peri majestic the real

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Δεν ενδιαφέρει και δεν απασχολεί κανέναν αν δεν ομιλούν Ελληνικά ( θα μάθουν).... Αν έχουν διαφορετική θρησκεία, ήθη και έθιμα...

 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αλλοδαπό μαθητή της τρίτης Λυκείου, Σαϊντού Καμαρά στον οποίο είπε ότι ελπίζει «η Ελλάδα να γίνει η δεύτερη πατρίδα σου» 

Ο Σαϊντού Καμαρά είναι από την Γουινέα. Επίσημη Γλώσσα είναι τα Γαλλικά...Ήρθε παράνομα στην Ελλάδα ως ασυνόδευτος πρόσφυγας.

Τα Ελληνόπουλα θέλουν μια ΝΕΑ Ελλάδα... Ευχόμαστε ότι καλύτερο..

Ευχόμαστε ότι καλύτερο και στην συναυλία ειρήνης των Νεοδημοκρατικοσυριζαίων Καλλιτεχνών... με τις υπερήφανες Gay 
σημαίες...


4 σχόλια:

  1. Νομίζουν όλοι αυτοί πως τους καλούν στο σπίτι του πατέρα τους.Κάπως έτσι αντιλαμβάνντε την "καρέκλα" που τους τοποθετούσαν οι βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εστησαν με τον συνηθισμενο τροπο το σκηνικο. Η ΕΡΤ ξεκινησε να προβαλλει το θεμα στην παρελαση της 25ης Μαρτιου, και τσουπ νατος ο Καμαρα στο Μαξιμου, καλεσμενος του Κουλη μετά την πασα του σύριζα. Εχουν καταντησει οι πολιτικες και λοιπες ελιτ, τους εορτασμους και τις παρελασεις των Εθνικων Επετειων, ως την καταλληλη τους ευκαιρια προωθησης της λαθρομεταναστευτικης ατζεντας και του λαθροεποικισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες το σωστά? Της Βενιζελικής συμμορίας,οι σαλτημπάγκοι,δίνουν συναυλία. Μπάς και ξυπνήσουν οι σκελατοί μαθουσάλες ,μέσα από τις ντουλάπες. Μπάς και ξαναζωντανεύψουν τους ηλίθιους "αριστερούς",και τους καραγκιόζηδες "δεξιούς". Εριξαν το δόλωμα και όσοι τσιμπίσουν και μπούν στο ίδιο κουρελιασμένο κοστούμι του δηθεβ δικοματισμού.Η Βενιζελική ακολουθεί το "αποθαναιτω η ψυχη μου μετα όλων των ηλίθιων δουλων μας".Μάζεψαν και τους ανώμαλους και έκελισε η ομάδα. Από όπυ μπορέσουν να πιαστούν Απο βλάκες ,απο σκελετο΄ςυ από ανώμαλους..
    αστη κουβέντα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εκλεκτοί καλλιτέχνες , δηλαδή οι ματσωμένοι και πιασμένοι , υπάλληλοι των κομμάτων της αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ ! Πληρώνονται αδρά καθόλη τη διάρκεια της αντιπολίτευσης από αυτά τα κόμματα και τις ΜΚΟ που έχουν κάνει σε σχέση με αυτά ! Κάνουν συνεχώς αρπαχτές σε όλη την επικράτεια με λεφτά του κράτους, των δήμων και των κοινοτήτων ! Λένε τα ίδια και τα ίδια σα κολλημένος δίσκος βινυλίου παλαιάς κοπής ! Και εισπράτουν ! Όποιος δεν είναι στο κύκλωμα χάθηκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...