peri majestic the real

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Παράνοια......


Ο 15χρονος πνίγηκε γιατί δεν ήξερε κολύμπι, η 19χρονη δόκιμος του ΠΝ έπαθε τροφική δηλητηρίαση γιατί έφαγε σε αλυσίδα fast food ( μιας τριτοκοσμικής χώρας) η 22χρονη αθλήτρια έτρεχε υπό βροχή σε ταρτάν φορώντας παπούτσια με σιδερένια καρφάκια, η 36χρονη στη Νάξο ίσως είχε φάει πριν μπει στην παιδική πισίνα με την κόρη της, και πάει λέγοντας.

To καλοκαίρι θέλει προσοχή!!!

 Δυστυχώς αρκετοί μπαίνουν στη θάλασσα με γεμάτο στομάχι, έχοντας φάει πρωινό ή μεσημεριανό μόλις λίγα λεπτά πριν μπουν στη θάλασσα. Και το αποτέλεσμα είναι ο πνιγμός!!!!!!!!!! Ακόμα και σε ταβέρνες έχουμε θανάτους!!! σκάνε κυριολεκτικά!! 

Αδιανόητα πράγματα, δεν υπάρχει μέτρο, παιδεία και φρένο. Μικροί και μεγάλοι στην κόψη. Να φανούν, να δείξουν.  Αυτό το πράγμα είναι η Ελλάδα.....και εγώ δεν ακολουθώ,  Αποφεύγω αυτό το πανηγύρι που στήνεται κάθε χρόνο.

1 σχόλιο:

  1. Ή ΠΑΙΔΕΊΑ, πονάει φίλε μου Peri ,στην Ελλάδα του 2022, όπως και η Αφύπνιση.
    Και κανείς δεν ακολουθά αυτές τις ατραπούς.
    Βολεμένοι στην ζωή, βολεμένοι στην ψυχή, βολεμένοι στις αμαρτίες μας, για ποιόν λόγο να ακολουθήσεις αυτό το δάσος φαντασμάτων.
    Πλέον κι'ό θάνατος έγινε καθημερινότητα, συνήθεια.
    "Σήμερα αυτός, αύριο εγώ".
    Θυμήσου την ανάρτησή σου "Φαντάσου".
    Πόσο πια να παραδειγματιστείς, πόσο πια να παραδειγματίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...