peri majestic the real

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Κίνημα Υγειονομικών και Σοβιετία. Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τη σημερινή «σύγκρουση»υγειονομικών και πολιτικής ηγεσίας;


Έχει αναρωτηθεί κανένας τον λόγο που οι κυβερνώντες δείχνουν τόσο εκδικητικό «πάθος» στην περίπτωση των υγειονομικών; …Τόσο «πάθος», το οποίο απειλεί ακόμα κι αυτό, που για την εποχή τής Μεταπολίτευσης υπήρξε το απόλυτο ταμπού και ήταν η απειλή τής μονιμότητας της θέσης στο δημόσιο; Πού είναι «χαμένοι» οι συνήθεις «υπερασπιστές» τής μονιμότητας; Έδώ έχουμε δει «αντιδραστικούς» δημοσίους υπάλληλους να κάνουν ποινικά εγκλήματα και κανένας δεν διανοήθηκε ν’απειλήσει τη θέση τους …Καταδικασμένοι για εγκλήματα δημόσιοι υπάλληλοι όχι μόνον δεν εκδιώκονται από τις θέσεις τους, αλλά δεν τολμάνε να τους «κόψουν» ούτε τον μισθό.
Τι συμβαίνει με τους υγειονομικούς; Γιατί θέλουν να τους απολύσουν; Γιατί τους οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση με τη μη καταβολή μισθού; Γιατί τόσο μένος απέναντί τους; Αυτό, το οποίο συμβαίνει είναι το εξής απλό: …Θέλουν να τους απολύσουν …Δεν θέλουν απλά να τους απειλήσουν …Θέλουν πραγματικά να τους απολύσουν. Όχι επειδή έχουν προσωπικά θέματα μ’ αυτούς, αλλά επειδή πίσω από την απόλυση αυτήν κρύβονται τα κολοσσιαία συμφέροντα γύρω από την ιδιωτικοποίηση ενός κολοσσιαίου και χρυσοφόρου Συστήματος Υγείας …Συμφέροντα, τα οποία έχουν να κάνουν και με την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία, η οποία σήμερα θέλει να ελέγχει —μέσα σε όλα τα κράτη— όλη την «πορεία» τού φαρμάκου από το εργοστάσιο στον «πελάτη» και όλο το χρήμα από τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τις «τσέπες» της …Τη φαρμακοβιομηχανία, η οποία λεηλατεί τα πάντα και δεν ανέχεται αντιδράσεις κι αμφισβητήσεις. Θέλουν να τους απολύσουν για «διδακτικούς» κι «εκφοβιστικούς» λόγους απέναντι σε όλους όσους θα συνεχίσουν να εργάζονται μέσα στο «κύκλωμα» αυτό …Όλους όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στο κοινωνικό αγαθό τής υγείας και θα επιθυμούσαν ν’ αντιταχθούν στη μεγάλη «λεηλασία» τού Συστήματος Υγείας.

Τον «εμβολιασμό» τον χρησιμοποιούν ως πρόφαση, για να διώξουν από το Σύστημα Υγείας όσους θεωρούν ανεπιθύμητους και τους οποίους θα τους έβρισκαν «μπροστά» τους στο μέλλον, όταν θα επεδίωκαν να κάνουν το μεγάλο «πλιάτσικο». Τον «εμβολιασμό» τον χρησιμοποιούν ως ανεξίτηλο «σφράγισμα», το οποίο διαχωρίζει με αντικειμενικά στοιχεία τούς «εκλεκτούς» από τους μη …Tους υπάκουους «εκλεκτούς», οι οποίοι είναι επιθυμητοί και τώρα «προάγονται», εκμεταλλευόμενοι «απουσίες» συναδέρφων …Έμπειρων και καταρτισμένων συναδέρφων, τους οποίους δεν θα μπορούσαν να «παρακάμψουν» με άλλον τρόπο …Έμπειροι χαφιέδες φτιάχνουν τους νέους «φακέλους» των «φρονημάτων» τού μέλλοντος. Ήδη έχουν ξεχωρίσει αυτοί, οι οποίοι θα «διακριθούν» στο μέλλον …Όι κομμουνιστές όλοι «σφραγίστηκαν» …Όι μόνιμοι χαφιέδες τής Ασφάλειας πήραν εντολή από το κόμμα κι εμβολιάστηκαν όλοι …Μαζί μ’ αυτούς και όλο το κομματικό παρακράτος τού μεταπολιτευτικού δημοσίου έμεινε «μέσα» στο σύστημα υγείας. Δεν λέμε βέβαια ότι όσοι υγειονομικοί εμβολιάστηκαν ήταν κομμουνιστές ή παρακρατικοί …Αυτό, το οποίο λέμε είναι ότι ΌΛΌΙ οι κομμουνιστές και οι κομματικοί παρακρατικοί εμβολιάστηκαν. «Έξω» απ’ αυτό το σύστημα υγείας σήμερα παραμένουν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι, οι οποίοι δεν ήταν πουθενά οργανωμένοι και νομίζουν αφελώς ότι ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς κι έχουν δικαίωμα επιλογής …Αυτοί, οι οποίοι θα τιμωρηθούν οριακά σκληρά, για να «εκπαιδευτούν» εκείνοι, οι οποίοι θα παραμείνουν «μέσα» στο σύστημα.
Ποιο όμως ήταν το ζητούμενο αυτής της επιλογής; Γιατί έπρεπε να «εκπαιδευτούν» οι παραμένοντες στην υποταγή; …

Το ζητούμενο είναι η εφαρμογή τού σοβιετικού μοντέλου ιδιωτικοποίησης …Του μοντέλου τού Τσουμπάις. Θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το σύστημα υγείας με όρους Σοβιετικής Ένωσης του Γιέλτσιν …Να το παραδώσουν ατόφιο σε «ολιγάρχες» εκλεκτούς τής Νέας Τάξης, οι οποίοι θα το «αγοράσουν» με εγγυητικές επιστολές των τοκογλύφων και των φαρμακοβιομηχάνων και θα το ελέγχουν μέσω σκληρώνκομμουνιστικών στελεχών …Στελεχών σκληρών και έμπειρων στις συνωμοσίες, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στην τυφλή υπακοή και στη σκληρή κι άδικη συμπεριφορά απέναντι στους «εχθρούς» …Σκληρών κι ανάλγητων στελεχών, οι οποίοι σήμερα όχι μόνον δεν συμπαραστέκονται στον αγώνα των συναδέρφων τους, αλλά στην κυριολεξία γελάνε με τις απεργίες πείνας τους. Το «πατρόν» είναι δοκιμασμένο. Θα λεηλατηθεί η περιουσία τού λαού κι όλοι θα πάρουν αυτό που τους αντιστοιχούν.



Όι ολιγάρχες θα τα πάρουν όλα «τζάμπα», εφόσον θ’ αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους από τα τεράστια έσοδα του συστήματος Υγείας, λόγω ασφαλιστικών ταμείων. Όι κομμουνιστές, οι οποίοι μέχρι σήμερα παρίσταναν τους σκληρούς «συνδικαλιστές» τής υγείας, θ’ ανακαλύψουν τον καπιταλισμό …Θαγίνουν στελέχη και άρα θ’ «ανακαλύψουν» και τους μισθούς των στελεχών …Τα μπόνους των αδίστακτων στελεχών. Ή Έλλάδα των Μνημονίων —τα οποία πέρασαν χάρη στον Πλεύρη και τον Γεωργιάδη θα γίνει μια καταρρέουσα «Σοβιετία», στην οποία ο καθένας θ’ αρπάζει ό,τι βρίσκει. Υπό αυτήν την έννοια ο «εμβολιασμός» αποκτά άλλη σημασία …Γίνεται ένα πολιτικό «όπλο», το οποίο θα «εκτελεί» τους «αντικαθεστωτικούς» και «διαφωνούντες», όπως έκαναν οι Σοβιετικοί για τους εχθρούς τους. Όι αντιδραστικοί θα καταλήξουν στο «γκουλάγκ» τής φτώχειας και της ανέχειας. Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν στον ρόλο του «δήμιου» Υπουργού έναν «εκκωφαντικά» ακροδεξιό, όπως ο Πλεύρης …Κάνουν τη δουλειά τους όπως τους βολεύει και ταυτόχρονα προστατεύουν από την κοινή «θέα» τούς συνωμότες κομμουνιστές …Τα «παιδιά» τού Μπεναρόγια και του Μπουρλά. Φορτώνουν και πάλι τον «μουτζούρη» στην «επάρατη» Δεξιά, για να προστατεύσουν τους «προοδευτικούς» και το «πολύτιμο» ΚΚΈ. Το «δούλεμα» της Μεταπολίτευσης —για «δεξιούς» που «φταίνε» για ΌΛΑ κι «αριστερούς» με «πίστωση» σε ΌΛΑ— θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη λεηλασία !!!

Όι βολεμένοι και οι διεφθαρμένοι και πάλι θα κουνάνε το «δάκτυλο» στην κοινωνία !!!
Παναγιώτης Τραϊανού

4 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ...
    «Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μειωθεί η εξάρτηση της Ε.Ε. από τη Ρωσία», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε κοινή συνέντευξη τύπου με την πρόεδρο της Κομισιόν, αναφέροντας για φέτος στόχο για παράδοση επιπλέον 15 δισεκ. κυβικών μέτρων υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), με την ελπίδα η ποσότητα να φθάσει τα 50 δισεκ. από την αμερικανική παραγωγή μέσα στην επόμενη 8ετία, δηλαδή μέχρι το 2030.

    «Χρυσές δουλειές» δηλαδή για τους Αμερικανούς των οποίων το LNG κανείς δεν ήθελε να το προμηθευτεί λόγω του υπέρογγου κόστους.

    Το θέμα είναι φτάνει αυτή η ποσότητα; Όχι βέβαια, αρκεί να αναλογιστούμε ότι Ρωσία παραδίδει στην Ε.Ε. 155 δισεκ. κυβικά μέτρα τον χρόνο, δηλαδή περίπου το 40% της συνολικής κατανάλωσης στις χώρες μέλη της Ένωσης.

    Όπως αναφέρει το Politico, οι λεπτομέρειες είναι θολές καθώς από τη συμφωνία δεν διαφαίνεται ότι οι ΗΠΑ θα παραδώσουν μόνες τους τις ποσότητες αυτές αλλά θα επιχειρήσουν να το… πετύχουν μέσω συμφωνιών με άλλους παραγωγούς!

    Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μίλησε για «δέσμευση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν» μεσοπρόθεσμα αυτές τις ποσότητες, αλλά το τελικό κείμενο των συμπερασμάτων αναφέρει ότι «οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν με τους διεθνείς εταίρους τους και θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν» ότι αυτά τα φορτία θα φθάσουν φέτος στην Ευρώπη.

    Σκεφτήκαμε...
    Από πού είχε τόση ενέργεια η Αμερική? Και με ποιον τρόπο θα φθάσει στην Ευρώπη? Με γαιδούρια η με κάρα?? Αρα λοιπόν ,αφού πρωτα φτάσαμε στο "διαταυτα" -την ενέργεια_ με τον "κακό" Πούτιν,που μας "έκλεισε " τις κάνουλες- μούφα- ,η ενέργεια συνεχίζει κανονικά και με τους όρους που βοηθούν την Γερμανία-..
    Αφού λοιπόν έφτασαν στην φάση που πήραν τον λόγο σαν οι "καλοί",αποφάσισαν να μπουν "προστάτες" και διαχειριστές της ενέργειας. Σε πρωτη φάση θα πουλήσουν ακριβά την ¨δική τους" ενέργεια -Ποιά δική τους ? Εαν είχαν λύσει το θέμα τους ,δεν θα ήταν μόνιμα στήν γύρα ,ουτε θα είχαν κάνει την Μ Ανατολή σιάδι,οικόπεδο ,να τους βγάζει μόνο το βρωμικο καυσιμο. Θα άραζαν στο σπίτι τους να κάνουν το νοικοκυριό τους.Με άλλα λόγια θα πουλάνε την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Θα είναι οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ στην ουσία. ΟΜΟΡΦΑ???
    Η μόνη σκέψη που περναέι απο το μυαλό των ανθρώπων ειναι ,πως θα μας κοστίσει της 'Αμερικής" γιατί "πουλάνε " ακριβά! ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ..ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..
    Αρα και το Ισλαμ (οι "σαουδαραβες" ΑΛΛΟΙ "ϊδιοκτήτες" και αυτοί. Τωρα θα πάρουν και αυτοί μιά από όλους).. Χοντραίνει..
    Με πολλούς τα βάζουν..Ειναι αναγκασμένοι να το κάνουν ,και αρχίζουν να την παίρνουν χαμπαρι πως ο βαθμος δυσκολίας είναι μεγάλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα προλάβουν να χαρούν τίποτα όλοι αυτοί.Ούτε θα μείνουν στο απυρόβλητο.Η χίμαιρα που έβαλαν μέσα τους θα κάνει την δουλειά της όπως συμβαίνει ήδη.Ο χρόνος μετράει αντίστροφα...!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάχνοντας κάποια πράγματα βρέθηκα εδώ

    https://kefim.org/new-pos-vlepoun-oi-ellines-to-1821-2021/

    αξίζει τον κόπο ......δεν θα μπω στο μέρος να λειτουργώ σαν ανεύθυνος.... γιατί κάθε πληροφορία υπέρ ή κατά έχει σκοπό να καταδεικνύει αλήθειες

    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πουθενά, κανείς ,καμμιά αναφορά για τις Γαλλικές εκλογές. Μόνο για να πάρει ανάστημα ο Μακρόν,τον έκαναν για λίγο "συντονιστή".Σάν τέτοιος θα "ρυθμίσει" την "απομάκρυσνη",που "θά" κανουν Ελληνες και Τούρκοι "μαζί". "Ναπολέων" για κάτι ημέρες ο Μακρόν πού 'ηθελε να τσαντίσει τους Γάλλους. Κάτσε να δούμε σε δώσεκα περίπου Ημέρες μήν τον τζαντίσουν οι Γάλλοι... Πρέπει να δείξει μέσα στην Γαλλία "ανάστημα". Κάποιες φορές αναρωτίεμαι,είναι στα αλήθεια τοσο βλάκες? Περασαν την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους για "Αμερικανάκια"? Τα αμερικανάκια σε κάποιες πολιτίες τους ,πιστέυουν πώς το σοκολατούχο γάλα το κάνουν οι σκούρες αγελάδες.. Δεν είναι ανέκδοτο! Το πιστεύουν στά αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...