peri majestic the real

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Την "ΕΠΑΝΕΚΊΝΗΣΗ", κάνουν !!

 

Την "ΕΠΑΝΕΚΊΝΗΣΗ" ,κάνουν !! Με στρακαστρούκες και κτυπώντας τενεκέδια.

Φεύγουν από την "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" καί πάνε στό νέο φόβο. ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Κλάους,και της ΝΕΑΣ ΤΆΞΗΣ. ΠΏΣ ΠΕΡΙΜΈΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ? Με "ανακοίνωση"?

Επανεκκίνηση και εγκαθίδρυση της Νέας τάξης πραγμάτων. Έρχονται πλέον στήν Ευρώπη. "Φοβισμένη" από τον "σκληρό" Πούτιν ,που "ισοπεδώνει" την Ουκρανία καί θα τούς δεχτεί για σωτήρες

Καλά, πόσα χρόνια έχουν περάσει που τά ίδια τα κανάλια και οι "ηγέτες" των κρατών έβγαιναν και φώναζαν για τους ναζιστές του Κιέβου? Τους ναζιστές της Ουκρανίας? Το 2014. Τούς συνέλαβαν ελεύθερους σκοπευτές. Τούς συνέλαβαν να κανουν προβοκάτσια στην Ουκρανία. Στην πραγματικότητα είχε πιαστεί η Γερμανία στα πράσα να θέλει να ανατρέψει τον Γιανούκοβιτς, γιατί αυτός αρνήθηκε να μπει η Ουκρανία στην ΕΕ, και άρα δέν θα είχε τήν ενέργεια για πάρτη της η Γερμανία ,και όλοι "βαρούσαν" την Ουκρανία.

 Σήμερα "ξεχάστηκαν" οι ΝΑΖΙΣΤΈΣ και είναι όλοι με την ΟΥΚΡΑΝΊΑ? Τότε τήν πάτησε η Γερμανία, και ήταν ναζιστές οι Ουκρανοί.. Σήμερα που ξαναβάζει χέρι η Γερμανία έγιναν "κακόμοιροι" που τούς "βαράει" ο Πούτιν?

Ναι γιατί τα σημερινά δεδομένα είναι διαφορετικά απο τότε. Σήμερα δέν υπάρχει "μητρόπολη". Είναι μόνο για την εικόνα .Σήμερα η Μητρόπολη-Αμερική είναι τελειωμένη. Τ

ην θέση της, την έχει πάρει η Γερμανία. Ο Οντίν φαγώθηκε από τόν Φενίρ.

Η Γερμανία είναι πλέον εμπροσθοφυλακή για τους Σιωνιστές. Αυτή παλεύει για τα συμφέροντα τους και οι Σιωνιστές για τα δικά της. Δύναμη να γίνει η Γερμανία να στηρίξει τους σιωνιστές, αφεντικά ιδιοκτήτες τής Ευρώπης. Ναζισμός -Σιωνισμός- Κουμουνισμός

Μόνο που υπάρχουν κενά.. Εμφανίζεται στο προσκήνιο ξανά ο Ναζισμός ( συνώνυμο της Γερμανίας-ο Κουμουνισμός -συνώνυμο της Ρωσίας-και ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝAΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

(Απλα σήμερα ο 'Χίτλερ" δεν είναι τέτοιος ,είναι απλά ένας "καγκελάριος' Ο Λένιν-Πούτιν ,είναι αυτός που το "πάει" για τρίτο παγκόσμιο και τρομοκρατεί την Ευρώπη ,και θα την ρίξει στην αγκαλιά της Σιωνιστικής παρέας.)

Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για αυτούς. τώρα θα αρχίσουν οι απορίες και το ψάξιμο...

 Τι έκανε ο "ναζισμός" του Χίτλερ? τι ο "κουμμουνισμός", και γιατί όλα είχαν "ξεκινήσει" στον Β παγκόσμιο με τους ίδιους ? Γιατί "κυνηγούσαν " τους Σιωνιστές.?

Σήμερα ξανά οι ίδιοι" πρωταγωνιστές? Τι συμβαίνει με αυτούς?? Τι είχε συμβεί με το "Ολοκαύτωμα". Τι σχέση είχαν οι Γερμανοί με τους Εβραίους, τι οι κουμουνιστές με τους Γερμανούς και τους εβραίους? Και τι σχέση έχουν όλοι αυτοί σήμερα. Γίνονται τελικά "παγκόσμιοι" πολέμοι και να παίζουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές? Δεν βρωμάει κάτι? Ολος ο κόσμος πρέπει να μάθει τι είχε συμβεί. Και αφού δεν το διαβάζει ,αφού δεν το ψάχνει, θα το ζήσει ζωντανά.

Σε ποιόν θα το πείς και θα σε πιστέψει? Δεν θα σε πουν συνωμοσιολόγο και τρελό? Αρα θα το δούμε ΟΛΟΙ LIVE. βήμα βήμα..

Τελειώνουν όλοι μαζί!

https://traianou.gr/2018/06/germany-ussr.html

εάν κάποιος αφιέρωνε λίγο απο τον χρόνο του να διαβάσει το παραπάνω άρθρο όλα θα του ήταν πολύ εύκολα στο να αντιληφθεί τι συνέβαινε τι συμβαίνει. Και τι θα συμβεί

Δεν θα μπορούσαν με κανένα κόλπο να τον ξεγελάσουν.

9 σχόλια:

  1. 1-(Συγκλονίζουν οι εικόνες που διακινούνται μέσω social media και δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στα καταφύγια της Ουκρανίας. Εκεί που μικρά παιδιά, γυναίκες, άμαχοι, ο λαός μιας χώρας ψάχνει ασφάλεια από τον πόλεμο. )
    ...Τα γνωστά..παίζουν και πιάνο στα κατα΄φυγια..!!

    2-(Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συνεργάζεται στενά για να στηρίξει την Ουκρανία με κάθε δυνατό τρόπο, ανέφερε η Γκεοργκίεβα
    Έκτακτη χρηματοδότηση εν μέσω της εισβολής της Ρωσίας ζήτησε η Ουκρανία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δήλωσε την Παρασκευή η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.
    Σήμερα το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο με Ουκρανούς μεσα σε καταφύγιο στην πόλη Cherkasy να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους για να πάρουν κουράγιο.)
    'Το "καλό" το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι για να φτάσει...

    3-(Και το τελευταίο:
    Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για έναν αγώνα διαρκείας. Θα χρειαστούν χρόνια, ίσως και δεκαετίες, για να φανούν όλες οι συνέπειες αυτής της 24ης Φεβρουαρίου 2022. Βραχυπρόθεσμα, οι προοπτικές για την Ουκρανία είναι απελπιστικά σκοτεινές. Αλλά μου έρχεται στο μυαλό ο υπέροχος τίτλος ενός βιβλίου για την ουγγρική επανάσταση του 1956, «Η νίκη μιας ήττας». Σχεδόν όλοι στη Δύση ξέρουν πλέον ότι η Ουκρανία είναι μια ευρωπαϊκή χώρα που δέχεται επίθεση από ένα δικτάτορα. Βυθισμένοι στις μεταψυχροπολεμικές μας αυταπάτες, είχαμε ξεχάσει ότι έτσι εντυπώνονται τα έθνη στον διανοητικό χάρτη της Ευρώπης – με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα.)


    4)“Ζητάμε από τους πολίτες να μας ενημερώνουν για τις κινήσεις του εχθρού, φτιάξτε βόμβες μολότοφ, εξουδετερώστε τον εχθρό!”, έγραφε το μήνυμα.
    Τά όπλα υπήρχαν το 2014.. Τα είχαν οι ελεύθεροι σκοπευτές των ναζι.. Σήμερα τους αφήνουν να "πολεμάνε " με μολότωφ?
    Αρα..Ερχεται το ΙΠΠΙΚΟ.

    Και το αποτέλεσμα! (Η νίκη μιάς ήττας" -κλασικη πρόταση κουμουνιστικού "λόγου¨... πάντα την χαρακτητίζει η ασαφεια.)

    Ερώτηση
    Τελικά θα ανοίξει ο ατλαντικός?Θα κάνει ο Μωυσής το "θαύμα" του? Θα λουστούν η θα πνιγούν?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/photos/a.430616771087713/1142446196571430/
    βαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274775278_1141518129997570_1931919747971370795_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Ipu4zi--X5AAX86jWQJ&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AT9-tc4u0UD8p7Jalgb1tq0tZSvwxIo9CAJzxKDgXYZLag&oe=621F2507
    βαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράφει.."Αλέξανδρος και Ιησούς ,μετά από δύο χιλιάδες χρόνια θα βρεθούν στήν ίδια "μοίρα"Οι Ρωμιοί και οι Ρωμαίοι θα ταυτιστούν..Το Ισλάμ θα υποχωρήσει,όπως προβλέπεται απο το Κοράνι-και τα πάντα θα πλημμυρ΄σιουν απο τον Ελληνισμό"

    Σκέψεις μου..
    Πώς θα βρεθούν στήν ίδια Μοίρα? Κάποιοι θα τους "βάλουν" Δλδ κάποιοι θα "τελειώσουν" τα δυό "θηρία" της ίδιας αυτοκρατορίας,πού άλλαξε κάποτε πρόσωπο,και θρησκεία . Ο αλεξανδρος έφυγε ,ήρθε ο Ιησούς. Το δωδεκάθεο έφυγε ,και ήρθε ο Ιησους με τους 12 μαθητές.
    Τα δίδυμα της εποχής τών Ιχθυών ,τα "δίδυμα" Ιησους και Αλέξανδρος.
    Κάποιοι που θα θέλουν τήν μοναδική θέση της παγκόσμιας εξουσίας για αυτούς.! Ποιοί είναι? ..
    Είναι αυτοί που θα "κατακτήσουν" τα πάντα και θα τα χάσουν την ίδια στιγμή,από Εκείνον που θα εμφανιστεί στο "και πέντε"..
    Εγώ κάπως έτσι το έχω αντιληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Υδροχοισμός δέν είναι τίποτα άλλο ,παρά το ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ενός αρχαίου "ΠΛΟΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" του θρυλικού ποντοπόρου και αβύθιστου Ελληνικού "πλοίου" Τού "πλοίου" που κάποτε είδε και ΘΑΥΜΑΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ το οποίο κατόπιν "χάθηκε" στον ωκεανό της γνώσης και στο ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ της ανθρώπινης Ιστοριας.
    Του "πλοίου¨που μετά απο ΑΙΩΝΕΣ θα ξαναεμφανιστεί πιο εντυπωσιακό και λαμπερο από ποτέ.
    Του "πλοίου" που ναυπηγήθηκε από Ελληνες και που σήμερα με ΕΛΛΗΝΙΚΌ "ΠΛΗΡΩΜΑ¨ είναι έτοιμο να αναλάβει να ταξιδέψει την ανθρωπότητα στήν νέα ΧΙΛΙΕΤΙΑ .
    Τού "πλοίου" που αναταγωνιστές του είναι οι Βαρβαρικές σχεδίες,τύπου ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.
    Καμμία από αυτές τίς ΦΟΝΙΚΕΣ σχεδίες δεν θα επιβιώσει στην νέα χιλιετία. Κανένας σκυλοπνίχτης δεν θα επιβιώση ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ "ΠΛΟΙΟΥ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Υδροχοισμός-η Ελληνική ιδεολογία-απάντηση στον απάνθρωπο καπιταλισμό των σημερινών "Πλανηταρχών".

    Ακόμα λίγα Θεικά "λεπτά"..ακόμα λίγο σκοτάδι..
    ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόλεμος στην Ουκρανία - ΝΑΤΟ: Ενεργοποιεί τη Δύναμη Ταχείας Επέμβασης - Ενισχύσεις στην ανατολική Ευρώπη
    russian_troops1

    1
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    Εισβολή στην Ουκρανία: Δραματικές ώρες στο Κίεβο - Οι Ρώσοι χτύπησαν πολυκατοικία
    Το Κίεβο σφυροκοπείται, μα αντιστέκεται - Οι Ρώσοι χτύπησαν πολυκατοικία (βίντεο)
    Η Μόσχα απειλεί τώρα τη Σουηδία και την Φινλανδία - «Θα υπάρξουν συνέπειες αν ενταχθούν στο ΝΑΤΟ», είπε η Ζαχάροβα - Διευρύνεται ο κατάλογος των οικονομικών κυρώσεων προς τη Ρωσία
    Ενώ το Κίεβο βρίσκεται υπό την πολιορκία των ρωσικών δυνάμεων, όπως και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της Ουκρανίας, ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι πραγματοποίησε ένα νέο δραματικό διάγγελμα χθες. Έκανε λόγο για «δύσκολη νύχτα», κατά τη διάρκεια της οποίας κάλεσε τον ουκρανικό λαό να αντισταθεί. «Απάντησε» και σε δημοσίευμα της Washington Post, το οποίο μετέδιδε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να τον φυγαδεύσουν από την ουκρανική πρωτεύουσα. «Χρειάζομαι πυρομαχικά, όχι μεταφορικό μέσο».

    (Για να πώ την αλήθεια μου,τότε που μας ενημέρωνε για όλα όσα θα συμβούν Ο τραιανού,είχα λάθος αντιληφθεί,πώς το "ιππικό" θα το έβαζε στήν Ευρώπη ο Ερντογάν.
    Τελικά το βάζει ο Πούτιν,και όπως όλα δείχνουν θα τα "δούμε",όλα...!!!
    Το "ξανθό" γένος,τα "στενά"...τον "μαρμαρωμένο" ,και το "αιμα" που θα "πνιγεί το μοσχάρι"..!!
    Αρχισε το σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είναι το "χιλαρμενο"!!! Πότε θα καταπλέυσει??
    Μιά στο "καρφί και δυό στο πέταλο"!
    Ο "μεγάλος πόλεμος",που μόλις "άρχισε",αλλά θα γλυτώσουν μόνον "οι πιστοί" οι άπιστοι θα ψωφίσουν ..
    Τα οκτω μίλια..Τα πέντε σύκα και τα δυό αυγά τουρκίας!!
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ
    Υπερπαραγωγή -Παρωδία

    "Από πού πάμε για την Πόλιν"? "Απ εκεί απ εκεί μάστορα εγώ δεν ξέρω τιποτα..βάζω πατάτες σκαλίζω τον κήπο μ για να γλυτώσω την πείνα..(οχι καλέ μόνη της ήρθε,ένεκα του "κατσιδιάρη")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Έγινε Πρόεδρος της Ουκρανίας επειδή έπαιξε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας σε τηλεοπτική σειρά ……αυτά είναι !!!!!
    • Ο παππούς του πολέμησε τους Ναζί με τον «κόκκινο στρατό»
    • Σπούδασε νομική και ασχολήθηκε με την κωμωδία
    • Διασημότητα μέσα από το «Dancing with the Stars»
    • Πρωτοστάτησε υπέρ των Ρώσων καλλιτεχνών
    • Υποδύθηκε σειρά τον… πρόεδρο της Ουκρανίας
    • Από τη σειρά στην… πραγματικότητα!
    • Πως «μπήκε στο μάτι» του Πούτιν
    • Η δήλωση για τον συνεργάτη των Ναζι
    Το είδα εδώ
    https://www.gazzetta.gr/plus/2092777/bolontimir-zelenski-egine-proedros-tis-oykranias-epeidi-epaixe-ton-proedro-tis
    Απίστευτα Τσίρκα που διαχειρίζονται λαούς πραγματικά με πιάνουν αδιάβαστο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς τίποτε δεν τελειώνει,, γιατί τα ξημερώματα της πέμπτης, ξυπνήσαμε σε μια καινούργια εποχή, σε μια καινούργια ευρώπη, την 'ηπειρο που έχει πληρώσει ακριβά με αίμα, αιώνες συγκρούσεων και ανταγωνισμών ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις και αυτοκρατορίες, με αποκορύφωμα το μακελειό του ναζισμού στον Β παγκόσμιο, Υπόψη τα φερέφωνα των δυτικών σταυροφόρων έντεχνα μιλούν με αφορμή την εισβολή της ρωσίας στην ουκρανία ότι είναι ο πρώτος πόλεμος μετα τον Β παγκόσμιο στην ευρώπη, ξεχνούν οι αλητήριοι το 1999 τον ανηλεή βομβαρδισμό και την διάλυση κυρίαρχου κράτους της Γιουγκοσλαβίας, εκεί παει περίπατο το διεθνές δίκαιο και η ηθική.Πάντως η ρωσική επέμβαση έβαλε τέλος στην ψευδαίσθηση, ασφάλειας που επικρατούσε τα τελευταία 30 χρόνια στην ευρώπη, στις δεκαετίες εποχής Πούτιν , η ρωσία δεν ήταν απούσα απο τα πεδία των διεθνών ανταγωνισμών, είχε προηγηθεί η προσάρτηση της Κριμαίας,αλλά η επέμβαση στην ουκρανία, προδίδει ότι η ρωσική ελίτ, δλδ οι ολιγάρχες, στρατοκράτες και κρατικοι αξιωματούχοι έχουν αλλάξει τρόπο δράσης, διεκδικούν ρόλο οικονομικής και στρατιωτική ςυπερδύναμης, που προσωπικά νομίζω ότι δεν μπαίνουμε στην ισρροπία του τρόμου του ψυχρού πολέμου που γνωρίσαμε μετα το Β παγκόσμιο, αλλα στην διαμόρφωη δυο πόλων οικονομικής , στρατιωτικής και τεχνολογικής ισχύος με έναν τρίτο που διεκδικεί και αυτός θέση βλέπε Κίνα, που το σκηνικό ξεπερνάει τα χαρακτηριστικά της εποχής του ψυχρού πολέμου και γίνεται πολύ πιό επικίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη, Μπαίνουμε όπως πολλοί λένε σε αχαρτογράφητα νερά,με βεβαιότητα μπορούμε να θεωρήσουμε οτι οστρατιωτικός ανταγωνιμός, ο μιλιταρισμός, η επιθετικότητα, ο επεκτατισμός, η αμφισβήτηση και η κατάλυση της κυριαρχίας πιο αδύνατων χωρών, είναι το ζοφερό παγκόσμιο σκηνικό. Μάλλον εχουν δίκιο αυτοί που καταθέτουν ότι δεν ξερουμε πως θα διαξαχθει ο Γ παγκόσμιος , σίγουρα ο Δ παγκόσμιος θα γίνει με πέτρες και βέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...