peri majestic the real

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ότι του πουν οι Γερμανοί...Οι Γερμανοί το πάνε για Αντάρτικο...Μια νέα Τσετσενία που θα αφορά όμως και την Ελληνική μειονότητα....Τι νομίζεις??? Όλα θα τα δεις. Δεν υπάρχει λογική με πρωθυπουργό την μαριονέττα του Βερολίνου. Πρέπει να δικαιολογήσει την καταστροφή των Λιγνιτών. Το ρεύμα που θα διαλύσει οικονομικά τους Έλληνες. Το κλείσιμο του τουρισμού προς Ελλάδα, από την Ρωσική αγορά είναι πέρα από σίγουρο. Η καταστροφή επίσης των Ελλήνων επιχειρηματιών. Η Ελλάδα αν δεν προσέξει, θα χωθεί πολύ βαθιά στο Ουκρανικό.

 




2 σχόλια:

  1. https://traianou.gr/2022/02/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μόνο η Ουκρανία, αλλά θεωρώ όλος ο πλανήτης ξύπνησε την Πεμπτη σε έναν τρομερό καινούργιο κόσμο,όπου τα γεγονότα δεν αξίζουν όσο αξίζουν οι ομαδικές καταδίκες και τα μπαράζ κυρώσεων από τους πραγματικούς αρχιτέκτονες της σημερινής τραγωδίας , που οι υποκριτές με αναλγησία και κυνισμό παρακολουθούν τα γεγονότα απο την ασφάλεια των γραφείων τους.Ο νέος ψυχρός πόλεμος μεταξύ δύσης και Ρωσίας είναι πραγματικός.οι οπλοβιομηχανίες και οι πετρελαιάδες θα τρίβουν από ικανοποίηση τα χέρια τουςκαι την λυπητερή θα την πληρώσουμε όλοι μας,μέσα απο την ανατίμηση των σημαντικότερων αγαθών, τα νέα προσφυγικά κύματα τα ομόθρησκα που δεν θα βαπτισθουν λαθραίοι,και φυσικά απο τις αυξημένες στρατιωτικές δαπάνες στα πλαίσια μιας νέας ισορροπίας του τρόμου.Ο πόλεμος κατ αρχήν δεν είναι ο πρώτος όπως τα δυτικά μέσα προσπαθουν να μας πείσουν ότι είναι, αφού έντεχνα ξεχνουν εσκεμμένα τον νατοικό βομβαρδισμό και την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας το κοντινό 1999 , αλλα προφανώς τότε ήταν κοκκινο πανί ο Μιλόσεβιτς , τώρα είναι ο Πόυτιν, ειναι πράγματι η φυσική κορύφωση που ξεκινά απο την πρώην Γιουγκοσλαβία, το Ιρακ, το Αφγανιστάν, την Συρία, την Λιβύη και αμέτρητες μικρές και μεγάλες μάχες του ακήρυχτου πολέμου, μεταξύ των δυνατών αυτού του απάνθρωπου κόσμου, που ξεκίνησε πρίν τουλαχιστον δύο αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή