peri majestic the real

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Πες του...

 


Σύμφωνα με τους Times ( εβραϊκών συμφερόντων) ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν απαντώντας στην διαμεσολάβηση που επιχείρησε αυτόκλητα μεταξύ Ρωσίας και ουκρανικού καθεστώτος ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ρόμαν Αμπράμοβιτς και παραλαμβάνοντας ένα σημείωμα που του έστειλε ο Β.Ζελένσκι απάντησε με μία φράση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία: «Πες του ότι θα τους συντρίψω»!

Η φράση του Β.Πούτιν δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το τι θα συμβεί στην Ουκρανία: Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να υποκύψει και να προσκυνήσει ή να εξοντωθεί το φιλο-νεοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι, καμία συζήτηση μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ουκρανία που ανατράπηκε με το πραξικόπημα του 2014, καμία υποχώρηση που θα άφηνε έστω και το παραμικρό καθεστώς διαφυγής στην «συμμορία του Κιέβου», όπως την έχει αποκαλέσει και συντριβούν όλες οι προσπάθειες των υποστηρικτών του στην Δύση.
¨ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ" Τέτοιο σκετσάκι ,ούτε ο Σεφερλής στο "τα πόδια μου πονέσανε και παώ να κατουρήσω".
Ο Πούτιν και ο Αμπράμοβιτς βγάλανε νυχοκόπτες. Ο υπάλληλος των Εβραίων και ο Εβραίος "μαλώνουν" και "τρέμει η γη".Και ο άλλος υπάλληλος των Εβραίων Ζελένσκυ, κάποιες στιγμές ξεκουράζεται από την "μάχη".Τότε παίζουν και κανένα ξεκάρφωτο και "εσωτερικό". Καταφέρανε πάντως και χωρίσανε σε πλευρές τους λαούς.
Με την "πανδημία" τους,και τον "πόλεμο" τους, έπιασαν ροφούς.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ είναι.
Το "πνεύμα" απέναντι στην βλακεία. Το εβραικό σκοτάδι με τις κουτοπονηριές του και τους αφελείς που τους "ακολουθούν" και η ευφυΐα, που δεν "τσιμπάει" με τις επαναλαμβανόμενες βλακείες τους.
Με μαλακίες τύπου "ναζιστής" "νεοταξίτης" εμβολιασμένος υπάκουος, η ¨αρνητής", την κάνουν την δουλειά τους. Όλα δείχνουν ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΑΔΙΕΞΟΔΟ -ΑΛΥΤΟ-ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ.!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ.
Γιατί Η ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ (κάθε μεγάλη δυσκολία δίνει Μεγάλες αλλαγές) και σιγουρα δεν είναι αυτές που προσπαθούν ,δλδ εις βάρος του ανθρώπου.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟΣ!
ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ. Και ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ-ΑΓΑΘΟΣ-ΣΟΦΟΣ..
Αρα θα "μιλησει" ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Αυτό ακριβώς μας θυμίζει ο πόλεμος στην Ουκρανία...Αν προσπαθήσει κάποιος να αναλύσει τα συμβαίνοντα στην Ουκρανία με όρους συμβατικής στρατηγικής, θα παγιδευτεί....Με γεωπολιτικού τύπου αναλύσεις δεν θα βγάλει κανένα συμπέρασμα... Περισσότερα, εδώ 

3 σχόλια:

