peri majestic the real

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ..... ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ακούγετε σαν ανέκδοτο.

 ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ..... ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ακούγετε σαν ανέκδοτο.

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ με μια σακούλα από τα super market με φπα υπέρ της ανακύκλωσης στον δρόμο της προσφυγιάς……

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ!!! ….. ακούγετε σαν ανέκδοτο.



Σας έπιασε ο πόνος για τους S300, τους PATRIOT που η ελληνική κυβέρνηση στέλνει εδώ και εκεί, τους λογαριασμούς ΔΕΗ-ΟΤΕ –ΕΥΔΑΠ που μας πάνε πίπα κ@λ@, τα μνημόνια , και όλα τα δεινά που περνά ο λαός ……διαβάζουμε προφητείες και ερμηνεύουμε όπως μας αρέσει, πιστεύουμε σε καλύτερες μέρες αλλά ξεχάσαμε ότι οι καλύτερες μέρες έρχονται όταν υπάρχουν άνθρωποι …… ψηφίζουμε όποιον μας πλασάρουν και μετά τον στέλνουμε στον κάδο και ξανά μία από τα ίδια… πιστεύουμε στον τουίτερ στον Facebook που ανεβάζει ο κάθε αργόσχολος αναλυτής για την γεωπολιτική του θεωρία ή την κοινωνική πολιτική του θεωρία ή την θρησκευτική και εμείς με την σειρά μας ξεκινούμε ένα μπαράζ αναλύσεων περί του αληθινού δράματος αν αυτός ο αναλυτής των γεγονότων είναι ο προφήτης.

Βλέπουν τον Πούτιν σαν τον (Αρχάγγελο Μιχαήλ), τον άνθρωπο που θα τους σώσει από την ΝΤΠ.

Δεν υπάρχουν προλετάριοι σήμερα, …….ποτέ δεν υπήρχαν ,……..ούτε πατριώτες!!! …… και για να γίνει ξεκάθαρο μόνο ΗΡΩΕΣ και ΠΙΣΤΗ υπάρχουν σε κάθε λαό.

Ήρωες στην καθημερινότητα, ήρωες στην ζωή και ήρωες στα δύσκολα της πατρίδας…… η ζωή είναι ελάχιστη για να προλάβεις να διορθώσεις τα κακός σχέδια ……χωρίς σχέδιο…..

Είναι ξε-κάθαρο το μήνυμα εδώ και χιλιάδες χρόνια …..πάντα σε μία νέα τάξη πραγμάτων ήμασταν !!!!

Έχουμε γεμίσει προφήτες πατριωτών Blogger και σχολιαστών …..αλλά στην πραγματικότητα πίσω από την κουρτίνα όλοι πάμε πίπα κ@λ@, γράφεις κάτι μη αρεστό και στην πέφτουν….. τελικά ο καθένας έχει τον δικό του Blogger Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει…. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ!!! ….. ακούγετε σαν ανέκδοτο.

Μια παράγκα του καραγκιόζη είναι η χώρα και ο πλανήτης γενικότερα.

Είναι ξε-κάθαρο το μήνυμα εδώ και 2000 χιλιάδες χρόνια

ΕΝΩΘΗΤΕ!!! για να σωθείτε !!!!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ νομίζεται ότι είναι ένα ξεχωριστό νόμισμα….είναι η ΟΥΣΙΑ είναι το ΕΝΑ η μία πλευρά είναι!!!!!;;;; οι η άλλη πλευρά είναι !!!!;;;; οι.... αλλά και οι δύο ήμαστε ΕΝΑ …..κάποια πλευρά απλός δεν αντιδρά …..αντιδρά και παίζει μπάλα η μία πλευρά ,στήνει και νίκες και ήττες ………..

γιατί η άλλη πλευρά δεν αντιδρά;

Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

Ειδικά στην Ελλάδα, στην χώρα που βασιλεύει η καφρίλα και η παράκρουση. Στην Ελλάδα, που αριστεροί και νεοναζί, υποστηρίζουν την "διεθνή κοινή γνώμη" των νεοναζί του Κιέβου, ενώ οι υπόλοιποι "μπατριώτες" ήδη ευαγγελίζονται σαν άλλους προφήτες Ηλία και Ενώχ, τον Πούτιν και τον Τράμπ.


Σταμάτησα να γράφω, όταν βλέπεις εκατέρωθεν να σκοτώνονται αθώοι, να σβήνουν τα νιάτα, απλά δεν μιλάς.

Μιλάμε για χώρα που κατοικείται από ανθρωπόμορφα όντα, λαό σε μόνιμο suspending animation.

Όταν οι ΜΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ στα διάφορα μπλόγκ, δεν βλέπουν ότι τα είδωλά τους, είναι επαγγελματίες ΚΙΠΑτζήδες (από το εβραϊκό κιπά),απλά τους προσπερνάς και προχωράς.

Ψευτοανθρωπισμός, ψευτοχριστιανισμός, πως γίνεται να επικαλείσαι "νίκη ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων" και "νικάμε τα ερπετά", διαλύστε τους-νικήστε τους-εξοντώστε τους, ενώ νηστεύεις για την Μεγάλη Σαρακοστή, αυτό μόνο ψυχίατρος μπορεί να το εξηγήσει.

Κατά τ' άλλα, "Μακάριοι οι ειρηνοποιοί"....

Αφού θα ρέει το αίμα άφθονο κι' από τις δύο μεριές και εμείς θα ουρλιάζουμε hooray hooray, μετά θα ανταλλάσσουμε αλλήλους το "Χριστός Ανέστη".

Και ξανά προς την δόξα τραβά.....!

Όταν δεν βλέπεις ότι τα Ελληνικά σπίτια κλείνουν μαζί με τις μικρό επιχειρήσεις, η μια πίσω από την άλλη, έπειτα από την επέλαση της συνταγής του θανάτου που λέγεται, λογαριασμός της ΔΕΗ, δεν φωνάζεις ότι σβήνουμε λίγο λίγο κάθε μέρα, τότε η σαπίλα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, έπιασε κόκκαλο.

Ό πατριωτικός χώρος στην Ελλάδα, έπιασε "πατούσα".

Δεν είναι ούτε κάν μονόφθαλμος στο βασίλειο των τυφλών.

Είναι ο άφρων πλούσιος, που πασχίζει να τραβήξει στην κόλαση τον φτωχοΛάζαρο.

Μέχρι να καταλάβουν, πώς εγκιβωτίζονται οι χιλιάδες ρουκέτες των 122, σε δύο C-130, η πολεμική αεροπορία θα ταξιδεύει με το enterprise.

Ή Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχει πολλά βέλη στην φαρέτρα της.

Και η ψευδής πληροφορία, ή το κάψιμο της πληροφορίας, είναι στα φόρτε τους, τώρα τελευταία.

Αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις τα σημάδια.

Όσο για τους "ανθρωπιστές" και τους "μπατριωταράδες", όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές σταυροφόρος, τους αφιερώνω την τελευταία φράση, στην ταινία "Το Ολοκαύτωμα Τών Κανιβάλων"......

"Τελικά, ποιοί είναι οι κανίβαλοι;"

 ΜΑΝΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...