peri majestic the real

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Τον Ιούνιο ο πλατινένιος Ιωβηλαίος, είναι και ο τελευταίος... Ξεκίνησε η μάχη του θρόνου. Γιατί όμως η βασίλισσα προτίμησε να την συνοδεύσει ο Άντριου στο αββαείο του Ουέστμινστερ;; Μήπως κάποιοι διάδοχοι του θρόνου γνώριζαν την υπόθεση του Άντριου πριν αυτή βγει στην δημοσιότητα;

 

Οι βασιλικοί συντάκτες στη Βρετανία σχολίασαν πως η απόφαση της βασίλισσας να την συνοδεύσει ο Άντριου στο αββαείο του Ουέστμινστερ αλλά και η επιστροφή μητέρας και γιου μαζί στο Κάστρο του Ουίνδσορ «δείχνει ξεκάθαρα πως από εδώ και στο εξής ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας θα έχει ρόλο στις οικογενειακές συγκεντρώσεις και πως πολλοί άνθρωποι θα αποδεχθούν τώρα την απόφαση και την κρίση της Ελισάβετ».

Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως ο πρίγκιπας Άντριου όχι μόνο συνόδευσε την βασίλισσα της Αγγλίας στο αββαείο του Ουέστμινστερ αλλά κάθισε και στην πρώτη σειρά με τα εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκεί που καθόντουσαν ο πρίγκιπας Κάρολος με την δούκισσα της Κορνουάλης και η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της, Τίμοθι Λόρενς, αξιωματικό του Βασιλικού Ναυτικού. Ο Άντριου κάθισε δίπλα στον αδελφό του, πρίγκιπα Έντουαρντ, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα δύο παιδιά τους, πρίγκιπα Γεώργιο και πριγκίπισσα Σάρλοτ, κάθισαν στην δεύτερη σειρά.................

Πλατινένιος Ιωβηλαίος τής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

…Ένας «ανώμαλος», ένας τζογαδόρος και μια αλκοολική κατέστρεψαν τη βρετανική αυτοκρατορία.

Το αίμα τού δολοφονημένου βασιλιά Γεωργίου τού Ε’ εκδίκηση «ζητά» !!!

To «πικρό ποτήρι» τής ιστορίας περιμένει τη «Μαύρη Χήρα»-βασίλισσα !!!

Η «κατάρα» τού Μαουντμπάττεν

θα καταστρέψει τον Θρόνο τής Αγγλίας !!!
...του Παναγιώτη Τραϊανού
Συνηθίζουμε να λέμε —και η ιστορία πάντα το επιβεβαιώνει— ότι «τα κάστρα πέφτουν από μέσα». Τα πιο ισχυρά κάστρα τής ιστορίας δεν έχουν «πέσει» από δαιμόνιους πορθητές ή από πανίσχυρες πολιορκητικές μηχανές …Τα πιο ισχυρά κάστρα τής ιστορίας έχουν πέσει με προδοσίες και από προδότες υπεράνω πάσης υποψίας …Προδοσίες, οι οποίες ανοίγουν «κερκόπορτες» εκεί όπου υπάρχει η βεβαιότητα ότι τα πάντα είναι «σφραγισμένα» …Προδότες, οι οποίοι αιφνιδιάζουν, γιατί απλούστατα κανένας δεν θα πίστευε ότι αυτοί θα γίνονταν το αίτιο ενός τέτοιου ολέθρου. Τραγικό, αλλά —δυστυχώς— αυτό είναι που «μαρτυρά» η ιστορία.

Συνήθως η προδοσία έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουμε και γι’ αυτόν τον λόγο έχει τόσο δραματικά αποτελέσματα …Έρχεται από εκεί που έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας για «σωτηρία» …Από εκεί που θα ορκιζόμασταν ότι είναι τα ιερά και τα όσια που μας προστατεύουν. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα μιας τέτοιας κατάληξης —ύστερα από μια τρομερή προδοσία— είναι η περίπτωση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας

... ... ... (η συνέχεια στο παρακάτω link) https://bit.ly/35gE7rK

https://traianou.gr/2022/02/%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%ad%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b9%cf%89%ce%b2%ce%b7%ce%bb%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83.html


5 σχόλια:

  1. Αυτοί ,τη "μπάλα" πετάνε. "Ναζί" vs "Φασίστες"? Τι είναι αυτό??? Δικές τους "ταμπέλες" Στίς πουλάνε ,και οι βλάκες ακολουθανε. Ναιζσμος-Φασισμός. Ενα εργοστάσιο τους κατασκευάζει. Αγοραστές είναι οι λαοί.Ξέρουν αυτοί πώς να πουλήσουν την "πραγματια τους".
    Εβαλαν τώρα τον ΠΟΥΤΙΝ να μοιάζει με φασίστα -για αυτο τα σπάει ολά,για αυτό έχει γαμήσει την Ρωσία! Μήπως τον νοιάζει κιόλας. Οπως "νοιάζει" την κάθε εξουσία για τον λαό ,που εξουσιάζει.
    Από την άλλη έβαλαν εκείνην την κραγμένη να φωνάζει σαν βιασμένη..Εμείς τα γίδια πρέπει να "εμπεδώσουμε " ότι (Στήν Ουκρανία κατοικούν οι "ναζιστές", εκεί έκανε τις βρωμοδουλειές του ο γιός του Μπάιντεν - Λες και δεν το ξέραμε χρόνια! Σήμερα όμως τους βολευει να μας το υπενθυμίσουνε,και αυτό ,προκειμένου να πιάσει καλά το κόλπο ,τι να φοβηθούν τις τιμωρίες? Να κάνουν τώρα την δουλειά τους ,που τους είναι και αυτό χρησιμο και μετά θα μας βγάλουν τρελούς.
    και όχι μόνον τρελούς,θα ζητήσουν και τα ρέστα για συκοφαντία,καθώς δίχως αποδείξεις είσαι συκοφάντης και συνομωσιολόγος) Κατάλαβες πώς πάει το έργο?
    Και είδες τι "όμορφα" τα έφτιαξαν όλα? Εκεί που όλοι μαζί οι άνθρωποι θα τους έγδερναν ζωντανούς ,που τους έριξαν δυό χρόνια στο κρεβάτι της "αρρωστιας" και γαμήθηκαν χάθηκαν τα πάντα όλα,σήμερα ασχολούντε με την "μπάλα" και "Ναζισμός vs "Φασισμός"?
    Τράβηξαν τούς λαούς στην "αρένα" για θέαμα.
    Συναυλίες χθές για την "ειρήνη" (παρένθεση)-(μάγκα μου, άλλο το "τζάμπα" και άλλο το "δωρεάν"
    Μητσοτάκη γαμιέσαι"! 'Το σύνθημα" ουάου!! τρομερό!!
    Τράβηξαν στήν πλατεία , τους ανόητους που πίστεψαν πώς ήταν για την "ειρήνη" και το κάνουν "ρεύμα" προς την "αντιπολίτευση" που δέν υπάρχει. Η δεξιστερά έχει πεθάνει και αυτοί με όποιο κόλπο μπορούν ,προσπαθούν να "αναστήσουν" νεκρούς και τελειωμένους. Την ίδια στιγμή έτοιμος ο ανάπηρος Κούλης να "παραδεχτεί" πως θέλει βοήθεια για να συνεχίσει να τιμονιάζει!!
    Αν δεν ήταν στημένο,έπρεπε να είναι όλοι εκεί! Δεξιοι αρχηγοί και ηθοποιοί,"αριστεροί αρχηγοί και ηθοποιοί,πεινασμένοι ελληνες και γιατροί,φαρμακοποιοί και αγρότες..Δίχως "χρώμα" ,δίχως κατεύθυνση.Οχι που εξ αρχής "χωρίστηκαν" σε διαφοροποιήσεις δήθεν οι "δεξιοί" απο τους "αριστερούς¨ Συναυλία ειρήνης υποτίθεται πως ήταν και δεν ξεκινάς με "καυγά". Οσο αυτός ο "πόλεμος" απασχολεί τους "θεατές",κερδίζουν χρόνο και χάνουν οι θεατές.
    Λοιπόν γεια μας και χαρά μας και ο σώζων ευατον σωθειτω φίλε.

    Σε ανάπηρους πνευματικά απευθύνοντε και έτσι τους περνάει..
    "-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνέχεια...
    Εγώ λοιπόν που είμαι ¨συνωμοσιολόγα¨,"αρνήτρια",και που "κινδυνεύει" ο συνάνθρωπος μου απο την "ανεγκεφαλιά" μου,βλέπω ότι μέ όλο αυτο το πανιγύρι,Τού δήθεν πολέμου και τα παρατράγουδα που τον ακολουθούν -τών "συναυλιών" για την "ειρηνη" την εσσκεμμένα "λάθος πλευρα΄" του ανάπηρου,κτλ αντιλαμβάνομαι πως, πρώτον ,έχουν ξαναβάλει σε χωριστά "δωμάτια" τόν λαό και ε έτοιμαζοντε να τον ξαναγαμήσουν,,είτε προσπαθούν να την γλυτώσουν . (Το ένα "δωμάτιο" που ήταν όλα τα ζωντανά αγριεμένα με τις πράξεις τους σήμερα προσπαθούν να τα "σπάσουν")Και ετοιμάζουν μια ωραία παρέα όλοι μαζί (εθνικής σωτηρίας? "δύσκολων αποστολών"? "συγκυβέρνηση")?Είναι έτοιμοι να μας "ξανασώσουν"οι δεξιστεροί.,Και θα τα δούμε ,όλα,αλλά και αυτοί τό ίδιο. Τότε θά έχουμε φτάσει σε εκείνο το σημείο,που δεν θα είναι "υποθέσεις εργασίας",αλλά επιβεβαίωση ,δυστηχώς για ακόμα μιά φορά. Τότε επίσης μία εκ των δύο διαφορετικών "απόψεων" θα πρέπει να βγάλει τον σκασμό. Η εκείνη που την πάτησε ξανά απο την δεξιστερα παρέα των βενιζελικών η εκείνη που έλεγε και εκανε "τρελές συνωμοσιολογικές παπαρολογίες" και που είναι "σόλο αρκούδα" δίχως να ακολουθει τις Βενιζελικές πουστιές και τα κόλπα τους.
    Πρέπει να γίνει ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΆΡΙΣΜΑ.
    Οξυδέρκεια vs βλακειας.
    game over

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περι, πένθος,θλίψη , οδύνη, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε πάνω απο το Μπάκιγχαμ, χιλιάδες κόσμου συρρέουν έξω από τα ανάκτορα να θρηνήσουν για την βασίλισσά τους, προφανώς δεν γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς κλαίνε μια καλοζωισμένη γαλαζοαίματη, που απέκτησε τα πάντα κληρονομικώ δικαίωματι , αλλά δεν έχουν αρκετά χρήματα για σούπερ μάρκετ, να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού και φυσικού αερίου, όμως Περι για αυτή την δουλοπρέπεια, η οποία ενσταλάζεται απο την κούνια στον άγγλο πολίτη,μπαινει στα μυαλά με μια καλοδουλεμένη προπαγάνδα , ενδεχομένως αποτελεί αντικείμενο έρευνας ψυχολόγων, ψυχιάτρων κλπ ειδημόνων, εμένα ουδόλως με απασχολεί, Περι δεν κλαίνε άνθρωποι και λαοί που βίωσαν στο πετσί τους τι εστί βρετανική αποικιοκρατία, δεν κλαίνε οι Ιρλανδοί που στο άκουσμα του θανάτου βγήκαν στους δρόμους τραγουδώντας και φωνάζοντας αντιμοναρχικά συνθήματα, τα συστημικά μέσα το έθαψαν όπως είναι φυσικό,δεν κλαινε οι αφρικανοί που θυμούνται πόσο υπέροχα πέρασαν στα χρόνια της αποικιοκρατίας και πόσο υπέροχα στα χρόνια του ένοπλου αγώνα για την ανεξαρτησία, δεν κλαινε στην καραϊβική που θυμούνται τα χρόνια της δουλείας. Περι να θυμηθείς οι sex pistols το μακρινό 1977 τα είπαν όλα, στο god save the queen - θεέ μου σώσε την ιστορία, σώσε την τρελή παρέλασή σου, δείξε έλεος, όλα τα εγκλήματα εδώ πληρώνονται-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα λοιπον όλοι είναι στήν ίδια μοίρα...Το τελευταίο ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ κομμάτι του χριστιανισμού οι προτεστάντες,με τον θάνατο της Ελισάβετ έκλεισε , Ο Κάρολος είναι εκβιαζόμενος ,και παραβάτης Βασιλιάς.. Δέν πληροί τίς προυποθέσεις για να πάρει το Στέμα...Παραμένει και περιμένει ο Ουίλιαμ με την ΕΒΡΑΙΑ σύζυγο. Αρα είναι μιά "ανάσα" απο τήν "στέψη"..Τελικά θα μπορούσαν να πιστέψουν πώς τα κατάφεραν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή