peri majestic the real

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

''Ό Καλός στρατιώτης Σβέικ΄΄......


https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/ee-ispania-portogalia-apespasan-eidiki-adeia-o-k-mitsotakis-xara-pou-tha-agorazoun-akriva-lng-apo-ipa/

΄΄Ό Καλός στρατιώτης Σβέικ΄΄......

https://national-pride.org/2022/03/25/%ce%ae%cf%81%ce%b8%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b2%ce%bf%cf%85/

Ό άνθρωπος μιλάμε μισεί την Ελλάδα. Μισεί οτιδήποτε θυμίζει πολιτισμό, ιστορία, λεβεντιά, αξιοπρέπεια. Διχάζει, φτωχοποιεί, ακρωτηριάζει τόν τόπο με περίσσεια ηδονή. Άν τον προσέξεις στα βίντεο, θα καταλάβεις ότι γουστάρει την κάμερα. Χαμογελάει όταν αναγγέλλει νέες ήττες, νέες καταστροφές, νέα φορομπηχτικά μέτρα. Είναι ο ίδιος κομμάτι, του επερχόμενου Αρμαγεδώνα, το μικρό τουβλάκι στο LEGO της διάλυσης των κρατών. Τουλάχιστον οι άλλοι ηγέτες κρύβονται πίσω από το στύλ τους, όπως ο Μακρόν. Αυτός όμως και η κουστωδία του, διαφορετικοί, αλήτες απάνθρωποι, τεμπέληδες, κιτσαρίες του κερατά, αιμοδιψείς.

Τώρα όμως, μεγάλωσε το παλμάρε τους........

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%9c%ce%99%ce%9b%ce%91%ce%a3-%ce%a6%ce%a5%ce%9b%ce%91%ce%9a%ce%97-%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99%ce%94%ce%a1%ce%91%ce%a3-%ce%a6%ce%a5%ce%9b%ce%91%ce%9a%ce%97-%ce%91%ce%a0%ce%95/

Δέν μιλάμε πλέον για πολιτικούς και πολιτική εθνική, μιλάμε για μια χώρα ΞΎΠΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΆΛΤΗ. Προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο, η Ελλάς να απομονωθεί κυριολεκτικώς, απο τις άλλες χώρες-πρώην συμμάχους-και απο τον ίδιο της τον εαυτό, τον ίδιο της τον λαό.

Στέλνει όπλα στην Ουκρανία των νεοναζί του δυτικού αχυράνθρωπου Ζελένσκι, κάνει ΄΄πρώτο μάγκα΄΄ την ημιθανή Τουρκία και της δίνει ΄΄ανάσα΄΄, την ξαναβάζει στο παιχνίδι των F-35, συζητάει την αποστολή στρατιωτικών ΄΄συμβούλων΄΄,δημιουργεί ένα Αφγανιστάν στην καρδιά της Ευρώπης, μπουκώνει τους Έλληνες με αλλοεθνείς και την ίδια στιγμή ,τους δείχνει την πόρτα εξόδου από την χώρα, να ζήσουν σε άλλα μέρη, εγκαταλείποντας την Ελλάδα. Με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία, καίει τα νοικοκυριά με δυσανάλογα οικονομικά μέτρα, τιμωρεί τους Έλληνες, γιατί αγαπούν την χώρα τους, τους κλείνει το ρεύμα και την θέρμανση, γιατί δέν μοιάζουν με τους άλλους λαούς. Δέν φεύγουν σαν πρόσφυγες όταν τους πολεμούν άλλες χώρες, αλλά μένουν και μάχονται για την ανεξαρτησία τους.

Γιά αυτό μάς μισεί ο ΄΄καλός στρατιώτης Σβέικ΄΄.

Αρνούμαστε πεισματικά να παραδοθούμε, να πεθάνουμε, να σβήσουμε σάν έθνος!

Αυτοί οι αλήτες, κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους, ούτως ώστε ποτέ σαν χώρα και σαν λαός, να έχουμε συμμαχίες με άλλα κράτη, με άλλους λαούς.

Με πρόσχημα το κοινό δίκαιο και το κοινό μέλλον των λαών, κάνουν πραγματικότητα, τις ονειρώξεις του τουρκοαιγύπτιου Ιμπραήμ για τους Έλληνες.

Διαγράφουν μονοκοντυλιά, την ΙΣΤΟΡΊΑ, την ΣΟΦΊΑ, το ΠΝΕΎΜΑ, την ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ.

Έχουν όμως και συμμάχους στο έργο τους.

Εκτός από την πλειονότητα των γηγενών πού ζούν σε τηλεοπτική αφασία και δεν νοιάζονται για τίποτα, έχουν και τους πρόθυμους μισθοφόρους, τους ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΩΝ, το πατριωτικό τόξο, τα μπλόγκ της συμφοράς, πού περιμένουν απο τον νεο-ταξίτη Πούτιν, ή τον άλλο ΚΙΠΑτζή τον Τράμπ, να τους οδηγήσει, μετά απο έναν καταστροφικό πόλεμο και μιά λαίλαπα κοσμικών διαστάσεων, στην γή της επαγγελίας, στον παράδεισο της λήθης.

Αυτό θα είναι όμως και το λάθος τους.....
Δέν εννοούν να καταλάβουν, ότι ΊΣΩΣ, τα πρότυπά τους, έπειτα απο έναν καταστρεπτικό πόλεμο, ανοίξουν τις αγκάλες στον ηγέτη πού ευαγγελίζονται οι νεο-εποχίτες. Σ΄αυτόν πού θα φέρει παγκόσμια ευτυχία και ευμάρεια. 

Όλα πλασματικά βέβαια.

Πατριωτικό τόξο στην Ελλάδα.........χμ, δούρειος ίππος της μασσωνίας.

ΜΑΝΚΟ

2 σχόλια:

  1. Δέν θα το αγοράζουμε απο τούς "αμερικάνους". Οι Σιωνιστές ,κρυμένοι πίσω από αυτούς που εξαφάνησαν (Αμερικάνους) που τους ("εκπροσωπεί΄ αφού έκλεψε την εξουσία ο Σιωνιστής Μπαιντεν και η εβραικη συμμορία). θα κάνουν το κουμάντο στην ενέργεια. Θα είναι οι Κύριοι και οι Ρυθμιστές.Τίς τελικές συμφωνίες κλείνουν με του "ηγέτες¨της ΕΕ..Αυτές που φέρουν κουμανταδόρους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ("αγορές-πλουσίους" Κυρίαρχους) ,και ευνοημένους τα τσιράκια τους τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.Πιθανόν κάποιοι να έρχοντε απέναντι απο τους λαούς τους ,και να αντιλαμβάνοντε πως θα είναι πολύ δύσκολη και μην δοαχειρησιμη η κατάσταση και "κλωτσάνε". Πολλά εσωτερικά προβλήμματα θα φέρει αυτή η "εξέλιξη" σε όλες τίς χώρες,και απλά κάποιοι "αντιδράνε" για ενδεχώμενες συνέπειες.Που τα βρήκε η Αμερική? Ελεγχος .ρύθμιστής Αφεντικό.. Αυτό γίνεται. Να είχαν να "παζάρευαν" Αμα δέν έχουν και παζαρεύουν του ξένου,δεν τον κάνουν στην "ακρη" καί μπαίνουν μπροστά? Στην θέση του ιδοκτήτη,πάει ο " Εβραίος καταφερτζής," ο "καλός"εν προκειμένω της "κατάστασης" που "δημιούργησε" Ο Πούτιν και ο Ζάεφ. δλδ οι ίδιοι αφού είναι δικοί τους υπάλληλοι.Και στην θέση του "εμπόρου" ξανά αυτός..ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΓΩΓΟ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ .Και ο Μηζοτάκης γιατί να "παζαρεψει" στον κλέφτη,που έκλεψε τον άλλον.!Διανοητικά ανάπηρος είναι και ούτε που θα ξέρει για τι πράγμα μιλάνε. Αυτός θα γλυφει το γλυφιτζούρι που του έδωσαν ,μέχρι να ολοκληρωθεί η βίζιτα των "μεγάλων".. ΤΣΙΡΚΟΛΕΝ.
    ΔΈΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΊΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΑΓΟΡΑ-ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΣΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ)Για την ενεργεια . ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΝΤΑΒΑΣ..Αυτός θα ελέγχει τιμές ανόδους καθόδους ακρίβειες καταναλωτικά επισιτιστικά θέματα. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΚΑΥΣΙΜΟ" ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ"..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΜΟΝΟΠΟΛΕΙΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΓΩΓΗ" στον ΕΜΠΟΡΟ.και μονον σε αυτόν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω την αίσθηση,ότι ο ψυχρός πόλεμος νο 2 και ο επαναδιαχωρισμός του κόσμου σε δύο εχθρικά στρατόπεδα που το μόνο που τα ενώνει είναι ο καπιταλιστικός τρόπος ανάπτυξης της οικονομίας,επιμελώς προετοίμαζαν από καιρό και μόλις τωρα επιτέλους επιτυγχάνουν με την θυσία της ουκρανίας, οι υποτιθέμενοι υπερατλαντικοί προστάτες μας,προκειμένου να διασφαλίσουν στις δικές μας πλάτες τα δικά τους συμφέροντα, ελέω θεου και καπιταλισμού και της ελευθερης αγοράς που είναι ελεύθερη μόνο για τους έχοντες της ανώτερης κάστας και με τον τρόπο αυτό να συνεχίσουν την παγκόσμια ηγεμονία, όμως τούτη την φορά δεν μιλάμε για έναν απλό περίπατο, η λάμα είναι δίκοπη και είναι σίγουρο θα πληγώσει και τους δύο αντιπάλους. Γιατί μπορεί να φοβάται ο γιαννης το θεριό, τον πυρηνικό πόλεμο αλλα ο οικονομικός πόλεμος είναι γεγονός και πρέπει κα΄ποιος να είναι κοντοφθαλμος αν δεν τον οράται,έτσι ο πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας θα συνοδευτεί από έναν πυρηνικό χειμώνα, αφου ο αντίκτυπος στις τιμές της ενέργειας, των τροφίμων και των άλλων βασικών αγαθών θα είναι τρομακτικός, μάλλον ο ψυχρός πόλεμος τούτη τη φορά θα είναι παγωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...