peri majestic the real

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Το ξεχάσαμε!! Μετά τους Κνίτες (βλ. Θεοδωρικάκος) επιτέλους και ένας του ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κίνημα Ελλάδος) αναλαμβάνει θέση εξουσίας στην νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του βαθύπλουτου κ. Μητσοτάκη: Ο Μαοϊκής ιδεολογίας πρέσβης Δεμίρης ως διοικητής της ΕΥΠ. Η εσωτερική ασφάλεια της χώρας ανήκει στους κομμουνιστές!!!

 



ΚΚΕ …η μυστική ιδιοκτησία των Βενιζελικών !!!...

…Το «μαχαίρι»,το οποίο εδώ κι έναν αιώνα
«πληγώνει» τον Ελληνισμό !!!

Στην κηδεία τού Μίκη Θεοδωράκη είδαμε ένα πολύ περίεργο φαινόμενο…Είδαμε τον Μητσοτάκη έξαλλο να επιπλήττει τον Γ.Γ. τού ΚΚΕ για τις αποδοκιμασίες των κομμουνιστών προς το πρόσωπό του. Όμως, του φώναζε μ’ έναν τρόπο παράξενο …Του φώναζε με την άνεση του αφεντικού, που νιώθει ότι έχει δικαίωμα να φωνάζει…Του αφεντικού, που δεν φοβάται την αντίδραση του υπαλλήλου του. Του ζητούσε εξηγήσεις για κάτι,το οποίοφαινομενικά αποτελούσε μια πολιτική «επιλογή» των οπαδών τού ΚΚΕ…Μια επιλογή των θεωρητικά αντιπάλων του και την οποία δεν είχε δικαίωμα να κρίνει. «Έφερες όλους αυτούς να με βρίζουν;»του είπε.Με ποιο δικαίωμα ένας αρχηγός κόμματος ζητάει εξηγήσεις από τον αρχηγό ενός άλλου κόμματος για φυσικές επιλογές των οπαδών του και μάλιστα όταν αυτά τα κόμματα εκφράζουν εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές απόψεις;
Το παράξενο βέβαια δεν είναι το πώς αντέδρασε ο μισότρελος Μητσοτάκης—έτσι κι αλλιώς μειωμένης αντίληψης είναι ο ανασφαλής Κούλης—.Το παράξενο ήταν το πώς αντέδρασε ο ηγέτης των «επαναστατών»…Ο επικεφαλής τού χαφιεδομάγαζου του ΚΚΕ…Ο ηγέτης τού «τιμημένου» κι «ανυπότακτου» ΚΚΕ. Αντί να στείλει στο διάολο τον γραφικό Κούλη —ο οποίος αποτελεί την απόλυτηέκφραση του νεποτισμού—,αυτός κατέβασε το κεφάλι του κι απολογήθηκε ως υπάλληλός του…Ως υπάλληλος, που —για λόγους οι οποίοι τον ξεπερνούσαν—δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ να του προσφέρει την υπηρεσία εκείνη, την οποία είχε ως καθήκον του να προσφέρει. «Εγώ φταίω που σε βρίζει ο κόσμος; Κι εγώ τι να τον κάνω τον κόσμο;». Τι είδους απάντηση είναι αυτή; …Είναι συνεργάτες μεταξύ τους και δεν το ξέρουμε; …Δεν μπορεί ο Γ.Γ. τού ΚΚΕ να ελέγξει τους «στρατευμένους» οπαδούςτου «υπέρ» τού Μητσοτάκη κι απολογείται γι’ αυτό;