  1. Η φράση του Β.Πούτιν δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το τι θα συμβεί στην Ουκρανία: Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να υποκύψει και να προσκυνήσει ή να εξοντωθεί το φιλο-νεοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι, καμία συζήτηση μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ουκρανία που ανατράπηκε με το πραξικόπημα του 2014, καμία υποχώρηση που θα άφηνε έστω και το παραμικρό καθεστώς διαφυγής στην «συμμορία του Κιέβου», όπως την έχει αποκαλέσει και συντριβούν όλες οι προσπάθειες των υποστηρικτών του στην Δύση.
    "ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ" αυτόν τον τίτλο έδωσαν στην Ουκρανική πλευρά
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καμμιά σχέση με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,το είχαμ όλοι υποψιαστεί πώς δέν ζούσαμε σε Δημορκατία και ,το είδαμε στην Αμερική ξεκάθαρα.Και τότε καταλάβαμε πώς δεν υπήρχε ήταν μαιμού . Ηταν η democracy .
    ΤΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"Κανένα πραξικόπημα΄Η Γερμανία και η απληστία της προσπάθησε να αρπάξει ττο μέρος που περνούσε η ενέργεια για να την διαχειριστεί δίχως κανέναν μεσάζοντα.Ουτε κάν τους ιδιοκτήτες . Κανείς δεν τολμησε να μιλήσει ,και με συνοπτικές έκαναν δημοψηφισμα,και οι Ουκρανοί πήγαν με την Ρωσία.Συμφώνησαν και οι δυό "συγκενείς' πώς ξένος στην αυλή τους δέν θα μπεί (ΝΑΤΟ)
    ΤΟ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ" Φασιστικό εν προκειμένω είναι η στάση του Πουτιν .Αυτήν την στάση του είπαν να έχει και αυτήν έχει.
    Ναζιστικό. Όποιος υποστηρίζει Ουκρανία,ειναι Ναζιστής..
    Οποιος υποστηρίζει Ρωσία ειναι Φασίστας.! Τέλος??? μοίρασαν τους "φίλαθλους" και άρχισε η "μπάλα". Τώρα παίζουν με τα κεφάλια ,τα σπίτια τις περιουσίες ,και του ενός και του άλλου. Τα σπάνε όλα. Τα κάνουν λαμπογυαλο!. Δέν υπολογίζουν ,πρέπει να είναι "άγριο¨για να συνεχίσουν οι "μπαλαδόροι" με πάθος... Δίνουν τα ρέστα τους,δίχως να τους νοιάζει,εάν ο κόσμος μέσα στα χιόνια νύχτα ψάχνει καταφύγιο,ψαχνει μιά τρύπα να μην πεθάνει απο το κρύο απο τίς ξαφνικές ρουκέτες.Που λένε πώς είναι της Ρωσίας ,αλλά μπορεί να φεύγουν απο την ίδια την Ουκρανία.Και ασφαλώς στους "δρόμους" και στην αρένα , οτι πιο άρρωστο προκειμένου να μοιράσουν πόνο ,τρόμο..Το θέαμα πρέπει να έχει αίμα πόνο ξεσπιτομό..
    Η "Δυση" έχει την οργάνωση της "φασαρίας". Η "Δύση" έχει μοιράσει τους ρόλους. Η "δύση" θα δώσει την λήξη..Η "δύση" τους έδωσε την έναρξη. Η "ΔΥΣΗ" αλλά όχι οι λαοί. Απο την "δυση"
    που μπήκαν οι ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ μετά τον δεύτερο παγκόσμιο και το δήθεν κινυγι του "ολοκαυτωματος" Οι ΕΒΡΑΙΟΙ.
    Ένα τέλος ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ...γιατί έπεσαν σε ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ
    Αυτό θα έχουμε και όπως δείχνουν ακόμα πιο σύντομα από όσο περιμέναμε..

