peri majestic the real

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Γιατί η απόφαση για αποστολή των στρατιωτικών υλικών δεν πέρασε ΚΥΣΕΑ;; Γιατί υπάρχει ΚΥΣΕΑ;; Ο Βενεζελικός Μητσοτάκης μας στέλνει στην άβυσσο για χατίρι των Γερμανών! Να πολεμήσουμε τους Ρώσους! Μια Ουκρανία που δεν είναι ΟΥΤΕ καν μέλος του ΝΑΤΟ. 40 τόνους πολεμικό υλικό ( η Γερμανία απλά στέλνει ρουκέτες και σώβρακα) για να σκοτώσουμε τους "κακούς" Ρώσους!!!!! Τους Ρώσους που προστατεύουν την Ελληνική μειονότητα με Ρωσικά διαβατήρια αλλά είναι οι κακοί κομμουνιστές της ιστορίας ενώ οι Ουκρανοί οι καλοί Ναζιστές !!! Η Ελλάδα της προσφυγιάς και του ξεριζωμού δεν μαθαίνει από τα λάθη της... παραμένει ανιστόρητη...βαθιά προβληματική. Και εννοείται τουρισμός από Ρωσία, τέλος...Και είναι μόνο η αρχή....

 

Το 1919 η Ελλάδα συμμετείχε στην εκστρατεία στην Κριμαία. Μετά από τη τρία χρόνια, η τότε Σοβιετική Ένωση, επειδή θυμόταν τι είχε κάνει η Ελλάδα, βρήκε την ευκαιρία και έδωσε έναν σκασμό λεφτά και όπλα στους φίλους εξ Ανατολών και το αποτέλεσμα το ξέρουμε ως "μικρασιατική καταστροφή". Υπάρχουν και δύο μορφές της τότε Σοβιετικής Ένωσης μαζί με τον Κεμάλ στο άγαλμα της πλατείας Ταξίμ (Σταυροδρομιού) στην Κωνσταντινούπολη. Οι τότε σύμμαχοί μας, ενώ έλεγαν ότι μας υποστήριζαν, τελικά αρκέστηκαν στο να φωτίσουν στα γαλανόλευκα τα σιντριβάνια της τότε εποχής. Μετά από 100 χρόνια, βρισκόμαστε πάλι στην ίδια θέση. Κύκλους κάνει και η ζωή και η ιστορία.  

Τώρα η καταστροφή θα είναι διαφορετική. Θα είναι οικονομική....πρώτα οικονομική..

Στόχος είναι να υπάρχει ¨λόγος¨ για να δικαιολογηθεί η απόλυτη καταστροφή ,που θα ρίξει τους λαούς στα νύχια των "επενδυτών" Ιδιοκτητών νέων αφεντικών. Στήν προκειμένη περίπτωση ,βαράνε στό κομμάτι που λέγεται Τουρισμός. Αρα Οικονομία. Μας "στραγγίζουν" δίνοντας ο ένας στον άλλο ,'πάσα" -¨δικαιολογία", Τρομαγμένος ο λαός από τον πόλεμο θα τού έρθει πιό ελαφρύ το "στράγγισμα" και η αρπαγή...

14 σχόλια:

  1. Αντί ο ακατονόμαστος να κρατήσει μια μετριοπαθείς στάση που να υποστηρίζει την διπλωματία τώρα ο διχαστικός τυχάρπαστος πάει να μας εμπλέξει σε κάτι πολύ οδυνηρό που κανείς Έλληνας δεν θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που σημαίνει ρε φίλε περί,ΤΕΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. Τόσο απλά!! Για ποιόν "πόλεμο" ρε φίλε μιλάς??????
    Εικονική μαλακία ,που αφορά τους Ουκρανούς και κάποιους Ρώσους σε αίμα..!
    Μην κοιτάτε εκεί πού σας δείχνουν.. Κοίτα τι φτιάχνουν από "πίσω"
    Τάχα μου στέλνω εξοπλισμο. (μηζοτακης)..
    Και ο αλλος της "πολεμικής" παράστασης (Πούτιν)"θα σε "φτιάξω" εγώ.(Δλδ Τουρισμός γιοκ!!)"
    ΕΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ "ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ" ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ..ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ Ο 'ΚΑΚΟΣ" ΠΟΥΤΙΝ ΣΗΜΕΡΑ.
    Για να κοπεί ο τουρίστας του ΠΟΥΤΙΝ γιατι "θυμωσε" που ο Μηζοτακης στέλνει οπλισμό στους Ουκρανούς.ποιός θα την "ακούσει" ο Ντόπιος που έχει ακινητο και περιμένει τον Τουρίστα. δεν χρειάζεται να πεσει πιστολια. Σού ρίχνει μια βόμβα και πάνε πολλοί μαζί.Τι περιμένουν να αρπάξουν οι "επενδυτές" ? Τα ακίνητα. Ποιός τους βοηθάει? Και οι δυό!!!
    ελεος περί!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επόμενη μέρα έχει Τουρκία για την Ελλάδα δεν έχει SWIFT

      Διαγραφή
  3. Και που τα βρήκαμε ρε περί? Εμείς δεν έχουμε μαντίλι για να κλάψουμε και τραίνο να στέκει στις ράγες του. Τα λέφτά μας τα σκόρπισαν για οφ σορ και βίλες για την παρτη τους,και δεν υπάρχει νοσοκομείο η σχολειό. Και στέλνουμε καλάσνικοφ και τόσους τόνους πυρομαχικά???
    Θα μας τρελάνουν ρε φίλε στο τέλος. Εγώπροτείνω να στείλουμε και μερικά ληγμένα εμβόλια του γκοβιτ. Μην τους πιάσει καμμιά ιλαρα. Τρελα ολη η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετρά η χειρονομία που κάνει ο Κούλης και αυτό δεν είναι καλό....Οι Ρώσοι δεν θα το ξεχάσουν ποτέ..

      peri

      Διαγραφή
  4. Οι "χειρονομίες" έχουν ένα στόχο.Οχι απαραίτητα πολεμικό. Στόχος είναι να υπάρχει ¨λόγος¨για να δικαιολογηθεί η απόλυτη καταστροφή ,που θα ρίξει τους λαούς στα νύχια των "επενδυτών" Ιδιοκτητών νέων αφεντικών. Στήν προκειμένη περίπτωση ,βαράνε στό κομμάτι που λέγεται Τουρισμός. Αρα Οικονομία. Μας "στραγγίζουν" δίνοντας ο ένας στον άλλο ,'πάσα" -¨δικαιολογία", Τρομαγμένος ο λαός από τον πόλεμο θα τού έρθει πιό ελαφρύ το "στράγγισμα" και η αρπαγή. Για αυτό λέω να είσαι συγκεκριμένος. Αυτό είναι το παιχνίδι που παίζουν ΜΑΖΙ.ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ολοι μαζι για τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Αν τρομάξει ο πόλεμος δέν θα υπάρχουν αντιδράσεις στην επιβολή . "Ας χάσω και ένα σπίτι, παρά να έχανα κανένα παιδί"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι άραγε να περιμένει κανείς απο μια χώρα σε αποσύνθεση, μας δουλεύουν κανονικά μας λένε ότι το ΝΑΤΟ δεν εμπλέκεται αφου η Ουκρανία δεν είναι μελος του , όταν στέλνουν τα μέλη του ΝΑΤΟ πολεμοφόδια αφού πήραν το οκ απο την Γερμανία που υποτίθεται ενας όρος μετα την ήττα της στο Β παγκόσμιο ήταν οτι δεν είχε δικαιωμα να έχει στρατευμα , αλλα στην συνέχεια είδαμε ότι οπου έμπαινε το ΝΑΤΟ μαζί και η γερμανία, τελικά σαν χωρα δεν εχουμε διδαχθει απο τα λαθη του παρελθόντος και να είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα βρούμε στον ρου της ιστορίας ξανα μπροστά μας. Δεν είμαστε ως λαός λα΄θος αναφορικά με τις επιλογές μας, είμαστε και ανιστόρητοι Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον ρωσικό τουρισμό στην Ελλάδα, καλύτερα να ξεχαστεί ολοκληρωτικά: Επτάνησα, Κρήτη, Ρόδος, Χαλκιδική πραγματικά θα υποφέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τέλος του κόσμου έχει ξεκινήσει.Τέλος τα πάντα από όπως τα ξέραμε,μεχρι πρίν λίγο καιρό. Η "πανδημία" ισοπέδωσε τα πάντα και ο "πόλεμος" θα μας φέρει στα "νερα τους".
    Ποιός θα μιλάει για τουρισμό? Γιατι υπήρχε κανείς που περίμενε τέτοιον? Ποιός Ευρωπαίος πλέον θα κάνει ζωή ζάχαρη? Ποιός θα μπορέσει να επιβιώσει? Και όλα είναι αλληλένδετα. Δεν έχει λεφτα η ευρωπη του βορρα,δεν θα "πουλησει" ήλιο ο Νότος. Και με ολα,όσα ακολουθούν ..Θέσεις εργασίας ,΄άνεργους.. κατανάλωση τοπικών η γενικά προιόντων κτλ... Ερχοντε στιγμές απείρου κάλους. Κάποιοι θα ξυπνήσουν απότομα!! Πολύ απότομα... Το ένα θα φέρνει το αλλο και η αλυσίδα θα σπάσει. Ισως τώρα κάποιοι αρχίζουν να αντιλαμβανοντε την "γλώσσα" που μιλάμε.!
    'ισως πάλι αντιληφθούν τον "φοβερό "ιό" ,που μάς άφησε "νόμους" καταστολής ,και έτσι μας βρήκε ο "πόλεμος".Ισως αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και γίνουν πιο προσεκτικοί. Ειπαμε όποιος δεν προλαμβανει,παθαινει και ..ισως μαθαινει.Και εαν και πάλι δεν μαθαινει ,ξαναπαθαινει 'εως να μάθει..Να δούμε πόση πειθαρχία θα δείξουν για το "καλό τους" και στην συνέχεια.. Η εξουσία "προσέχει" την υγεία τους και σύντομα για να τούς προσέχει ακόμα περισσότερο θα έχει και το ποστροφολι τους,και τις περιουσίες τους. Με τάξη και σειρα! Κάρτες και ταυτότητες τα σπίτια. Ενεργιακές καταστάσεις .Για το περιβάλον την πράσινη αναπτυξη και τα πράσινα άλογα. Οποιος δυσκολευεται να τα φτιάξει οπως επιβάλει η "κλιματική αλαγη"θα τα παραδώσει στους ειδικούς "περιβαλοντολόγους"Αυτοί απλα θα ζούν! Ολα τα "δύσκολα' θα τους τα διευκολείνουν.Α καλά! Ούτε ίδέα για το τί θα ζήσουμε..Ας πάρουμε όμως μια γερή δόση ξανά φόβου από τον πόλεμο γιατί έρχοντε ζόρικες καταστάσεις.Για να γνωρίζουμε τις "επιλογές μας".. @@τσα η κ@@δαχτυλο!
    Πάμε και όποιος αντέξει. Ακολουθούσαμε τους βλάκες και κανείς δεν μπορούσε να τούς σταματήσει. Παμε τώρα στα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ 1148 θα συμφωνήσω για τις παράπλευρες απώλειες ακόμα και στην ελλαδα που ναι μεν δεν εμπλεκεται άμεσα αλλα έμμεσα με την βοήθεια στην ουκρανία, δλδ ο Ερντογάν που τον κατηγορούν ότι πατάει σε δύο βάρκες συνομιλεί με τον Ζελενσκι του εκφράζει την λύπη του και την ίδια ώρα ο Τσαβούσογλου συνομιλεί με τον Λαβρώφ, αλήθεια ποιος αμφισβητεί ότι μετά το τέλος της κρίσης, αν υπόγεια δεν δοθεί η οδηγία οι ρώσοι να προτιμήσοτν την τουρκία σαν τουριστικό προορισμό που έχει και φθηνότερες τιμές στα πακέτα, ο λαός είναι θυμόσοσφος τι λέει , όπως εστρωσες θα κοιμηθείς, ενδεχομένως αν κρατάγαμε ίσες αποστάσεις δεν ξέρω δεν είμαι σίγουρος ,αλλά πραγματικά θα υπάρξει πρόβλημα, Δυστυχώς όμως διαβαζω και σχολια απο σχολιαστές που αναλύουν τα γεγονότα ευρισκόμενοι μαλλον σε παράλληλο σύμπαν, δεν εξηγειται η εμμονή καποιων να αμφισβητουν χωρίς στοιχεία ότι δεν υπαρχουν νεκροί, καταστροφες, αιμα, προσφυγιά, αλλα τι να περιμένεις όταν οι αναλύσεις γινονται απο την ασφάλεια του καναπέ και την προπαγάνδα του διαδικτύου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ​Η Ελλάδα χτίζει εξωτερική πολιτική βάση τις προφητείες του Αγίου παισιου

