peri majestic the real

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

...στις επόμενες Γαλλικές εκλογές η κλίκα της Λεπέν ας κατεβάσει τον Michel Thooris...δεξί χέρι του Άβιγκντορ Λίμπερμαν...Υπό την ηγεσία της Λεπέν, οι Ελευθεροτέκτονες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Μεγάλης Εθνικής Στοάς της Γαλλίας με μεγάλη επιρροή, συρρέουν επίσης στο FN (Εθνικό Μέτωπο) και φέρνουν μαζί τους όλα τα χρήματά τους και την τεράστια πολιτική επιρροή τους....Κάθε 5 χρόνια η Γαλλία ζει το θέατρο του παραλόγου...

 


2 σχόλια:

  1. Οπως όλες οι χώρες του κόσμου.Ολες ζούν το θέατρο του παραλόγου της democracy.ΕΠΙΒΟΛΗ πλέον ,ούτε τα προσχήματα δεν κρατουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι είναι μια συμμορία. Αυτό το γνωρίζουμε. Με εκλογή Λεπέν ,καθηστερούν.Η Λεπέν έχει κάποιους που δεν μπήκαν στην "κατσαρόλα" για φαί.Μέχρι να ρυθμίσουν ,να τα "κλείσουν" να τα κανονίσουν χάνουν χρόνο. Ο χρόνος είναι υπέρ του λαού,και κατά τους. Δεν είπε κανείς πώς η Λεπέν και οι "ακόλουθοι της" είναι καθαροί.Απλά το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει την πρόθεση των Γάλλων. Για να φτάσουν οι Γαλλοι να ψηφίσουν και καλά "ακραδεξιά" δείχνει την απόλυτη δυσαρέσκεια τους,δειχνει πώς έχει φτάσει ο ατμός στο καπακι της χύτρας.
    Ο Μακρόν απλά περιμένει να πιασει την εξουσία,και μέσα σε μιά "νύχτα¨να ρίξει τις υπογραφές των μνημονίων. Είναι όλα έτοιμα. Με Λεπέν,μέχρι να τοποθετήσει τον κάθε έναν σέ θέση,μέχρι να τα μιλήσουν να τα συμφωνήσουν ,φεύγει ο χρόνος. Αιμοραγούν και δυσαρεστούν λαούς.Εκνευρίζουν λαούς,και δεν είναι καλό για αυτούς. Με αυτήν την λογική λέμε Λεπέν.Ουτως η άλλως γνωρίζουμε πως δεν ισχύουν "διαφορές" Ενα στόχο έχουν όλοι για όλους τους λαούς του κόσμου..
    ΔΩΣΕ ΛΕΠΕΝ να φάνε και άλλη καθηστέρηση,και μπλοκάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κατάλαβες γιατί αποχή;

  Τους ρήμαξε η αποχή. Τους τσαλάκωσε την εικόνα. Από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται σε πανικό.  Είδαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ...