peri majestic the real

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Η Άννα Μαρία Ινταλγκό Αλέου από την Ανδαλουσία θα στηρίξει τον Μακρόν...όπως και ο Μελανσόν ο φοιτητής του Μάη του 68...

 


Η "σοσιαλίστρια" δήμαρχος του Παρισιού και υποψήφια στις προεδρικές εκλογές Αν Ινταλγκό, η οποία δεν προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, θα στηρίξει τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για τον δεύτερο γύρο.

«Για να μην πέσει η Γαλλία στο μίσος όλων εναντίον όλων, σας καλώ επίσημα να ψηφίσετε στις 24 Απριλίου κατά της ακροδεξιάς της Μαρίν Λε Πεν», δήλωσε.


Και....


Γαλλικές εκλογές - Μασόνος Μελανσόν προς υποστηρικτές του: Μην ψηφίσετε τη Λεπέν..


«Καλείστε λέει ο κομμουνιστής Μασόνος της αριστεράς να επιλέξετε μεταξύ δύο διαβόλων. Είναι καθήκον μου να σας πω τώρα ότι θα πρέπει να ρίξετε την πέτρα προς το βουνό. Είστε ισχυροί για να ηγηθείτε αυτής της μάχης και αυτή θα είναι η αρχή για να κερδίσουμε την επόμενη. Τώρα εσείς πρέπει να πολεμήσετε σε αυτή τη μάχη που έρχεται. Ξέρουμε ποιον δεν θα ψηφίσουμε ποτέ, για τους υπόλοιπους θυμηθείτε αυτά που σας είπα πριν από 5 χρόνια. Ο καθένας ξέρει τι είναι καλό για τη χώρα και ποτέ δεν θα χάσουμε την εμπιστοσύνη στην δημοκρατία. Δεν πρέπει να δώσετε ούτε μια ψήφο στην Μαρίν Λεπέν» δήλωσε ο Μελανσόν....

4 σχόλια:

  1. Ενα 7% "βγαίνει" για να πάει στον Μακρόν. Δεν είναι σίγουρο πως δεν θα πανε στις κάλπες και όσοι απείχαν ,αρα είτε να σώσουν" τον Μακρόν9πραγμα απιθανο γιατι θα πηγαιναν απο την. πρωτη Κυριακη-ειτε για την Λεπεν.
    Δεν του πήγε καλά του μανώλη,και η επόμενη Κυριακη δεν προβλεπεται και καλη..Αρα μάλλον δεν θα το ρισκάρουν και θα το τελειώσουν εδω,με καποιον τροπο.Εαν δεν είναι σιγουρη η εκλογη του δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος να παρουν ρίσκο.Και επιπλέον δεν αξίζει η λεπεν να παρει την καυτή πατάτα και να μην προλαβει να καθισει στον "θρονο" της εξουσιας.. Ετσι και αλοιως τελειωμένη υποθεση ειναι η επίθεση στην Γαλλία και οι "υπογραφές" των μνημονίων.. Ας τις βάλει ο Μακρόν Ετσι και αλοιώς όποιον και να ψήφιζαν οι Γάλοι θα ήταν όπως και εδω ,και όπως και παντου.Απλά αλαγη προσώπων .Η ατζέντα η ίδια..

    Είπε ο "μέγας " Μανώλης..
    Κατακτώ, πείθω, προχωρώ»
    ===ΟΚ
    "Τρέχεις, τρέχω κυνηγώ. Αν σε πιάσω σε γαμώ. Καμπανάκια και τέτοιες μαλακίες δεν υπάρχουν"!!
    Ας αρχισουν οι χοροί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δινει οδηγίες ο πολιτικος απατεωνας???? ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ δεν εργαστηκε και εχει στην ιδιοκτησία του ενα διαμέρισμα 208τμ στο 15 διαμέρισμα του Παρισιού, ενα διαμέρισμα ΜΠΡΟΣΤΑ στην θαλασσα στην Ντοβιλ και μια φαρμα στην Σολονι!! Τα απέκτησε ΟΛΑ με τον "ιδρωτα" του δηλαδη ....απο τους Γαλλους φορολογούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο την αγωνία τους να δείς μην και εκλεγεί η Λεπέν ,τοτε μπορείς να αντιληφθείς πώς έχουν πρόβλημμα. Και εαν είναι έξυπνοι οι Γάλλοι θα δώσουν Λεπέν για αντιδραση.Με κομμένη την ανάσα περίμενανόλοι τους το αποτέλεσμα των εκλογών. Μόλις σήμερα γίνοντε αναφορές στις Γαλλικές εκλογές.
    Μια εκλογή της Λεπέν δείχνει μεγάλη δυσαρέσκεια του Γαλλικού λαού ,στο θέμα της Λαθρομετανάστευσης ,στο Θεμα "ευρωπη" της Γερμανίας,φτώχοποίησης ,και ετοιμότητα για ¨πιστολίδι"
    Αυτή είναι η "ενοια" της εκλογής Λεπέν και όχι "ακροδεξιές" και "αριστερές" παπαρολογίες. Δείχνει επίσης αυτό ακριβως. Οτι έχουν προσπεράσει τα παραμύθια "ιδεολογίες" και προσπαθούν για επιβίωση και μόνον.Στην ουσία μηνυμα του λαού είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περι να το θυνηθείς , Ο κομμουνιστής Μελανσόν είπε μην καμ'ια ψηφος στην ακροδεξιά Λεπέν, δεν είπε όμως φηφίστε Μανουέλ, σου λέει κατι, αρα να μην ειστε σίγουροι ότι οι του Μελανσόν δεν θα επιλέξουν προφανώς να μην ψηφίσουν Λεπέν και απλά να απέχουν, όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος υπομονή και σε αυτούς που αλλα σχολιάζουν πρίν των εκλογων και μετά επειδή τα γεγονότα τους προσπερνούν όπως παντα προσπαθούν χωρίς επιτυχία να αναδιπλωθούν, πάντα Περι η κεκτημένη ταχύτητα δεν ειναι συμμαχος.Και οι εραστες του τελους της δεξιστερας που όσο υπαρχουν κοινωνικές ανισότητες ποτε δεν θα παψει να υπαρχει, είτε το θελουν είτε όχι, αν τους θέσεις το ερώτημα αν στις ερχόμενες εκλογές συμφωνα με το δογμα η δεξιστερα τελειωσε, αραγε τι θα συμβεί; απλά δεν θα υπαρχει διαχωρισμός της εννοιας της δεξιστεράς αφου πλεον ενωμένη θα πορεύεται, ή μήπως η αποχή αν γιγαντωθεί θα βάλει φραγμό σε συγκυβερνήσεις, να είμαστε ρεαλιστές και οχι υπνοβατούντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή