peri majestic the real

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Όταν τους ρωτάς όλους αυτούς του Ανδρουλάκη πώς βρεθήκατε εδώ, από μικροί στο κόμμα σου απαντούν.... Κομματόσκυλα από τη γέννα τους όλα... Αποτυχημένοι, άχρηστοι υπάλληλοι χωρίς κανένα όραμα...

 Όπως ήταν, με το τζιν μπήκε. Με τα ρούχα της δουλειάς. Έβγαλε τα γυαλιά μην τα σπάσει για να μην πρέπει να τρέχει με τη μαμά στο ΙΚΑ να πάρει άλλα και μπήκε στη φωτιά ο Ακρίτας των Βρυξελλών. Ο βενιζελικός "δημοκράτης"...που τον παρακολουθούν όλοι οι βενιζελικοί του παρακράτους των Αθηνών..

Λίγη ώρα μετά ο wannabe ηγέτης έτρεχε στα νοσοκομεία...

Γελοιότητες!! ενός ανύπαρκτου κόμματος, που αν τα ΜΜΕ δεν ήταν υπό την κατοχή των βενιζελικών, θα είχε διαλυθεί εντελώς...



Πέρα από τι εκδηλώσεις του Μπατσόκ στο Ζάππειο , έχουμε και το φεστιβάλ βιβλίου...ξανά στο Ζάππειο...

Η φωτογραφία παρακάτω μας δείχνει την βενιζελική αύρα που επικρατεί στον χώρο του βιβλίου. Πάνω αριστερά έχουμε το αφιέρωμα στον Γιώργο Βαρδινογιάννη...στην μέση δεσπόζουν τα βιβλία του Χαριτόπουλου για τον Βελουχιώτη.. Εκεί και τα βιβλία του Σωτηρακόπουλου, χρόνια στο Mega του Βαρδινογιάννη...


3 σχόλια:

  1. Και πέφτουν "κουφάρια" ,γιά το χρήμα ,και ποιοί θα φάνε.. "επιχειρηματίες" που έσκασαν από το πουθενά,με "επενδυσεις" εκτός απο τίς εζτίενς,και σε radisson. hotel creta..
    Πώς θα μοιραστεί το χρήμα ? Θα το αρπάξουν αυτοί που θα "αποχωρήσουν"? Και τι θα πάρουν αυτοί που θα "κυβερνήσουν"?
    Μάς έσκασε και η Ολγα με τον ΕΒΡΑΙΟ γαμπρό και θέλει το κατιτις του,αυτοπροσώπως,και όχι "δια αντιπροσώπου"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχοντε και ακόμα "καλλύτερα"---Ο Ι.Σαββίδης παραχωρεί ποσοστό του OPEN σε Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία-χαχαχα!! Σέ "ελληνο-αμερικάνο"!!!
    Ο Σαβίδης "έσκασε" απο τό πουθενά."είχε" χρήμα και "αγόρασε" ,και σήμερα "πουλά" στήν "σωστή" πλευρά.
    Βρέ εδώ μέσα γίνεται τής πουτάνας το κάγκελο.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν από λίγα λεπτά, η Gazprom ανακοίνωσε την «επ’ αόριστον» διακοπή του Nord Stream 1 «για τεχνικούς λόγους», πυροδοτώντας μια «βόμβα» στα θεμέλια της Ευρώπης.

    H Gazprom υποστηρίζει κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας εντοπίστηκε διαρροή λαδιού σε μία τουρμπίνα. Μάλιστα η εταιρεία παρουσίασε και φωτογραφία με τη βλάβη. Με αυτά τα δεδομένα υποστηρίζει δεν μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια η τουρμπίνα και πως πρέπει να επισκευαστεί από τη Siemens.

    Και τι zimens ,είναι ??? Τά μαγικά και τα θαύματα,όπως τούς συμφέρει..
    Και έτσι τους "ετυχε" και αυτή η "αναποδιά",που θα καταστρέψει την Ευρώπη και θα τούς κάνει τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ.Τελικά ο ΜΩΥΣΗΣ είναι συμφεροντολόγος και πονηρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή