peri majestic the real

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Δεν κρατάνε ΟΥΤΕ τα προσχήματα...

  Ποια είναι η αλήθεια; Ο Ντβόρνικοφ διορίστηκε διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία τον Σεπτέμβριο του 2015, καθώς η χώρα του βοήθησε τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ στη σύγκρουσή του με τους αντάρτες μαχητές. Ποιοι ήταν όμως οι αντάρτες μαχητές; Μα οι Τζιχαντιστές. Τα παλικάρια του ISIS και της Αλ Νούσρα.  Οι άνθρωποι του Ομπάμα, του Μπάιντεν, του Ολάντ, του Νετανιάχου, του Ερντογάν που αιματοκύλησαν τον λαό της Συρίας....

Είναι τραγωδία. Ζούμε μια τραγωδία. Μιλάμε για την αποθέωση της φτηνής και άθλιας προπαγάνδας. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ανεξάρτητη ενημέρωση στην Ελλάδα. Τίποτα απολύτως. Όταν άνθρωποι όπως ο Ντβόρνικοφ  που έσωσαν χιλιάδες Χριστιανούς Ορθόδοξους από τους Τζιχαντιστές, χαρακτηρίζονται από κυβερνητικούς κύκλους ως χασάπηδες, τότε τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για την Ελλάδα...Η Ελλάδα δεν έχει ΚΑΜΙΑ δουλειά να παραχαράζει την αιματοβαμμένη ιστορία του λαού της Συρίας........



2 σχόλια:

  1. Γιατί, ο βομβαρδισμός του Βελιγραδίου, από τί άρχισε; Απο την επέμβαση των καθαρμάτων του UCK, στην Ράτσα.
    Εκεί πού οι Αλβανοί φάγανε τα μούτρα τους και η "κοινή γνώμη", έδωσε άφεση αμαρτιών. Τα κανάλια άνοιξαν τις πύλες για τον "Ελεήμων Άγγελο", κάτι σαν τον κορμοράνο.
    Ή την "αθώωση" του ΝΑΤΟ, όταν ένα βαμπίρ του πολέμου, F-117A, εξαέρωσε με βόμβα λέιζερ GBU, καταφύγιο στο Ιράκ, κάνοντας χαλκομανία τα γυναικόπαιδα. Σκηνικό που θύμιζε Πομπηία.
    Άσε μή πούμε για Σρεμπρένιτσα, για τους "διαβολικούς" Σέρβους και τους σωρούς των πτωμάτων, που τους έφεραν από άλλα μέρη.
    Οι κάμερες ξεπλύνει τους αποκεφαλισμό των μουτζαχεντίν, ή τα συγχωροχάρτια σε καθάρματα τύπου Χακίμ Θάτσι, ή τον νεότερο Λαβντρίμ Μουχατζέρι.
    Ή αμαρτία της κάμερας, που έδειχνε πόσες μονάδες του στόλου βγαίναν να πάνε στα Ίμια.
    Κάτι σαν το "μυστικό του ατσαλιού", στον Κόναν.
    Το χέρι είναι πιο δυνατό από το ατσάλι.
    Στην προκειμένη περίπτωση, η ασυνειδησία πολλών δυτικών δημοσιογράφων.
    Ειδικά, όταν το αίμα που χύνεται, είναι και Χριστιανών, τα πράγματα πάνε ακόμα καλύτερα.
    Στους αποβλακωμένους λαούς, αυτούς τους λαούς που περνιούνται για έξυπνοι και δυνατοί, κάνεις τα πάντα.

    Κάτι σαν τον Όρσον Ουέλς, στην ραδιοφωνική εκπομπή, "Ό πόλεμος των κόσμων".
    Μεγάλο όπλο ο φόβος, αγαπητέ Peri.
    Και πάντα πιάνει στα κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό, τους ξεγέλασε ο Ζελένσκι, με τους νεοναζί που όντως η εξωτερική τους εμφάνιση και μην θεωρηθώ ρατσιστής , παραπέμπει σε αλλη συνομοταξια ανθρωπων που αν ζουσε ο αδόλφος και τους έβλεπε θα ακύρωνε την έννοια της υπεροχής της λευκής φυλής,τους ξεγέλασε ο Λιγναδης,τους ξεγέλασε η φωτιά γιατί την μετέφεραν τα ζώα του δάσους, τους ξεγέλασε το χιόνι που συνήθως πέφτει νύχτα, μάλλον ματιασμένοι είναι, Ομως Περι προσωπικά θα περίμενα όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-μερα 25 αφου ΚΚΕ και βελόπουλος ήταν απόντες, μόλις εμφανίστηκαν στην οθόνη οι νεοναζί να σηκωθούν και να αποχωρήσουν αλλά αυτό δεν εγινε , προσωπικά το θεωρώ και σαν ενα βήμα πιο κοντά στο πέσιμο των μασκών και την δημιουργία της μεγάλης εικόνας της συγκυβέρνησης για να τελέιώνουμε κάποτε και με το διαρκές δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή