peri majestic the real

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Θέλουν απεγνωσμένα ένα πυρηνικό ατύχημα. Γιατί; Θέλουν πάνω από 100.000.000 Αφρικανούς στην Ευρώπη. Αν ανατιναχτεί το εργοστάσιο της Ζαπορίζια θα νεκρώσει η γη. Η ουκρανική γεωργική παραγωγή θα χρειαστεί χρόνια για να αποκατασταθεί. Θα δημιουργηθεί επισιτιστική κρίση. Η Αφρική και η Μέση Ανατολή θα πληγούν περισσότερο μιας και δεν θα υπάρχουν εισαγωγές δημητριακών για αυτές τις χώρες... Η πείνα θα οδηγήσει ειδικά την Αφρική στην Ευρώπη. Η αμερικανική ήπειρος, η Ευρώπη και η Ωκεανία θα αντιμετωπίσουν υψηλές ανατιμήσεις, αλλά έχουν τη δική τους παραγωγή σιτηρών, ενώ δισεκατομμύρια Ασιατών – περίπου ο μισός πληθυσμός της Γης – προτιμούν το ρύζι που καλλιεργούν στην ασιατική ήπερο.

 


1 σχόλιο:

  1. Το Zaporozhye NPP είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ευρώπη, παρέχει λίγο περισσότερο από το 20% του συνόλου της ουκρανικής ηλεκτρικής ενέργειας. Σε περίπτωση καταστροφής ο αντίκτυπος θα ήταν 16 φορές πιο έντονος από ό,τι του Τσερνομπίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...