peri majestic the real

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Tι ζητούσε εκεί ο Ούννος???

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπρούνο Καλ βρισκόταν στο Κίεβο προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις με τους ουκρανούς συναδέλφους του.....

 “Πουτινιές” Made in Germany

(Τώρα που η Ευρώπη βγαίνει από την καταστροφή της δήθεν πανδημίας είναι επικίνδυνη. Τήν καταστροφή πού έχουν υποστεί δεν θα την αποδεχτούν δίχως αντίδραση. Τώρα είναι η ώρα γιά αυτούς να στήσουν στήν τελική της μορφή τήν νέα τάξη πραγμάτων. Μιά νέα τάξη πραγμάτων που τα πάντα θα ανήκουν στους σιωνιστές και οι λαοί, θα ανέχονται τούς νέους κυρίαρχους του κόσμου. Γιά να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να υπάρχει ένα άλλο φόβητρο΄. Θα επαναλάβουν την μεταπολεμική τάξη πραγμάτων. Θα χρησιμοποιήσουν ένα φόβητρο για να κρατήσουν τούς λαούς στον φόβο. Θα τούς απειλήσουν με έναν πόλεμο με πυρηνική καταστροφή και κανένας δέν θα αντιδράσει. Θα τούς υποσχεθούν ασφάλεια, και οι λαοί θα λατρέψουν αυτούς που τούς έκλεψαν σε βαθμό καταστροφής. Το φόβητρο αυτό είναι η Ρωσία του Πούτιν. Του δικού τους Πούτιν.)

https://traianou.gr/2022/02/%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ad%cf%80%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8a%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%ce%be%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%b5%ce%bb.html



4 σχόλια:

  1. https://youtu.be/DkQOmTJ2AmE

    κάτσε και γράφε εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. («Σφυροκοπείται» από παντού το Κίεβο, καθώς προσπαθούν να φτάσουν στο κέντρο της πόλης αλλά συναντούν αντίσταση, ενώ επιχειρούν ταυτόχρονα σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα στο έδαφος της Ουκρανίας.

    Την ίδια στιγμή το ΝΑΤΟ στέλνει περισσότερα στρατεύματα στην Ανατολική Ευρώπη για να καθησυχάσει τους συμμάχους και να αποτρέψει περαιτέρω επιθετικές κινήσεις της Ρωσίας.)

    (Το ΙΠΠΙΚΟ φτάνει.)-Τό έφερε ο Κολλητός τους ο Πούτιν.Ο Πούτιν που όπως "δείχνουν" τα ¨γεγονότα¨ είναι ο "κρυφομαρμαρωμένος".."Βασιλιάς" των "προφητειών"..

    Θα "πάρει την "πόλην" Και την Αγιά Σοφιά? Θα δούμε τα στρατά να μας ρωτούν "πώς θα πάμε για την πόλιν",,Και εμείς σκαλίζοντας τον κήπο θα τους δείχνουμε .."απ εκεί"..ατάραχοι.(Τό έγραψαν οι "πατερες"-μητέρες..."προφήτες")
    Ερχεται πείνα!!!(αυτή θα είναι αληθινή το μόνο σίγουρο ).

    Ωχ Ωχ Ωχ.Τι γελοιώτητες θα ζήσουμε ακόμα?
    Καί ο "προφητάκος τους" Μακαρόν "βλέπει" να κρατάει πολύ η φάση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τον Εμανουέλ Μακρόν, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι επικοινώνησε το Σάββατο και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, επισημαίνοντας τη ανάγκη να ενταθεί η συζήτηση για την ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    «Είναι μια κρίσιμη στιγμή να κλείσουμε μια για πάντα τη μακροχρόνια συζήτηση και να αποφασίσουμε για την ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συζήτησα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ για την περαιτέρω αποτελεσματική βοήθεια στη χώρα μας και τον ηρωικό αγώνα των Ουκρανών για το ελεύθερο μέλλον τους» είπε στο Twitter ο Ζελένσκι.
    ---------

    Ωπα!! Ωπα!! Τί έχουμε εδώ??????

    Η Ουκρανία στήν ΕΕ?!!!Ποιά είναι η γνώμη τού Ουκρανικού λαού? Τού Ρωσικού ? Οχι του Πούτιν ,του Ρωσικού λαού για την "αυλή του".Νομίζω την έχει δηλώσει με το δημοψήφισμα του 2014. Είπε όχι και πάει στην μαμά Ρωσσία.
    Τί "λέει" η Γερμανία γιά αυτήν την..... "εξέλιξη" -"πρόταση"? Γνωρίζει κάτι η "δεν ξέρει κάτι" Είναι κάπου και σφυρίζει "αδιάφορα" μαζεύοντας λουλούδια στα λιβάδια της Λίνεμπουργκ??
    Τελικά Στόν "τρίτο παγκόσμιο"-παρωδια,ποιοί θα πάνε με τον "Μαρμαρωμένο" -"χριστιανό"Πούτιν? Ποιοί θα "πάνε" με την "Ευρώπη" της Γερμανίας? Ποιοί είναι οι "δημοκράτες"? Ποιοί οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ποιοί οι "Πατερούληδες"?Ποιοί θα πάνε στα βουνά?Που θα πάνε οι ΕΒΡΑΙΟΙ ?
    Εδω έχει "ψωμί" το σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ειρωνεία είναι , μαζί με τον κυνισμό καιτην υποκρισία,ότι επικαλούνται το διεθνές δίκαιο, χώρες που το ποδοπάτησαν χωρίς κανένα ενδοιασμό,με το επιχείρημα ότι απειλούνται τα συμφέροντά τους, έχει απόλυτα δίκιο ο πρωθυπουργός της Σερβίας , που όταν του ζητήθηκε να κατα,δικάσει της εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία,αντέτεινε στο Ζελένσκι να καταδικάσει και η Ουκρανια πρώτα τον βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ το 1999 της Γιουγκοσλαβίας που υποτίθεται έγινε για να προστατευθούν οι κοσοβάροι απο τον Μιλόσεβιτς, είναι οι ίδιοι που σήμερα επικαλούνται το διεθνές δίκαιο , το οποίο δεν υφίσταται όταν βομβαρδίζουν τη χώρα των Σελευκιδών , τον Λιβανο, το βιετνάμ,την Λιβύη , το Ιρακ και Ιραν, το αφγανιστάν κλπ , ξεχύλισε η υποκρισία επομένως οφείλουμε ως ανθρωποι, να επιστρέψουμε στις αξίες που ξεχάσαμε, ηθική,δημοκρατία, ειρήνη,πολιτισμός οι οποιες δεν είναι μηχανικά δόγματα και αφηρημενες έννοιες, αλλά διαρκής αγώνας για το πως ατενίζουμε την συλλογική ευημερία. Προφανώς στο άρθρο έχω σοβαρές ενστασεις γιατί παρατηρώ ιστορικές αναλήθειες και μια χυλοποίηση απο ανακρίβειες που τελικά μπερδεύουν τον αναγνώστη, αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά θα χρειαστεί και δεύτερη και τρίτη , χωρίς να γίνει σοφότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...