peri majestic the real

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία..

 

 Προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο, η Ελλάς να απομονωθεί κυριολεκτικώς, από τις άλλες χώρες-πρώην συμμάχους-και από τον ίδιο της τον εαυτό, τον ίδιο της τον λαό.

Στέλνει όπλα στην Ουκρανία των νεοναζί του δυτικού αχυράνθρωπου Ζελένσκι, κάνει ΄΄πρώτο μάγκα΄΄ την ημιθανή Τουρκία και της δίνει ΄΄ανάσα΄΄, την ξαναβάζει στο παιχνίδι των F-35, συζητάει την αποστολή στρατιωτικών ΄΄συμβούλων΄΄,δημιουργεί ένα Αφγανιστάν στην καρδιά της Ευρώπης, μπουκώνει τους Έλληνες με αλλοεθνείς και την ίδια στιγμή ,τους δείχνει την πόρτα εξόδου από την χώρα, να ζήσουν σε άλλα μέρη, εγκαταλείποντας την Ελλάδα. Με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία, καίει τα νοικοκυριά με δυσανάλογα οικονομικά μέτρα, τιμωρεί τους Έλληνες, γιατί αγαπούν την χώρα τους, τους κλείνει το ρεύμα και την θέρμανση, γιατί δέν μοιάζουν με τους άλλους λαούς. Δέν φεύγουν σαν πρόσφυγες όταν τους πολεμούν άλλες χώρες, αλλά μένουν και μάχονται για την ανεξαρτησία τους.

Γιά αυτό μάς μισεί ο ΄΄καλός στρατιώτης Σβέικ΄΄.

Αρνούμαστε πεισματικά να παραδοθούμε, να πεθάνουμε, να σβήσουμε σάν έθνος!

Αυτοί οι αλήτες, κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους, ούτως ώστε ποτέ σαν χώρα και σαν λαός, να έχουμε συμμαχίες με άλλα κράτη, με άλλους λαούς.

Με πρόσχημα το κοινό δίκαιο και το κοινό μέλλον των λαών, κάνουν πραγματικότητα, τις ονειρώξεις του τουρκοαιγύπτιου Ιμπραήμ για τους Έλληνες.

Διαγράφουν μονοκοντυλιά, την ΙΣΤΟΡΙΑ, την ΣΟΦΙΑ, το ΠΝΕΥΜΑ, την ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ.

Έχουν όμως και συμμάχους στο έργο τους.

Εκτός από την πλειονότητα των γηγενών πού ζούν σε τηλεοπτική αφασία και δεν νοιάζονται για τίποτα, έχουν και τους πρόθυμους μισθοφόρους, τους ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΩΝ, το πατριωτικό τόξο, τα μπλόγκ της συμφοράς, πού περιμένουν από τον νεο-ταξίτη Πούτιν, ή τον άλλο ΚΙΠΑτζή τον Τράμπ, να τους οδηγήσει, μετά από έναν καταστροφικό πόλεμο και μιά λαίλαπα κοσμικών διαστάσεων, στην γή της επαγγελίας, στον παράδεισο της λήθης.

 ΜΑΝΚΟ

12 σχόλια:

  1. https://www.defence-point.gr/news/to-fiasko-me-to-quot-ethniko-quot-tyfekio-kai-i-koroidia-gia-to-ergostasio-ton-eas-sto-aigio

    Το πραγματικό πρόβλημα.......!!!!
    Δίνουμε έναν σκασμό λεφτά για Rafale και φρεγάτες όμως.
    Τα Ελληνικά εργοστάσια κλείνουν.....
    Τι συμβαίνει Peri;;;
    Εξοπλισμοί μαμούθ, βιτρίνα;
    Εθνικές ήττες με άρωμα Rafale;
    Απώλεια εδαφών, με σφραγίδα Belhara;
    Δεν προλαβαίνεις να μετράς ήττες.
    Μιλάμε για βασίλειο της κρυπτοκρατίας. Καταχνιά παντού.
    Τι άλλο μας περιμένει Peri;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι ανεξάρτητη χώρα. Είναι προτεκτοράτο. Είναι μια χώρα που έχει τρομερό πολιτικό υπόκοσμο. Τα εργοστάσια κλείνουν. Τα μαγαζιά κλείνουν. Δουλειές δεν υπάρχουν κι αν υπάρχουν πρέπει να δουλέψεις με ασυναγώνιστους Αλβανούς...με μούτρα που θα σου πει ο οαεδ. Έχουμε μπλέξει...

      peri

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά! Μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, γίναμε προτεκτορατο έως και σήμερα!

      Διαγραφή
    3. Γιά ποιά απελευθέρωση μιλάς?? Γιά ποιά "επανάσταση" ? Στην επανάσταση του 1821, την σκυτάλη έπαιρνε η τότε "νέα τάξη" Η ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ . Οι ντουφεκιές που έπεφταν στον ΜΟΡΙΑ τάραξαν τους ΡΩΜΙΟΎΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .Οι κλέφτες και οι αρματωλοί οι πεινασμένοι γιδοβοσκοί,ξεσηκώθηκαν με τις λίρες της Αγγλίας. Το μόνο που ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ (αναγκασμένοι ήταν) ενα Γεωγραφικό κομμάτι να τους δώσουν για επισημο πλέον κράτος. Οι Ελληνες ήταν πάντα και παντού. Οπου πολιτισμός και Ρωμιός. Η επανάσταση του 1821 δεν ήταν ελληνική Ηταν Ιουδαική με παπάδες πιστολάδες και πουγκιά με λίρες..
      Ποιός περιμένει τον Κολωκοτρόνη να "σηκωθεί"? ΤΟΝ "ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ" ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
      ΤΗΝ -ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ και όχι "ΕΘΝΟΣ"
      Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΆΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ τις ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ. Μετά την "απελευθέρωση¨γίναμε "ΕΘΝΟΣ".(Τα σκοτάδια των παπάδων,διαβάζαμε ,στα "κρυφά" σχολειά..Ιουδαίοι γίναμε μέσω της παιδείας της παλαιάς διαθήκης και των παπάδων.
      Την νέα ΔΩΡΕΑ περιμένει ο κόσμος. Για να γίνει ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΕΟΝ
      Γιά να κλείσει ο κύκλος..

      "Ο Χριστιανικός κόσμος είναι ένας κόσμος ΜΙΚΤΟΣ που συνυπάρχουν Ελληνες και Ιουδαίοι.
      Οι ιουδαίοι γεννηθηκαν για την ΣΩΤΗΡΙΑ του Κόσμου
      Οι Ελληνες για την δόξα του Υιου του Ανθρώπου.
      Συγκινονούντα δοχεια ειναι όλες οι θρησκείες ."

      ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
      ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ..
      Θα μείνουν στήλη άλατος φίλε..

      Διαγραφή
  2. https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/


    Και ενώ αυτό ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
    Πέρασε στα ΨΙΛΑ.
    Μεχρι τι; 31 δηλωσαν οτι θα τους εχουν ΑΠΟΛΥΣΕΙ
    ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαβάζουμε οτι άσχετο! Απο τον γάμο και το κερατο της μενεγακη
    μεχρι τα τρυκ για λαμπερα μαλλια..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΠΙΣΩ" ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα το παίξει? Ποιο κανάλι? Οι κουμπάροι? Εδώ έχουμε να κάνουμε με υπόκοσμο. 27.000 έχουνε πεθάνει και δεν τρέχει τίποτα... δεν υπάρχει πλέον χώρα..."Γεμάτη από Ρώσους πράκτορες η Ευρώπη, προειδοποιούν οι Financial Times"..άρα; θα ψάχνουν Ρώσους και στα χωριά της επαρχίας.. Γιατί αυτό? για αποπροσανατολισμό. Να μην φαίνεται η καταστροφή ΄που έχουν επιφέρει.. μέσα στην ναρκισσιστική τους αλαζονεία η οποία συγκαλύπτει κόμπλεξ κατωτερότητας και πραγματικής ανημποριάς.

      peri

      Διαγραφή
  3. Παρατηρώ οικοδεσπότα και δεν στο είχα να σε κατακλύζει μια οικτίρμονα διάθεση, οκ εντοπίζεις τα τεκταινόμενα, υπάρχει όμως φώς , υπάρχει εναλλακτική να ξεφύγουμε απο την μεταπολιτευτική τανάλια , αν ναι ποιά είναι αν όχι τότε αστα να πάνε στο διάλο.γιατί ασχολούμαστε και δεν παμε για βρούβες, αφου ο ελληνακος, ελληναρας διάλεξε δεν τόχει , δεν θέλει να ξεβολευτεί, του αρέσει να βλέπει σκουπιδοτιβι, τι ψάχνεις, αλλα αν υπαρχει έστω και αμυδρό φωςστο βάθος βάλτο στο τραπέζι να γίνει διάλογος να δούμε και οι υπόλοιποι τι γνώμη έχουν, γιατι πραγματικά καλό είναι να εντοπίζουμε το προβλήμα , αλλα αν δεν σκύψουμε στις αιτίες που το δημιουργούν να είσαι σίγουρος ότι με μαθηματική ακρίβεια θα γίνουμε και εμείς μέρος του προβλήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θ.Πλεύρης: «Αναστέλλεται αλλά δεν καταργείται το πρόστιμο» - Τι είπε για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς
    Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε στο πιστοποιητικό εμβολιασμού και υποστήριξε ότι δεν θα καταργηθεί, αλλά αυτό που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι η άρση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους για ένα χρονικό διάστημα.

    Αυτό που μελετάται να καταργηθεί, σε πρώτη φάση για το διάστημα από τον Απρίλιο έως και το καλοκαίρι, είναι οι περιορισμοί που υπάρχουν για την πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είπε ο Θ.Πλεύρης.

    Σε ότι αφορά τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, ξεκαθάρισε ότι αναστέλλονται από τις 15 Απριλίου έως τις 30 Αυγούστου και μετά θα επανεξεταστούν και οι όποιες αποφάσεις θα συναρτηθούν από την πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων.

    Σε ότι αφορά την επιδημιολογική εικόνα σήμερα, είπε ότι έχει δυο όψεις. Τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται σε νοσηλείες, εντός και εκτός ΜΕΘ. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό, έχει το γεγονός ότι το 85% των ενηλίκων είναι εμβολιασμένοι και το 90% των άνω των 60.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ πως πρίν το Πάσχα θα "τραβήξουν" τα "μέτρα" της δήθεν πανδημίας. Καταστροφή και φέτος γιά όσους είχαν επιχειρήσεις και περίμεναν να πάρουν μιά ανάσα .ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. Τρία χρόνια μετά ακόμα υπάρχουν ανόητοι και δεν το έχουν αντιληφθεί το κόλπο τους. Κάθε χειμώνα θα πεφτουμε στο ""κρεβάτι της αρρώστιας" και λίγο θα σηκωνόμαστε το καλοκαίρι. Μέχρι να πεθάνουμε ..Αρρωστοι αυτοί,πνευματικά ανάπηροι εμείς, το αποτέλεσμα ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.Χαιβάνια που πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν..
    Ξεκίνησαν με το ΑΧΕΠΑ. Δήθεν κάποια "δωρεά ¨ έγινε και ξεκινούν το "μοντέλο" ιδιωτικοποίηση..Να μήν "τιμήσουν" τον "δορητή"??Τώρα πιά το 'ξέπλυμα' χρήματος θα τους κάνει και ιδοκτήτες. Κατά τά άλλα θα πεινάσουμε και θα πεθάνουμε απο τον "πόλεμο"..Σπάνε απ "εξω" με τον στημένο καυγά,καί μέσα στον "οίκο" η υπόλοιπη συμμορία τον αδειάζει ,και εμείς κλαίμε σαν κλασικοί ιουδαίοι μοιρολάτρες,κοιτώντας σε λάθος μεριά.Δεν βλέπουμε τι γινεται μέσα. Κοιτάμε ¨εξω" την στημένη φασαρία.. Παίρνουμε το μέρος του ενός η του άλλου που "καυγαδίζουν" και μας αδειάζουν το σπίτι..Κλαίμε για την πείνα που έρχεται και δεν αντιλαμβανόμαστε πως δεν θα υπάρχει ΖΩΗ για να απολαύσουμε το φαί. Λειτουργούμε ακριβώς σαν σκύλοι.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταραχές ξέσπασαν χθες στις βόρειες συνοικίες του Παρισιού, στην δεύτερη νύκτα έντασης μετά τον θάνατο, το Σάββατο, άνδρα στο τιμόνι ημιφορτηγού που πυροβολήθηκε από αστυνομικό.

    Στο Σεβράν, οκτώ οχήματα, ανάμεσά τους και ένα φορτηγό, πυρπολήθηκαν και η φωτιά επεκτάθηκε σε άλλα τέσσερα οχήματα , ανακοίνωσε αστυνομική πηγή που διευκρίνισε ότι έγιναν πέντε προσαγωγές.

    Πύρινα οδοφράγματα υψώθηκαν σε παρακείμενη περιοχή, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή. Στο γειτονικό Ολνέ-σου-Μπουά, λεωφορείο πυρπολήθηκε επίσης την χθεσινή νύκτα.
    Ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάσθηκε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο μπροστά από οδόφραγμα που έκλεινε τον δρόμο και ζήτησε από τους επιβάτες να κατεβούν. Στην συνέχεια, περί τα τριάντα άτομα με κουκούλες και οπλισμένα με σιδηρολοστούς διέταξαν τον οδηγό να κατεβεί από το όχημα, το οποίο έκλεψαν και πυρπόλησαν.

    ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τρομοκρατούν τους Γάλλους..
    Πρέπει να είναι σε κατάσταση ΣΟΚ ο λαός για να επιχειρήσουν την λεηλασία...
    Ολοι σε "εργασία".Από "εξω" ο στημένος καυγάς,που δήθεν ο "καυγατζής" θα φτάσει μέχρι την πόρτα τους,και από "μέσα" ο "τρελός" που τα "σπάει".. Σπίτια τους και μουγκοί θα πρέπει να παραμείνουν τα επιλεγμένα Θύματα. Δειλός και θρασύς ο τραμπούκος κλέφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με τους Times, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν απαντώντας στην διαμεσολάβηση που επιχείρησε αυτόκλητα μεταξύ Ρωσίας και ουκρανικού καθεστώτος ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ρόμαν Αμπράμοβιτς και παραλαμβάνοντας ένα σημείωμα που του έστειλε ο Β.Ζελένσκι απάντησε με μία φράση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία: «Πες του ότι θα τους συντρίψω»!

    Η φράση του Β.Πούτιν δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το τι θα συμβεί στην Ουκρανία: Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να υποκύψει και να προσκυνήσει ή να εξοντωθεί το φιλο-νεοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι, καμία συζήτηση μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ουκρανία που ανατράπηκε με το πραξικόπημα του 2014, καμία υποχώρηση που θα άφηνε έστω και το παραμικρό καθεστώς διαφυγής στην «συμμορία του Κιέβου», όπως την έχει αποκαλέσει και συντριβούν όλες οι προσπάθειες των υποστηρικτών του στην Δύση.
    ¨ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ" Τέτοιο σκετσάκι ,ούτε ο Σεφερλής στο "τα πόδια μου πονέσανε και παώ να κατουρήσω".
    Ο Πούτιν και ο Αμπράμοβιτς βγάλανε νυχοκόπτες. Ο υπάλληλος των Εβραίων και ο Εβραίος "μαλώνουν" και "τρέμει η γη".Και ο άλλος υπάλληλος των Εβραίων Ζελένσκυ,κάποιες στιγμές ξεκουράζεται απο την "μάχη".Τότε παίζουν και κανένα ξεκάρφωτο και "εσωτερικό". Καταφέρανε πάντως και χωρίσανε σε πλευρές τους λαούς.
    Με την "πανδημία" τους,και τον "πόλεμο" τους,έπιασαν ροφούς.
    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ειναι.
    Το "πνεύμα"απέναντι στην βλακεία. Το εβραικό σκοτάδι με τις κουτοπονηριές του και τους αφελείς που τους "ακολουθούν" και η ευφυια,που δεν "τσιμπαει" με τις επαναλαμβανόμενες βλακειες τους.
    Με μαλακίες τύπου "ναζιστής" "νεοταξίτης" εμβολιασμένος υπακουος,η ¨αρνητής",την κάνουν την δουλειά τους. Ολα δείχνουν ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

    ΑΔΙΕΞΟΔΟ -ΑΛΥΤΟ-ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ.!!

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ.
    Γιατί Η ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ (κάθε μεγάλη δυσκολία δινει μεγαλες αλλαγες) και σιγουρα δεν είναι αυτές που προσπαθούν ,δλδ εις βάρος του ανθρώπου.
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟΣ!
    ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ.Και ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ-ΑΓΑΘΟΣ-ΣΟΦΟΣ..
    Αρα θα "μιλησει" ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουλιτσα Σοφουκλη28 Μαρτίου 2022 στις 6:07 π.μ.

    "Αλλου τα κκαρισματα κι αλλου γεννα οι κοτες" λεει ο πανσοφος μαλακας λαος που συνεχεια ψηφιζει .....δημοκρατικη σφεντονα.
    ο νομπελιστας κος Αλεπουδελης μας προειδοποιει οτι ...δεν προκειται για τους φουρνους του Χιτλερ αλλα για αλλα πραματα κλπ κλπ... κι εγω αλλου διαβαζω

    "Το βιολογικό και χημικό... «αλφαβητάρι» των ουνιτών και αντιχρίστων νεοταξιτών / νεοεποχιτών Χαζαρο - εβραίων νεο - ναζί στην Ουκρανία..."
    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/03/blog-post_293.html

    Κι αναρωτιεμαι μεγαλοφωνα απο μεσα μου.....
    Πως ειχε το προνομιο με τους φουρνους ΜΟΝΟ ο Χιτλερ και δεν τον ειχανε ΑΛΛΟΙ τοτενες;
    Ή τοχανε ΜΟΝΟ οι ΑΛΛΟΙ και μας το 'κρυβαν τοσα χρονια με ιστοριουλες ΓΤΠ;

    Εν τω μεταξυ μας πρηξανε τ' αρχιδια (των γιων μου γιατι εγω δεν εχω) με το καψιμο του κωλου, κι εγω διαβαζω τι εχει παθει ο Ελληνισμος κατα την Τουρκοκρατια απ τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Ασε τι παθαινει απ τους ιδιους ακομα και σημερα.

    "Στιγμιότυπα από το ρόλο των Ιουδαίων στο πλευρό των Τούρκων κατά την επανάσταση" του 1821 https://deltio11.blogspot.com/2022/03/1821.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΟΥΔΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΜΟΝΗ ΛΎΣΗ ΝΑ ΣΩΘΕΊ Η ΕΛΛΆΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...