκες κλπ φληναφήματα θα νικήσουν , αν είναι δυνατόν ποιός σοβαρός άνθρωπος μπορεί να διανοηθεί ότι το αντίδοτο στις αιτίες που γενούν την παρακμή θα έιναι το αθάνατο ελληνικό πνεύμα, νομίζω ότι και οι ίδιοι που ανακινούν και διακινούν τέτοιες απόψεις κατά βαθος δεν μπορεί να τα πιστεύουν, μου θύμισαν Περι τους θεματοφυλακες του συνταγματος στην εποχή του κορονοιού, λες ειναι δυνατό να υπάρχει γυρω μας τοση γραφικότητα και βλακεία και όμως Περι , Μανκο και λοιποί φιλοξενούμενοι στην ιστοσελιδα, μαλλον μια από τις σημαντικές αιτίες της έκπτωσης αξιών είναι και όλος αυτός ο συφερτός που περιφέρει στο διαδίκτυο τις αλλοπρόσαλες θεωρίες και τις μη ορθοποδούσες ιστορικά απόψεις, και ευτυχως υπαρχει το διαδίκτυο γιατί για σκεφθείτε να τα πεί κάποιος στην πλατεία ή το καφενείο, αμέσως θα μπεί η ταμπελα ο τρελλός του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Δημήτρη, γνώμη μου προσωπική βέβαια, ότι πολλά πατριωτικά σάιτ, δεν έχουν κάν αγγίξει το μέγεθος της συμφοράς που έρχεται. Αρέσκονται σε ευχολόγια και "πάμε να τους πατήσουμε όλους".
      Λόγια και σοφιστικέ κουβέντες, πολλές.
      Θα σας κάνω μιά προσωπική ερώτηση....
      Πότε είδατε κάποιον, πραγματικά να ματώνει για Ελλάδα, για πίστη ή οτιδήποτε κάποιος πιστεύει, χωρίς συμφέρον.
      Μιλάμε για αγώνα στον δρόμο, να τον "φτύνουν" κι'αυτός να προχωράει.
      Τσακωνόμαστε μ@λ@κισμένα στο διαδίκτυο, αντί να είμαστε αδέρφια στον δρόμο.
      Το "διαίρει και βασίλευε" δεν είναι μόνο στην πολιτική ιδεολογία, αλλά στο οτιδήποτε.
      Πιστεύετε ότι μπορεί να συμπράξει,για την σωτηρία αυτού του τόπου, ο αριστερός με τον δεξιό, ο χριστιανός με τον δωδεκαθειστή, ο νέος με τον γέρο, ο ό ο.....
      Ξέρετε πότε θα σωθούμε και εύχομαι να λατρεύω 1000%.
      Όταν θα χάνουμε τα πάντα.....έμψυχα και άψυχα.
      Γιατί;;;
      Είμαστε της καθυστερημένη και ηλίθιας θεραπείας, κατόπιν εορτής, ΠΟΤΈ ΤΗΣ ΠΡΌΛΗΨΗΣ.
      Το "ΕΓΏ" πάνω απ'όλα.
      Θα πληρώσουμε μεγάλο τίμημα.
      Κατάρα, αν εγώ ο "ιουδαίος" ο χριστιανός που ακολουθώ το παλαιό ημερολόγιο, καρφώσω στον εχθρό, εναν άθεο, δωδεκαθειστή, τον οποιονδήποτε. Και το αντίστροφο.
      Ευχαριστώ που αναφέρεστε σε εμένα.
      Είστε πραγματικά Ευγενής.

      Διαγραφή
  3. Γιατί στο διαδίκτυο ,είναι δύσκολο να ξεχωρίσει ο τρελός του χωριού? Ισα ίσα εδώ είναι ακόμα χειρότερο. Στο καφενείο βλέπεις ποιός σε ακούει,εδώ δέν τον βλέπεις αυτόν που σε διαβάζει και γελάει.Εδώ δέν βλέπεις τήν κοροιδία,ειδικά όταν είναι πολλοί τρελοί μαζεμένοι και καταθέτουν και με στόμφο καρδινάλιου.
    Στο καφενείο θα μπεί η ταμπέλα. και μένεις μέχρι το χωριό Στο διαδίκτυο μπαίνει η υπογραφή στα γραφόμενα σου,και το αποτύπωμα.Και είναι καταγραμένη η άποψη,δέν είναι το καφενείο που θα γελάσουν πέντε η δέκα,και μέχρις εκεί. Ποιός αφελής πιστεύει στήν ανωνυμία,και στά λόγια πού δέν βγαίνουν από στόμα αλλά πίσω από έναν υπολογιστή. Παγίδα μεγάλη είναι αυτό. Κατάθεση άποψης και γνώσης ,καί άρα "σφράγισμα". Πίσω δέν τό παίρνεις. ΄Εγραψες? ΄Εμεινε
    Τί σάς λέει πώς κάποια στιγμή δέν θά ανοίξουν τα ""κρυφά" γιά να μετρήσουμε κεφάλια καί τίς θέσεις του καθενός στήν διάρκεια του πολέμου που ζούμε.Καί ποιοί ήταν μέ ποιούς.
    Τίποτα δέν μένει κρυφό,ειδικά ετούτην τήν εποχή της πληροφορίας και τής τεχνολογίας..
    Γειά σας "σοφοί" μου γέροντες
    Υπάρχει κανένας φτωχός που να 'εχει ανάγκη από λεφτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mανκο απάντησα στα ερωτήματα που θέσατε αλλα ο Περι ακολούθησε την ανεξήγητη τακτική του το απεταξάμην, το ερωτημα λοιπόν να το θέσετε στον ιδιοκτήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή