peri majestic the real

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Είναι η αλαζονεία της εξουσίας...

 

Όλο το βενιζελικό παρακράτος αντλεί δύναμη από την διεφθαρμένη τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτός ο υπόκοσμος είναι που διαχειρίζεται τα προγράμματα  ΕΣΠΑ...που είπε το ΝΑΙ στις Δομές των λαθρομεταναστών....που έχει πλάτες για το οτιδήποτε...μαζί με παρατρεχάμενους και αεριτζήδες μεγαλοεργολάβους διαπλεκόμενους. Ζωνιανά και Μυλοπόταμος είναι η νέα εποχή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στον Δήμο Ζίτσας η γεώτρηση για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου!! 

 Στον Δήμο Ζίτσας εκλέγονται οι νταήδες....των βενιζελικών!! 

 Στον Δήμο Ζίτσας έχουν τα παιδιά τους διορισμένα στο Δημόσιο. Εντός της Βουλής!!

1 σχόλιο:

  1. Κοίτα όποιος υπανθρωπος κακοποιεί , βασανίζει ζώα άνετα μπορεί να κάνει το ίδιο και σε ανθρώπους, τα υπόλοιπα περί βενιζελικών νομίζω δεν χρήζουν κριτικής, δλδ Περι η παραβατική συμπεριφορά έχει ως αιτία τον βενιζελισμό ή είναι ζήτημα έλλειμματος παιδείας, απλή ερώτηση θέτω γιατί ειλικρινά κούρασε το μότο οι βενιζελικοί και οι εβραίοι φταίνε για την παρακμή κλπ, συμμετοχή στις παθογένειες που ταλανίζουν το ελληνικό κράτος ειδικά απο την μεταπολίτευση και δωθε ε΄χουν όλοι οι πολίτες ανεξάρτητα το ιδεολογικό τους πρόσιμο αφού αυτοί αναπαραγάγουν με την ψήφο τους και στηρίζουν το πολιτικό προσωπικό που εξουσιάζει την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...