peri majestic the real

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ " FRESH AIR " - ΕΥΡΗΚΑ - ( 1985 )


"Να την ,έρχεται , ψεκάζει με Fresh Air μας "απειλεί" η διαφήμιση της "Εύρηκα" για το αποσμητικό χώρου . Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της δεκαετίας του 80 και οι διαφημίσεις έχουν γίνει πιο μοντέρνες , γρήγορες , με ωραία "σινγκλάκια" που μένουν στο μυαλά του τηλεθεατή - καταναλωτή  ως τεχνική πειθούς.

Αν καθίσεις όμως με μεγάλη προσοχή και παίξεις το βίντεο για κάμποσες φορές θα αντιληφθείς ότι η διαφήμιση αυτή είναι τρομακτική. Η μουσική που παίζει είναι μουσική θρίλερ. Ανατριχιάζεις με τον ρυθμό της. Λες και βγάζει στριγκλιές θανάτου. Η φωτεινή είσοδος της γυναίκας ( ντυμένη στα άσπρα) στον κλειστό χώρο όπου βρίσκονται άλλα άτομα καθηλώνει. 

Δεκαετία του 80 όπου τίποτα δεν προμήνυε την μεγάλη καταστροφή.. ή μήπως όχι; 

Και φαντάσου κάποια από αυτά τα πρόσωπα να είναι πράκτορες...γιατί άτομα του Πασοκ είναι σίγουρα..

Δεν ξέρω...ο  φόβος λένε απαιτεί ιδιαίτερη μαεστρία και η συγκεκριμένη διαφήμιση το κατάφερε ειδικά σε εμένα...Παντού τελικά υπήρχε το Matrix. Παντού τα δικά τους πρόσωπα. Ακόμα και η επιλογή της μουσικής γινόταν από ειδικούς ψυχολόγους της εποχής. Μέσα σε λίγα χρόνια οι πάντες είχαν εξοικειωθεί με τον τρελό καταναλωτισμό....μέχρι τον ερχομό του βρυκόλακα που δεν είναι άλλος από την ιδιωτική τηλεόραση των βαρόνων...

6 σχόλια:

  1. Μεγάλο το ταξίδι στην λαγουδότρυπα, peri........

    https://youtu.be/vhztDt7-QT8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι ψυχοπαθητικά μοτίβα μυαλού. Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες.

      peri

      Διαγραφή
  2. Το μπλε ή το κόκκινο χάπι; Το ένα οδηγεί στην παραμονή στο Matrix και στις ανέσεις μίας ζωής έτσι όπως την έχει σχεδιάσει ο Αρχιτέκτονας για τους ανθρώπους-μπαταρίες. Το άλλο οδηγεί στην έξοδο από τη «μήτρα» των μηχανών και στην επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα! Ως λαός διαλέξαμε το μπλε. Όχι, η διαφήμιση δεν αρέσει και δεν αρέσει γιατί έχει κρυφούς συμβολισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ψυχοπαθής Πρωθυπουργός τού διχασμού…
    …Ο αντιρωσικός «παπαγάλος» τού ΝΑΤΟ και της Νέας Τάξης !!!
    Ο Μητσοτάκης είναι ο γόνος και η φυσική συνέχεια του Ελευθερίου Βενιζέλου …Του κατ’ ευφημισμόν «εθνάρχη», ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν «διχασάρχης» …Ήταν αυτός, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία έκανε τον «διχασμό» πολιτικό «δόγμα», που εξασφάλιζε τη μόνιμη παρουσία του στην εξουσία …Με τον διχασμό παρέμεναν οι βενιζελικοί μόνιμα στην εξουσία και μαζί μ’ αυτούς και τα ξένα αφεντικά τους !!!
    Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ιστορική συγκυρία κατά την οποία οι βενιζελικοί να μην κινήθηκαν εναντίον τού ελληνικού λαού και των συμφερόντων του. Ήταν αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν τη Μικρασιατική Καταστροφή για να Κυβερνήσουν. Ήταν αυτοί, οι οποίοι μεθόδευσαν τον Εμφύλιο, εφόσον μόνον έτσι μπορούσε να διαφύγει τής τιμωρίας η μοναδική πολιτική «δύναμη» της χώρας, η οποία συνεργάστηκε επίσημα με τους ΝΑΖΙ. Από εκεί και πέρα βρίσκονται μόνιμα «απέναντι» από τον λαό…
    …Επιφανείς βενιζελικοί είναι οι Μητσοτάκηδες με τους Παπανδρέου, οι οποίοι μας έβαλαν στη Χούντα, στα Δάνεια, στα Μνημόνια και τώρα κι ο ψυχοπαθής Κούλης, ο οποίος προσπαθεί να μας διχάσει και να μας καταστρέψει, ώστε η συμμορία του να ελέγξει την επόμενη «ημέρα» …Ο γνήσιος απόγονος του διχαστή Βενιζέλου. Αφού απέτυχε να μας διχάσει με τα εμβόλια, το επιχείρησε με τα όπλα στην Ουκρανία. Σήμερα μπαίνει μπροστά» στην παγκόσμια αντιρωσική πολιτική τού ΝΑΤΟ, ενώ —ως Πρωθυπουργός— δεν έχει λάβει τέτοια «εντολή» από τη Βουλή. Στο θέμα τής Ουκρανίας σκόπιμα —κι επανειλημμένως— εξευτέλισε τον Συνταγματικό Νόμο και παράκαμψε τη Βουλή, μόνο και μόνο για να προκαλέσει οργή και θυμό στον λαό. Στόχος του είναι να δημιουργήσει τις διχαστικές συνθήκες εκείνες, οι οποίες σώζουν τον βενιζελικό σχεδιασμό, που θρέφεται και θεριεύει από την εθνική διχόνοια.
    Ο Μισέλληνας και Μισάνθρωπος Ψυχοπαθής προσπαθεί να σώσει το ελεεινό τομάρι του κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος που γνωρίζει …Ο οικογενειακός του τρόπος. Εάν πετύχει το σχέδιό του, ο λαός θα βυθιστεί στην αθλιότητα. Εάν δεν πετύχει, θα την «κοπανήσει» …όπως κάνουν πάντα οι κατσικοκλέφτες…
    …Οι ψυχοπαθείς κατσικοκλέφτες !!!
    Παναγιώτης Τραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ο Λαβρώφ στην συνέντευξη που έδινε και αναμετάδιδε η πληρωμένη απο τον φορολογούμενο έλληνα πολίτη κρατική τηλεόραση, ανέφερε το μνημειώδες ότι δεν είναι πόλεμος μεταξύ Ρωσίας -Ουκρανίας , αλλα η Ρωσία πολεμα την νέα τάξη και την λευκή αδελφότητα και ενδεχομενως να είναι και το τέλος της κυριαρχίας της παγκοσμιοποίησης,άμεσα κόπηκε γιαυτο βλέπουμε το μένος των δυτικών σταυροφόρων εναντίον του Πούτιν, μην ξεχναμε το μοναδικό κρατος που εδιωξε τουςΡότσιλντ είναι η Ρωσία και απο ό,τι διαβάζω ΄θα κινηθεί και εναντίον του Σορρος, επομένως εκεί εστιάζεται ολο το σκηνικό , βλέπουμε πόση στήριξη στον εβραίο Ζελενσκι, τίποτε σε αυτή την ζωή δεν είναι τελικά τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...