peri majestic the real

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Δεν άλλαξε τίποτα από το 1919. Δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα. Καλά κάνουν και φεύγουν οι άνθρωποι για το εξωτερικό. Κοιμηθήκαμε μετά την πτώση της Χούντας. Πιστέψαμε ως λαός ότι ερχόταν ένα κύμα αναγέννησης. Οι δεκαετίες του 80 και του 90 μας έβαλαν στον μεγάλο ύπνο. Υπήρξε μια τόσο παιδιάστικη υπόθεση για τα πάντα. Όμως, όχι. Δεν αλλάζει η Ελλάδα.

 


9 σχόλια:

  1. Στην Ουκρανία γίνεται ο "πόλεμος".Αυτός θα τα στείλει στην Πολωνία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η βάση είναι η ρουφιάνα Πολωνία των Γερμανών...

      peri

      Διαγραφή
  2. Είδες περι,πόσο ¨ομορφα" κάνουν την δουλειά τους? Ο Ζελένσκυ ζητησε την ενταξη τησ ουκρανιας ΣΤΗΝ ΕΕ.. Τον ήπιαν οι Ουκρανοί. Για θυμίσου τι έγινε το 2014,όταν ήθελαν να την βάλουν μέσα στο μαντρί της ΕΕ. Δεν τολμησε ούτε εκείνος ο Γιανούκοβιτς.. σήμερα ο Κωμικός ,ο Πούτιν Μιζοτακης και όλη η παρέα ,γράφουν τον Ουκρανικό λαό στα παπούτσια τους. Οι ουκρανοί (κάποια κομμάτια της)είχαν ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ θελήσει να προσασρτηθουν στην Ρωσσία. Αυτό θα του "το αφήσουν" προφανώς και θα τού δώσουν και κάτι τις ακόμα(πολέμαρχος γαρ,δεν μπορεί να "βγει" χαμένος) Την Ουκρανία ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΔΝΤ και τις "κραυγές" του Κωμικού την άρπαξαν..
    Αν πάλι κάποιοι δεν αντιλαμβάνοντε παρακαλώ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα το έχουν στήσει πολύ πονηρά το κόλπο φίλε περί.
    Και μαζί με τις "προφητείες" θα τον ταράξουν τον κάθε αφελή..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θυμάμαι τον Μπορισοφ της Βουλγαρίας, είχε ανακαλύψει κύκλωμα προφητειών. Αρκετούς τους έχωσε φυλακή. Η Βουλγαρία ήταν μια εποχή που δεν αντιδρούσε. Κοινωνικά είχε σαλέψει με δεκάδες προφητείες. Στην Ελλάδα τις άφησαν ελεύθερες.

      Γενικά εγώ γράφω για το πόσο κτήνη είναι...δεν αλλάζει αυτή η χώρα. Δεν αλλάζει. Βλέπεις...μια Γερμανία με μια κλίκα βενιζελικών υπανθρώπων δημιουργεί θέματα...

      peri

      Διαγραφή
  4. Ανοίγουν τις κερκόπορτες της Ευρώπης οι καριόληδες!! Και ο κόσμος σοκαρισμένος από τον φόβο του "πολέμου" δεν μπορεί να αντιδράσει!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ! "ΕΝΤΕΛΏΣ ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ" από τον φόβο του "πολέμου". Χθές ακούσαμε τον "πολέμαρχο" να δίνει εντολή για ετοιμότητα των πυρηνικών!! Πόσο αφελής μπορεί να ειναι κάποιος για να τρομάξει??ΠΥΡΗΝΙΚΑ! ΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΚΛΑΦΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ. Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ -ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ? Μιά λίγο πιο πολύπλευρη σκέψη δεν μπορεί να κανει ο άνθρωπος>>???? Οτι του δίνουν ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ?!! Σόου για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά Περι έχω μπερδευτεί πέρασε η βδομάδα των παθών η γερμανία αντί να διαλυθεί εξ ών συνετέθη παίρνει πόντους μέχρι και στρατο φτιάχνει, εχουμε πόλεμο στην ουκρανία ή οχι, ο κοσμος μετατρέπεται σε προσφυγες ή οχι, βιαστηκε η ελλαδα να στείλει πολεμικό υλικό στην ουκρανία ή οχι,τωρα το ποιός αντιλαμβανεται και ποιός ζει σε αλλο πλανητη ειναι ηλίου φαεινότερο, αν καποιος νομίζει οτι οι πόλεμοι σήμερα γινονται στα χαρακώματα, ή με ριψη μολοτωφ , με φωνές αερα όπως το 1940, τότε ειναι απλά νυχτωμένος, ο συγχρονος πόλεμος έχει στάδια προπαγανδας, απειλής πατάω κλουμπί, ηλεκτρονικές παρεμβολές τυφλωση των ρανταρ και της αεράμυνας, κτυπημα χειρουργικο στρατιωτικών υποδομών προφανως μπορεί να υπαρξουν και παράπλευρες απώλειες, κτύπημα εγκαταστασεων ηλ ενέργειας κλπ, κύκλωση μεγάλων στρατηγικής σημασίας πόλεων με σκοπό να αναγκαστουν σε συνθηκολόγηση. Επομένως αν κάποιος δεν γνωρίζει υποπίπτει σε δομικής φυσης λαθηΑναφορικά με τα πυρηνικά το δογμα της ρωσίας σε αντίθεση με των ΗΠΑ είναι οτι ρητα η χρήση πυρηνικών για την ρωσία μπορεί να γίνει όταν απειληθει η εδαφική της ακεραιότητα , ενω των ΗΠΑ δεν υπαρχει τετοιο χρηση κατα το δοκούν. Και τέλος μακάρι να ήταν ενα καλοστημένο σοου, δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα , ευχομαι ολοι όσοι τα βλεπουν όλα συνομωσίες και ψεμματα να είναι αυτοι που βλέπουν το φως το αληθινο και όλοι εμείς οι βλακες που τρώμε αμάσητη την σανοτροφή, αν όμως αν τα πράγματα δεν είναι σοου τοτε αν έχουν δυνατο υπογαστριο να παραδεχθουν που ποτέ δεν το έκαναν κρυβόμενοι στην ανωνυμία, απο εκεί και περα ακόμα δεν ειδα τοποθετηση η γερμανία μετα την ουκρανική κρίση τελειώνει ναι ή οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δύση έχει πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών απέναντι στην Τουρκία που είναι η πρώτη που κάνει αυτά που κάνει η Ρωσία. Εμείς μπλέξαμε με κτήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι οι λαοί έχουν μπέξει με ΚΤΗΝΗ.Ολοι μιά συμμορία ,και ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του.Σήμερα ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα και θέλει να τους δει. Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...