    -Και είδα τον Ουρανό ανοιγμένον και ΞΑΦΝΟΥ ενα λευκό άλογο. Και αυτός που καθόταν πάνω σε αυτό ονομαζόταν πιστός και Αληθινός και ΚΡΙΝΕΙ και πολεμάει με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Και από το στόμα του βγαίνει μια κοφτερη ρομφαία.
    Και πάνω στο ιμάτιο και πάνω στον μηρό του εχει γραμμένο ένα όνομα ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ. και. ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ!
    Λέτε να είπε ψέμματα?? Λέτε να είναι όλοι τους ποιό μορφωμένοι? Πιό γνώστες????? Ο Αρμαγεδών ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν έφτιαξαν την ΕΕ το νομικό της κοματι το συνεταξε η Γαλλία. Η βρετανία δεν έχει Δίκαιο. Είναι άσχετοι. Ακόμα και σήμερα όποιος σπουδάσει στην ΒΡΕΤΑΝΙΑ νομική ,δεν αναγνωρίζεται σαν πτυχίο.Θέλει να δώσουν εξετάσεις στην Ελλάδα για να γίνει αναγνωριση.
    Οταν λοιπον φτάσουν στο θέμα της Γλώσσας,που θε φτάσουν ,καθώς η Μ Βρετανία "εφυγε" απο την ΕΕ αρα κακώς ακόμα έχουν σαν "επίσημη" την ΑΓΓΛΙΚΗ. Οταν φτάσουν ,που θα πρέπει να επιλέξουν ποια θα είναι αυτή? Η Γερμανική? Η Ισπανική? Η Ιταλική?
    ΜΗΠΩΣ Η Παγκόσμια πλέον άφου -ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ (και οι ΤΡΕΙΣ ΡΩΜΕΣ,εγιναν ΜΙΑ )θα έχει "επίσημη"ΓΛΩΣΑ την ΕΒΡΑΙΚΗ? -Σχολεία -Πανεπιστήμια-εργαστήρια ,πως θα προχωρήσουν? Με τις γνωσεις απο τους "ΠΑΠΥΡΟΥΣ" των Εβραίων? Η μήπως ,αφού άλωσαν το ΒΑΤΙΚΑΝΟ,και όλη η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πλέον είναι στην δική τους "ντουλάπα".Ποιοί θα την διαβάζουν? Ποιοι θα τα μεταφράζουν?
    ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΚΛΕΜΕΝΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥΣ(η βιβλιοθηκη της Αλεξάνδριας ,εχει μεταφερθεί ,φυλάσεται και αυτήν την γνώση χρησιμοποιούσαν και πάντα χρησιμοποιούν)Αυτή ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ? Θα χρησιμοποιούν οι "κοσμοκράτορες" Εβραίοι και οι Βάρβαροι Γερμανοί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ την στιγμή που τα "παιδια" του τα "σκότωσαν¨και όσα έχουν μείνει ακόμα περιμένουν να τα εξαφανίσουν? ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.Ειναι "κλειδωμενη"Τα Κλειδια έχει μόνον ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Πρεπει πάντα να υπάρχει Ελληνας η να γινουν ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Υπάρχουν ΘΕΜΑΤΑ !! Πολλά και δύσκολα για αυτούς..Αφού δημιούργησαν την ΚΡΙΣΗ δεν πρεπει να αναφερουν και το "ονομα" αυτού που την δημιουργησε και αυτού που θα βαπτιζοντε,οι ΄άνθρωποι ? "Εις το όνομα...."Ποιός θα βάλει τους "κανόνες' για το νέο "παιχνίδι",και το πώς παιζεται?

    "ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ "
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Οδυσσέας φυλακισμένος στο νησί της Ωγυγίας.
    Ο Ιησούς εσταυρωμένος .
    Ρώμη - Ωγυγία-Οδυσσέας -Εσταυρωμένος
    ΧΡΙΣΤΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ.
    Εκείνη την εποχή ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ηταν ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ
    Ο Χριστός ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ.
    Η Βάπτιση γίνεται με ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ που δημιουργεί τις νέες συνθήκες...
    Μετά την σταυρωση του Χριστού,οι άνθρωποι βαπτίζονται στο ονομα του ΠΑΤΡΟΣ.
    Μετά την Γαλλική επανάσταση στο όνομα του Υιού (και λόγω της Φιλοσοφίας δημιουργούντε "εκλεκτοί")
    Μετά την επανεμφάνηση του Υιού θα βαπτιστούν στο Ονομα του Αγιου Πνεύματος δλδ του ΜΕΣΣΙΑ..(Και όχι στου Ροθτσίλ σίγουρα) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...