peri majestic the real

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Τι ξέρουμε για τον Μιχαήλ;; Ποιος ήταν ο πατέρας του και τι ρόλο έπαιξε κατά την Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα; Ποιος ο ρόλος του Νικίτα Χρουστσόφ; Τι χάρη έδωσε στον τότε μικρό Μιχαήλ;

 


1 σχόλιο:

  1. 20. εκατομύρια άμαχοι και 14 εκατομυρια στρατό.αφησε στο χώμα να σαπίζουν η "επιχειρηση" Μπαρμπαρόσα.
    Στό "μεγάλο " αυτό "έργο" Πρωταγωνιστές οι ΓΝΩΣΤΟΙ .Εβραιοι και Γερμανοί με τα "ΟΠΛΑ" ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΖΜΟ. Υπάλληλοι ,οι Χουρστοφ -Γκέπμπελς -Χιτλερ-Σταλιν.
    Η δήθεν ΗΤΤΑ των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΏΝ Γερμανών τους απάλαξε απο τίς επιπτώσεις για αυτήν τήν ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ,και τους έδωσε παράταση απαλαγμένους να συνεχίσουν έως σήμερα. Σήμερα ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.Απαλαγμένοι και "νοικοκυραίοι" πλέον ξαναεμφανίστηκαν "οπλισμένοι" με άλλα όπλα, για την ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ .
    Τελικά?? !! ΕΤΥΧΕ? Η ΠΕΤΥΧΕ? Πόσο ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ "ΑΣΤΟΧΙΕΣ"..
    Ποιό σανό και ποιόν λωτό??
    Ποιός νοήμων μπορεί να θεωρήσει συνομωσίες ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ όλα όσα διαδραματίζοντε και που ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΝΙΚΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΧΑΜΕΝΟΥΣ"
    Τι iQ μπορει να έχει άνθρωπος που να πιστεύει πώς όλα είναι "αστοχίες" αλλά με αυτές ,τίς ¨αστοχίες¨νικητές είναι όσοι τίς ΕΚΑΝΑΝ αυτές τίς ΑΣΤΟΧΙΕΣ?
    ΝΤΡΟΠΗ στον άνθρωπο και στήν νοημοσύνη του.
    Ποιός λογικός ΄άνθρωπος μπορεί να δεχτεί σαν ΝΙΚΗΤΗ τον αιμοσταγή και δολοφονο ΓΕΡΜΑΝΟ " Και τον ύπουλο και θρασύ ΕΒΡΑΙΟ?
    Ποιός λογικός μπορεί να θεωρήσει συμπτώσεις και "ασχετο" τον κουμουνισμό των ΕΒΡΑΙΩΝ ? Και τον ΝΑΖΙΣΜΟ , των εβραίων ,που τον είχαν στα "χερια" τους οι Γερμανοί? ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΘΑΒΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ? ΠΟΙΑ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?
    Ποιό "εργαλείο" λοιπόν ήταν εκείνο που σκότωσε τόσους ανθρώπους? Ποιοί τό είχαν στα χέρια τους? ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ..!"ΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" Εγκληματίες τής ανθρωποτητας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...