peri majestic the real

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Που πας ρε Καραμήτρο!!!!!

 Το δικό της μήνυμα για τη χώρα της, την Ουκρανία, έστειλε η τραγουδίστρια Ρουσλάνα μετά την επέμβαση της Ρωσίας και τις καταιγιστικές εξελίξεις που προκάλεσε σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Στο μήνυμά της στα social media, η Ρουσλάνα φαίνεται να προσεύχεται σε μια φωτογραφία για την Ουκρανία ενώ στη λεζάντα γράφει:

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες.

----------

Στο Κίεβο βρίσκεται ο Σον Πεν και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην περιοχή έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στην εμπόλεμη ζώνη είναι καθώς συλλέγει στοιχεία και υλικό για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο ετοιμάζει σχετικά με τα γεγονότα, ενώ ήταν στο Κίεβο πριν εισβάλει στη χώρα ο ρωσικός στρατός.

Φωτογραφίες οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην Daily Mail απεικονίζουν τον Σον Πεν να παρακολουθεί τις ενημερώσεις της ουκρανικής κυβέρνησης από τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι με μεγάλη προσήλωση και μη δείχνοντας διάθεση να φύγει γρήγορα από την εμπόλεμη περιοχή.

Καί ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΝΤΡΑΓΚΙ..

O πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, στην παρέμβασή του στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των ηγετών της G7, τόνισε ότι η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να είναι μακρά και όλοι πρέπει να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για το ότι μοιράστηκε με τους συμμάχους τις πληροφορίες που είχε τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το πακέτο κυρώσεων που επεξεργάσθηκε.

«H κρίση αυτή μπορεί να διαρκέσει πολύ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι»

Περιμένουμε και την ΤΖΟΛΙ όπου ναναι. Θα πιει καφέ με τον Ζελένσκυ,και θα φιλοξενηθεί σε κάποιο από τα Σαλέ του "γίγαντα" Πούτιν... Και το έργο καλά κρατεί.

Τό ίδιο σενάριο παντού, τα ίδια πρόσωπα παντού... Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια ...

usual business


 Ο Εβραικής καταγωγής Σον Πεν: Βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή.

Εισβολή με τανκς στο Κίεβο ετοιμάζουν οι Ρώσοι – Ανατινάζουν γέφυρες οι Ουκρανοί

«Ζητάμε από τους πολίτες να μας ενημερώνουν για τις κινήσεις του εχθρού, φτιάξτε βόμβες μολότοφ, εξουδετερώστε τον εχθρό!»

Που πας ρε Καραμήτρο!!!!!

και δαρμένος και κουρεμένος ………ο Πούτιν είναι ένας μάνατζερ που έχει αντιπάλους μάνατζερ κολεγίων ενώ αυτός είναι των ΤΕΙ….. πιο απλά όποιος έχει την πίτα έχει και το μαχαίρι τα πάντα είναι 

usual business.

Στο πλευρό της Ουκρανίας η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς

Στο πλευρό των πλούσιων Ρώσων που καταδικάζουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία τάχθηκε η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Του Εβραίου ολιγάρχη Αμπράμοβιτς..

Οτι να ναι!!


Είπαμε παίζουν RUST και έχουν SHEAT..Και οι αποχαυνωμένοι λαοί παρακολουθούν τα βρωμοκάναλα που δείχνουν ,ότι τους λένε. Ο Πούτιν θα κάνει σκι σε κανένα σαλέ, και ο Ουκρανός θα πάει για ΣΠΑ. 

Ναζιστές -Κουμουνιστές -Σιωνιστές η ΕΒΡΑΙΚΗ "¨ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" Ξανακάνει τίς ζημιές της.

Κάπου έχουν μπερδευτεί και οι ίδιοι, αφού ο εκπρόσωπος του Μπορέλ δήλωσε πώς ο Πούτιν φέρεται σαν ΝΑΖΙ- Δλδ στο ίδιο έργο με αλαξοκωλιές,,

 Σε λίγο θα μάς πεί και ο Πούτιν πως η Ευρώπη φέρεται σαν κομουνιστική..

3 σχόλια:

  1. Καί απλά αναρωτιέται ο "χαζός" και αφελής άνιρθωπος...
    Ζάμπα κατούρησε την Γή?
    Από τα μνημόνια και τίς ¨οικονομικές μεταρυθμίσεις" σέ πολέμους ,από τούς πολέμους ,σε "πανδημίες" και από τίς "πανδημίες" σε πολέμους και 'ΤΡΟΜΕΡΟΎΣ" πολεμικούς "στρατηγους",που απειλούν την Ευρώπη και τον κόσμο..
    Η ίδια "απειλή". Τον δεύτερο παγκόσμιο ο Χίτλερ, από την Γερμανία ,και μιά άλλη απειλή σήμερα ο Πούτιν τήν χώρα τών κουμουνιστών.Και οι Σιωνιστές ξανά στήν μέση. Αν δέν είναι ύποπτο ,δεν είναι περίεργο?
    Η Γερμανία για ΤΡΙΤΗ φορά παίζει υπουλο παιχνίδι. Και ειναι η Τρίτη φίλε και η φαρμακερή..
    Η Γερμανία τέλειωσε. Επαιξε βρώμικα και έχασε.. Σύντομα θα το δούμε όλοι. Πιό σύντομα τελικά από όσο περιμέναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καθώς μπήκαμε στο πιό βαθύ σκοτάδι-άρα λίγο πριν ξημερώσει- να τονίσουμε ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΜΑΣ ΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
    ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΘΗΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗΣΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (και δαρμένος και κουρεμένος ………ο Πούτιν είναι ένας μάνατζερ που έχει αντιπάλους μάνατζερ κολεγίων ενώ αυτός είναι των ΤΕΙ….. πιο απλά όποιος έχει την πίτα έχει και το μαχαίρι τα πάντα είναι
    usual business.)

    Μέ τό παραπάνω δέν συμφωνώ.Ο Πούτιν είναι στημένος. Ο Ρόλος του σε αυτήν την φάση είναι αυτός που παίζει. Οποιαδήποτε αμφιβολία τήν έσβησε,όταν "αναγνώρησε" τίς περιοχές. Μια"λύση" που ξεκάθαρα άνοιγε πληγή και κερκόπορτες . Εκεί ξεκάθαρα φάνηκε π'ως ήταν στημένος.
    Δεν είναι καθόλου των "ΤΕΙ" ειναι καγκεμπιτης της ίδιας σχολής με την Μέρκελ,και μέλος της παγκόσμιας συμμορίας. Ειναι ψέμα πώς έδιωξε "σιωνιστές" Είναι μέρος της προπαγάνδας τους ,προκειμένου να πείσουν πως ειναι "στρατάρχης" .Οτι δλδ χρειάζοντε ετούτην την ώρα.
    Την Ρωσσία την έκανε άντρο των Εβραίων (ολιγάρχες-μεγιστάνες,με τα κλεμένα ενός κατεστραμένου κρατους) Οικοσιτο των Σιωνιστών και καλος υπαλληλος τους είναι.
    Σήμερα στήν προσπάθεια τους να πείσουν τον κόσμο πώς είναι ο ¨κακός" κάποιος ειπε ζωντανά πως ειναι ένας δολοφονος που έχει καθαρίσει όποιον τον απειλεί γιά την εξουσία.(Οι άνθρωποι είναι τέρμα βλάκες,αυτοσχεδιάζουν και ρίχνουν βόμβες ,και οι λαοί μαθαίνουν πράγματα απο αυτούς τούς ίδιους.) Ναι έτσι είναι,κάθε έναν υποψήφιο για την εξουσια της ρωσσιας ,τον "τρωει" το χώμα ..

    "Φωνάζει",ο καραγκιοζοπαίχτης -ζελένσκυ,πως τον "άφησε " η Ευρώπη -δύση μόνο του.Και ο Πούτιν "απειλει" δήθεν της χώρες της Βαλτικής (φιλανδία Σουηδία)
    Το ΙΠΠΙΚΟ καλούν και οι δύο μαριονέτες. Το ΙΠΠΙΚΟ να "φυλάξει" . Το ΝΑΤΟ να κανει τον χωροφύλακα .Το ΝΑΤΟ να έχει λόγο ρόλο στην γειτονιά μας.Να φυλάξει τά νέα αφεντικά πού ετοιμάζουν την είσοδο τους , μέσα στην Ευρώπη.Πρώτα οι χωροφύλακες και μετά σκάνε μούρη και τα "αφεντικά".
    Για αυτό "πολεμάει" με "μολότωφ" ο Ζελένσκυ.. Για αυτό βγάζει "κραυγές".Γιά αυτό μέσα σε δώδεκα ωρες ο Πούτιν "πήρε "παραμάζεμα τα πάντα όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...