      Διαγραφή
  9. Μου άρεσε πολύ η εικόνα 1234 της επιλογής σου, μάλλον όταν την σύνθεση που γραφεις την πετύχεις ταυτοχρονα, θα λυσεις και τα υπαρξιακα σου προβλήματα, κατά τα αλλα συνέχισε να μας φτιαχνεις τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ.EURO 2012 ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ

    TO PROMO ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ

    Реклама Чемпионата Евро 2012 в Китае Advertising Euro 2012 Cup in China
    https://www.youtube.com/watch?v=5sn3zKdlOww


    ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΑΚΙ

    The Russian Revolution (Red Army Choir)
    https://www.youtube.com/watch?v=JO5-hM6xKt4


    Chopin - Fantaisie-Impromptu
    https://www.youtube.com/watch?v=Gus4dnQuiGk

    Υ.Γ.:There's a storm coming!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω ότι κάποιοι ξεπέρασαν τα εσκαμμένα δλδ έχουν κόψει αλυσίδα και ειδικά όταν τους δίνεις βήμα θεωρούν ότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαμηλης μόρφωσης και ότι ασπαζόμαστε τις μαλακίες τους, Παλια είχαμε τις συνομωσίες για τον κορονοιό που ηταν μια γριπούλα και ήταν ψεματα τα περί θανάτων και διασωληνομένων, τώρα τα ίδια φυντάνια διακινούν ό,τι ερχεται στο κενο μυαλού τουτέστιν καταντανε μυαλοφυγόδικοι και τελικά γραφικοί, εσυ προσπαθεις με επιχειρήματα να αναδείξεις το λάθος να στειλει η ελλαδα πολεμικο υλικο στην ουκρανια και έρχεται ο αλλος να σε εγκαλέσει ότι ολα όσα δειχνουν είναι φτιαγμενα σε υπογεια και δεν υπαρχουν καταστροφές, αιμα , θανατοι αμάχων κλπ ξανα συνομωσίες των εβραίων κλπ συγγενών οκ εδω εφθασαν να λένε τον πουτιν κουμουνιστή όλοι αυτοί οι ανιστόρητοι οκ να δεχθώ ότι είναι ενα παιχνιδι αποτέλεσμα ανταγωνισμων κλπ, να δεχθώ ότι υπάρχει όντως και απο τις δυο πλευρές προπαγάνδα να δεχθω ότι κάποιοι ειναι γεννημενοι προβοκάτορες, να δεχθω ότι σε ό,τι κακό συμβαίνει πίσω είναι ενας γερμανός και ε΄νας εβραίος, να δεχθω ότι υπαρχει γραφικότητα αλλα δεν καταπίνεται η γελοιότητα των επιχειρηματων, θα μου πεις μην τα διαβάζεις οκ είναι και αυτο μια άποψη μπορείς δεν γίνεται όταν εσυ ο ίδιος μας εχεις μπερδεψει με τα αρθρα που αναρτας, απο την μια υπαρχει πολεμική συραξη μας λες και απο την άλλη οχι, Τελικα ή πολυ συνομωσία έπεσε ή κατι σχετικο με εγκεφαλικο ή και τα δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...