peri majestic the real

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Δεκάδες ακίνητα στο εξωτερικό, θυρίδες και μετρητά! Και όλα αυτά από ρεπόρτερ δημοσιογράφους! Για φαντάσου ....Και εσύ; Ένα τρομαγμένο ανθρωπάκι..


Πιστεύει έστω και ένας ότι μπορείς να κανείς τέτοια περιουσία με το σταυρό στο χέρι; Αυτός που έλεγε τον Σημίτη αρχιερέα της διαπλοκής αλλά δούλευε στα τότε κανάλια του Σημίτη, που φώναζε για τα Ίμια, ότι έπρεπε να πολεμήσουμε, ότι έπρεπε να πολεμήσουμε τον Τούρκο, να θυσιαστούμε για την πατρίδα ( πόλεμο) εν μέσω μνημονίων,  ότι ο Καραμανλής είναι εγγύηση για τον τόπο...Οι Γερμανοί κάτι γνώριζαν και δεν έδιναν σημασία.... 

Πόσο γίδι μπορεί να νοιώθει κάποιος που τον άκουγε και τον πίστευε φανατικά; Πόσο βλάκας; Ζούμε σε ένα χυδαίο καθεστώς

Ένα καθεστώς που σπέρνει δυστυχία και θάνατο. 

Τα λεφτά ΟΛΩΝ μας έγιναν βίλες στο Μπέρβελι Χιλς..Τα όνειρα της νεολαίας για ένα καλύτερο αύριο έγιναν χίλια κομμάτια...πνίγηκαν στα μαύρα νερά του Ατλαντικού. Αδυνατεί το μυαλουδάκι να κατανοήσει, να συνειδητοποιήσει τα λεφτά που έφυγαν για το εξωτερικό.......Την μεγάλη κρυφή γιορτή των ανθρώπων του καθεστώτος.

θλίψη και σήψη υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία.

3 σχόλια:

  1. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Άλλος ένας ζάμπλουτος λαϊκιστής σωτήρας του έθνους. Και ο κόσμος συνεχίζει να βόσκει το σανό του στους αιώνες των αιώνων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. --"Και ο κόσμος συνεχίζει να βόσκει το σανό του" ..Αυτό αηδιάσαμε να το ακούμε. Ο "κόσμος" μιά γενίκευση. Και τελικά αποδεδειγμένα ,αυτός που πιστεύει πώς ο "κοσμος" τρώει το σανό του ,είναι ό ίδιος που τον τρώει. Μέσα στην μικρή μας κοινωνία "αγαπητέ",υπάρχουν ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ που έχουν διαφορετική σκέψη.Κάνουν διαφορετικά πράγματα,δεν πίστεψαν ποτέ ,ούτε σε εξουσίες,ούτε σε "ανώτερες" τάξεις. Ουτε δέχτηκε να του επιβάλουν κάτι που ό ίδιος δεν πίστευε.. Ομως..Αυτός σήμερα "κατατάχθηκε" σε απείθαρχο.. Κάποτε ήταν σε "μην πολιτισμένο" δέν ήταν "νομοταγής"(πονηρή λέξη γιά να "καπελωθεί" η όποια αντίρηση του ).Για να καπελωθεί η θέση του δίχως "δεύτερες" κουβέντες. Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι. Ανθρωποι που σκέφτονταν το συνάνθρωπο τους,σέβοντε τον εαυτόν τους,και δέν μπορούσαν να δεχτούν αμόρφωτους να παριστάνουν τους φωστήρες. Ελα όμως που αυτοί πληρώνουν ,δίχως να φταίνε. Δίχως να έχουν ακολουθήσει τον σωρό,την τρώνε και αυτοί.Τώρα παρότι,η πίκρα είναι μεγάλη,καθώς δικαιώνοντε,και πάλι δεν νοιώθουν καμμιά ικανοποίηση. Ο Τράγκας,τον άκουγες και αναρωτιώσουν εάν υπάρχει κάποιος ,που δεν καταλαβαίνει πως είναι και φέρεται σαν αλήτης. Ακόμα και ο τρόπος που μιλούσε σε θύμωνε. Λές μας δουλεύει,πιστεύει πως μας δουλεύει η δεν πατάει στα μυαλά του? Ουτε για "χάζι",δέν καθόσουν να τον ακούσεις. Και όμως υπήρχαν άνθρωποι που τον άκουγαν. Ανάλυσε ,τώρα τον "κάθε ένα" που πάσσαρε το ηλίθιο κουτί που αποβλάκωσε τον άνθρωπο. Κια σκύλο να του έριχναν ,θα πιστευε πώς κάνει θαύματα. Πάλι ο "κόσμος" θα έλεγες.! Δέν λειτουργούν όλοι σύμφωνα με την ιουδαική χαύρα. Υπάρχουν "μονάδες" ελεύθερες..Που δέν "ανήκουν" δεν "τάσσονται " υπέρ κανενός. Γελάνε με όλους αυτούς.Γελάνε με αυτούς που τους ακολουθούν.
    Γελάνε με αυτό το χάλι που γράφω παρακάτω,,

    Οι χρυσαυγίτες καταθέτανε τις "θέσεις" τους -"γελάγανε" οι "άλλοι",και οι χρυσαυγίτες γελάγανε με τους άλλους.Κκε, γελαγανε οι κκεδες με τους "άλλους" και οι άλλοι με τους κκεδες.. Εάν δέν έφτανε η κατάσταση μέχρις εδώ,δέν θα τελειώναμε ποτέ απο αυτους. Και πάλι σού λέω ,πως υποστηρικτές αυτών ακόμα υπάρχουν.
    Δές πώς ενεργοποιούν την βλακεία.. Χώρισαν τον "πόλεμο" σε "φασιστικό" και "ναζιστικο",και αντί να τους γράψουν και να τους αφήσουν δίχως κοινό,το ηλίθιο κοινό ασχολειται μαζι τους.Για πήγαινε και πες τους πως ειναι κόλπο, που την πληρώνει ο κόσμος,και απλά είχαν την ατυχία να επιλεχθουν γσαν η αίθουσα που θα παιχτεί το "θρίλερ" για να "διασκεδάσει"και να τρομάξει το κοινό ,και θα σε φάνε ζωντανό.Θα σε πούν φασίστα άσχετο,αμόρφωτο..Οτι μπορείς να φανταστείς.Γιά ποιόν "κόσμο",μιλάς και γενιεκεύεις? Δλδ είμαστε να σκάσουμε που αναγκαστικά ακολουθούμε τους βλάκες,να το χρεωθούμε γενικά όλοι είναι κάτι σαν τον πάγκαλο.."Μαζί τα φάγαμε"..Αυτή η μάχη είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ,μόλις σου ανάλυσα παραπάνω.. Μόλις σκάσουν οι βλάκες,θα μιλήσουν οι λογικοί. Θα σκάσουν αναγκαστικά ,θα δυσκολεύει τόσο πολύ η κατάσταση,που θα αναγκαστούν να βγάλουν σκασμό. Μονοι τους θα καταλάβουν πώς πρέπει να σκάσουν γιατί δεν θα μπορούν πλέον να λειτουργήσουν ούτε στα απλά καθημερινά.. Βραχυκυκλωμα απίστευτο.Ας σκεφτεί κάποιος πολλούς μεθυσμενους τήν ώρα που θα χρειαστεί ,να οδηγήσουν προκειμένουν να επιστρέψουν σπίτι ,μετα απο μια σύναξη με μπόλικο κρασί.. Δεν ψάχνουν ένα νηφάλιο για να τους "επιστρέψει"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχεια...
    -Την ανάγκη ενός σχεδίου «έκτακτης ανάγκης» από το κράτος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «ζοφερή κατάσταση» στο ενεργειακό τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας,

    «Δεν έχει νόημα να περιγράφουμε τη ζοφερή κατάσταση, έχει νόημα να δούμε πως θα βγούμε από αυτή», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως μεταξύ των «παραδοχών» που πρέπει πρώτα να κάνουμε είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται ένα «μοντέλο παρωχημένο που εκτινάσσει το κόστος για τον καταναλωτή», την ώρα που η “αισχροκέρδεια” φτάνει το 1,5 δισ.-

    Μας είπε ο "πρόεδρος" του δεκαπενταμελούς,που τον πίστεψαν και τον υποστήριξαν ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ (σήμερα πέταξε και το "αγγλικό του ,και μας είπε "χαριτολογώντας" "οπως λένε στο χωριό μου.Μάλλον στο χωριό του μιλάνε αγγλικά και αυτός ξανά ανεπίδεκτος μαθήσεως..) Δέν μπορείς να μην γελάσεις με τέτοιο ζωο ,που απο τόν λόγο του καταλάβαινεις πως είναι βλάκας. Οπως υπήρξαν άνθρωποι που ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΠΙΣΗΣ Καραμανλή -Σαμαρά -Παπανδρεου -Μηζοτακη,,Κουτσούμπα Χρυσαυγίτες.-(και φταίμε όλοι εμείς για αυτο?)Πάντα υπήρχαν βλάκες,και πάντα θα υπάρχουν στις κοινωνίες. Το πρόβλαημμα ειναι ο ΑΡΙΘΜΟΣ. Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ,μεταξύ βλακών και ευφυών.Οταν οι Αναλογίες αλλάζουν αλλάζει και η 'φωνή" που ακούγεται. Οταν "μιλάνε"πολλοί βλάκες η βλακεία θα νικήσει ,αυτη θα ακουστεί ,αυτή θα καθισει στην κορυφή. Τι γκρινιάζουν κάποιοι σήμερα?
    Ακόμα και τώρα να πείς κάτι που το είπε ένας κκες η ένας χρυσαυγίτης (αυτο ειναι το κολπο του συστηματος την αληθεια την δίνουν σε εκείνους τους υπαλλήλους της που επιλέγουν κάθε φορά αναλόγως με το τί θλέλουν να επιτύχουν,(οταν θέλουν να την "κάψουν" η να επιτύχουν διχασμο)Οταν θα την πει και ο λογικός αυτόματα ο βλάκας θα τον χαρακτηρίσει ειτε κόκκινο,ειτε μπλέ ,ειτε πράσινο ,ειτε μαυρο φασιστα.)Στήν βλακεία των ανθρώπων έχει βασιστεί το σύστημα,και ακόμα τραβάει ημέρες.Αυτό που απέμεινε, "Κουρέλια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...