Εδώ κρύβεται ένα μυστικό αιώνα …Εδώ κρύβονται «σκελετοί»,οι οποίοι ήταν καλά κρυμμένοι στη «ντουλάπα» τής νεότερης ελληνικής ιστορίας.Στη σχέση μεταξύ των απογόνων τούΕλευθερίου Βενιζέλου και του ΚΚΕ βρίσκονται όλα τα «μυστικά» των εθνικών μας τραγωδιών…Από τη Μικρασιατική Καταστροφήκαι τη γερμανική Κατοχή μέχρι τη Χούντα και τα Μνημόνια. Όλες αυτές οι εθνικές καταστροφές μεθοδεύτηκαν από τους Βενιζελικούς προδότες και το μυστικό τής ατιμωρησίας τους ήταν ο απόλυτος έλεγχος του ΚΚΕ. Από τον αγράμματο Ζαχαριάδη και τον τενεκέ Σιάντο μέχρι το χόμπιτ την Παπαρήγα και τον άεργο Κουτσούμπα ΟΛΟΙ τους ήταν και είναι υπάλληλοι των Βενιζελικών …Τοποθετημένοι στις θέσεις τους από τ’ αφεντικά τους !!!
Όλα αυτά έγιναν κατορθωτά, γιατί ο ΕλευθέριοςΒενιζέλος «εργαλειοποίησε» τον κομμουνισμό και μετέτρεψε το ΚΚΕ σε ιδιωτική του περιουσία.. Πώς έγινε αυτό; …Με τον νόμο περί ιδιώνυμου…Με τον νόμο 4229 τού 1929 …Με την κρατική εξουσία —την οποία διαχειριζόταν ο ίδιος—και με την ανοχή μιας κοινωνίας —η οποία φοβόταν τους κομμουνιστές— το έβαλε στο «χέρι». Πήρε τους χειρότερους και τους «εκβίαζε». Πήρε τους πιο αγράμματους κι ανασφαλείς κομμουνιστές και τους έκανε ηγέτες τού ΚΚΕ. Πήρε τους πιο δειλούς και δόλιους και με την απειλή τού θανάτου ή της ισόβιας κάθειρξης τους έκανε δηλωσίες. Έχοντας οι Βενιζελικοί στα συρτάρια τους τις δηλώσεις εκείνες, οι οποίες «κατέστρεφαν» πολιτικά τους ΚΚΕδες που τις είχαν υπογράψει, τους εκβίαζαν. Με τη δημόσια επίδειξη της δήλωσης μπορούσαν να καταστρέψουν σε μερικά λεπτά εκείνον που είχαν στο στόχαστρό τους …όποιος κι αν ήταν αυτός.Όταν εξασφάλιζαν την υποταγή τού δηλωσία, τον «προωθούσαν» μέσα στο κόμμα, εφόσον είχαν τα μέσα για μια τέτοια προώθηση.

Ο Βενιζέλος και οι συνεργάτες του—με τη χρήση τής κρατικής εξουσίας— αποφάσιζαν μόνοι τους ποιους θα «ηρωοποιούσαν», για να τους «σπρώξουν» στην κομματική ιεραρχία …Μόνοι τους αποφάσιζαν για το ποιοι παράνομοι «επαναστάτες» θα παρέμεναν ασύλληπτοι να «δοξάζονται» από τους άσχετους οπαδούς. Όλες οι εσωτερικές «εκκαθαρίσεις» ,οι οποίες άφησαν εποχή για τη σκληρότητά τους μέσα στο ΚΚΕ, έγιναν με βενιζελικές υποδείξειςαπό ηγέτες που ήταν δηλωσίες. Η βενιζελική Ασφάλεια αποφάσιζε δηλαδή ποιοι χαφιέδες θα έπαιρναν αγωνιστικά «ένσημα», προκειμένου να διακριθούν στην «επαναστατική» οργάνωση του ΚΚΕ.

Από εκεί και πέρα το ΚΚΕ έγινε «εργαλείο» τού βενιζελισμού και ηγέτες του ήταν μόνον οι χαφιέδες τής βενιζελικής κρατικής Ασφάλειας…Πραγματικοί χαφιέδες τύπου ΣΤΑΖΙ. Οι φάκελοι της χούντας, τους οποίους έκαψε ο βενιζελικός Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν όλοι «γραμμένοι» από τους ΚΚΕδες …«Γραμμένοι» από τους χαφιέδες, τους οποίους είχαν σκορπίσει στις γειτονιές των Ελλήνων. Αυτοί παρακολουθούσαν τούς πάντες και τα πάντα μέσα στην κοινωνίαώστε να ενημερώνουν τ’ αφεντικά κι αναλάμβαναν όλες εκείνες τις προβοκάτσιες που είχαν ανάγκη τ’ αφεντικά αυτά —είτε για να κερδίζουν εκλογές είτε για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων— …Πραγματικοί υπάλληλοι με ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Όταν αυτοί αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, τους «συλλάμβαναν» μέχρι να τους θεραπεύσουν, ώστε κατόπιν να τους απελευθερώσουν και να συνεχίσουν υγιείς τη «δράση» τους…Μέχρι και τα δόντια τού «επαναστάτη» Ζαχαριάδη φρόντιζαν οι Βενιζελικοί …Στο Κολέγιο Αθηνών σπούδασαν την κόρη τής Παπαρήγα. ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο δεν αφηνόταν να «προοδεύσει» μέσα στο κόμμα κάποιος, ο οποίος δεν εκβιαζόταν από τον Βενιζέλο και τους κληρονόμους του. Με τον τρόπο αυτόν το ΚΚΕ έγινε ένα θανατηφόρο πολιτικό «εργαλείο» …Έγινε ένα ιδιωτικό χαφιεδομάγαζο, που, όταν δεν χαφιέδιζε, αναλάμβανε να φέρει εις πέρας ακόμα κι εγκλήματα !!!
Τέτοιο έγκλημα ήταν ο....
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ διαβάστε την συνεχεία ...https://bit.ly/3L6MiXD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...