peri majestic the real

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Γερμανοί; Σκάνε στα γέλια. Πραγματικό λαχείο....

 

4 σχόλια:

  1. Ειναι ολοι τους σε πανικο!!Φιλε περι...Οσοι ειναι γνωστες,ενα πραγμα βλεπουν..Ολα δουλευιυν για ΕΜΑΣ Ολοι δουλευιυν για ΕΜΑΣ..Εμεις θα γραψουμε ξανα την ΙΣΤΟΡΙΑ..ΥΔΡΟΓΟΝΟ..ΥΔΡΟΧΟΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έβαλα το σχόλιο για τον Καμμένο για ευνόητους λόγους. Αλλά ναι, συμφωνώ

      peri

      Διαγραφή
  2. Αλου φαν παρκ...αφου ειναι αμεο. Αφου ψηφισαν για ακομα .ια φορα. "Ταμαμ"..Περιμενει τωρα την σειρα ο Τσιπρας και Ανδρουλακης τα αλλα ζωα να τους ψηφισουν..Ευτυχως που " εσκασε"η κατασταση,λογω ελλειψης χρονου και τρεχουν γρηγορα και ολα μαζεμενα..Και εμεις ειμαατε πιο πριν απο καθε λαο στην πρεσα.. Δεκα χρονια πιο πριν και με δοκι.ασμενους ολους τους γαμπρους.Δλδ για να ξαναψηφισει καποιος θα πρεπει να ειναι πολυ ζωο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περι τώρα που το σκέπτομαι σε δεύτερη ανάγνωση,ο Μακρόν δεν είπε κάτι καινουργιο, απευθυνόμενος στους ανέμελους αυτό κάτι μου θυμίζει και τους πιό μυημένους στα μυστήρια του καπιταλισμού.Ειναι αποδεδειγμένο ότι οι κρίσεις εδώ και δεκαετίες αποτελούν την κανονικότητα του οικονομικού μοντέλου που οι νεοφιλελεύθεροι μας σέρβιραν ως το πιο δίκαιο σύστημα, προφανώς όλοι μας βιώνουμε καθημερινα τι σημαίνει η εφαρμοζόμενη πολιτική στις πλάτες μας.Τα διαλείμματα ευημερίας και ανάκαμψης ειναι ευεργετικά για την κερδοφορία του κεφαλαίου, όπερ σημαίνει πολύ απλά στις κρίσεις οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.Δ\λδ πα΄με απο την μια φούσκα στην άλλη και τούμπαλιν,οι επιπτώσεις της υποτιθέμενης ευημερίας είναι μηδενικές για τα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Εδώ στην Ελλάδα μετά μια 12ετία κρίσης , επέστρεψε κανείς στα δεδομένα πρό κρίσης, ο συριζα διατείνεται ότι μας έβγαλε απο τα μνημόνια αλλά μισθοί και συντάξεις παραμένουν στα επίπεδα των μνημονιακών περικοπών , ενω ταυτόχρονα η ακρίβεια και ο πληθωρισμός καλπάζει και οι κυβερνώντες μας πετάν την καραμέλα δεν φταίνε αυτοί αλλα ο κακός ο λύκος ο Πούτιν., με ποδοσφαιρικούς όρους αυτό ονομάζεται πέταμα της μπάλας στην εξέδρα .Ετσι το τέλος της αφθονίας και ανεμελιάς κατά Μακρόν,στην πραγματικότητα δεν αφορα την πλειονότητα των κοινωνιών , αλλα την μειοψηφία των καλοζωισμένων παρασιτικών στρωμάτων, η κοινωνίες πέφτουν απο το ένα σοκ στο άλλο, το σοκ του ευρώ, της χρηματοπιστωτικής κρίσης, της πανδημίας, του πληθωρισμού, της ενεργειακή , του πολέμου, αρα προσδεθείτε έρχεται μεγαλύτερη συρρίκνωση του βιοτικού επιπέδου, το βαρέλι δεν έχει πατο, δυστυχώς η εναλλακτική Περι δεν περνάει μέσα απο την άνοδο της ακροδεξιάς, αφού στην ουσία είναι και αυτή γρανάζι του σάπιου συστήματος, άρα μέρος και όχι λύση, αφού το ίδιο το σύστημα την ανασύρει για την βρώμικη δουλειά της επιβίωσής του, μέχρι να πάρουν οι λαοί χαμπαρι το στημένο παιχνίδι το πουλακι Περι πέταξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή