peri majestic the real

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ε, ναι...στα χαρακώματα υπογράφουν...με εντολή Γερμανίας...Ο Ζελένσκι υπέγραψε την αίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Τελικά τι είναι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωσή; Μια συμμορία είναι....Γερμανών και τοκογλύφων....

 


Ολοι οι λαοί έχουν μπλέξει με ΚΤΗΝΗ .Ολοι μια συμμορία ,και ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του. Σήμερα ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. 

και να πούμε ότι Αλβανοί πολεμούν στην Ουκρανία κατά των Ρώσων! Μάλλον ψάχνουν και οι Αλβανοί την ένταξη..


6 σχόλια:

  1. Τυχαία παραμένει με το έτσι θελω ο Κουμουνιστής Ράμα? Δέν θελουν οι Αλβανοί τήν ένταξη. Θέλουν οι Σιωνιστές και την αλβανία.Τυχαία έκαναν το "κοσυφοπέδιο"? Οί δρόμοι άνοιξαν.. Μένουν τα "πρακτικά"? Κατά τά άλλα οι λαοί χεσμένοι από τον ¨φοβο" του "παγκόσμιου πολέμου" παρακολουθούν αποχαυνωμένοι.Και αντί να κοιτάνε εκεί που πρέπει κοιτάνε εκεί που τους δείχνουν..
    Ερχοντε "ομορφες" στιγμές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αλβανοί, μιά ζωή ύαινες,πτωματοφάγοι. Μισθοφόροι, όποιου δίνει τα περισσότερα, όπως στην Συρία. Τα πρόθυμα "πιστόλια" των δυτικών.
    Αλήθεια, δικάστηκαν πολλοί του UCK, στην Χάγη.
    Τι έγινε τελικά, με τον Λαβντρίμ Μουχατζέρι και την ομάδα του;
    Ποιοί είναι τελικά οι ναζί;
    Θα ξαναδεί η υφήλιος άραγε, μια δεύτερη μεραρχία "Skanderbeg",ή όπως αλλιώς λεγόταν;
    Υπάρχουν τέτοιες εγκληματικές συμμορίες στον κόσμο που προστατεύονται, πού τα χάνεις.
    Δεν είμαστε πλέον υπερήφανη χώρα, υπερήφανος λαός.
    Σκέφτεστε, να είμασταν με την Ρωσία, τι πόλεμο θα αντιμετωπίζαμε, με τέτοιο εσωτερικό μέτωπο;
    Δυστυχώς, τελούμε υπό την προστασία του Σατανά.
    Παρεμπιπτόντως, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, φαίνεται και η γύμνια των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, με την εγκληματική έλλειψη σε Τ.Ο.Μ.Α.
    Μέγα λάθος.
    Guerilla warfare δόγμα;
    Προσεχώς στην πόρτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Τη συνθήκη του Μοντρέ αποφάσισε να ενεργοποιήσει η Άγκυρα, κλείνοντας έτσι τα Στενά του Βοσπόρου και κάνοντας λόγο για βήμα αποκλιμάκωσης. «Προειδοποιήσαμε όλες τις παράκτιες χώρες να μην περάσουν πολεμικά πλοία τους πλοία από τα Στενά, εφαρμόζοντας τη Συνθήκη του Μοντρέ», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατόπιν επικοινωνίας του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.)

    --Πού τα'χουνε τα κόλυβα οι Τούρκοι είπαμε? Στην χύτρα και βράζουνε..
    Το σόου χοντραίνει.
    ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ του Σεφερλή!
    Παρεπιπτόντως .. "αφορμή δωθούσης" από τον "Κακό",Πούτιν Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ. Τωρα θα είναι και εξοπλισμένη! Είδες πόσο "ομορφα' τα έχουν φτιάξει?
    Η Γερμανία ετοιμάζεται για ΝΕΑ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δίπλα ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ νονούς της.
    Φάτε μπόλικο σανό ..Ο "πόλεμος" συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχίζουν κάποιοι να βλέπουν την συνωμοσία? Αρχίζουν να αντιλαμβάνοντε ποιό είναι το κόλπο ,και πόσο καλά είναι στημένο?Το έγραψα χθες!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΑΝΤΑΡΑ" του "Πολέμου",βρήκε την "ευκαιρία' η ΓΕΡΜΑΝΙΑ να καταθέσει πως ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ το λέει καποιος αφελής αυτό,η ΠΟΝΗΡΙΑ? Ποιός έδωσε "πάσα" στην Γερμανία να ακυρώσει συμφωνίες που είχαν υπογραφει ουτως ώστε να μην είναι ποτε εξοπλισμενη στρατιωτικα? Μα ο δικος τους "πολέμαρχος" Πούτιν.Με ποιόν τρόπο? Μα "απειλώντας" της Ευρώπη.
    Δέν βλέπουμε το ίδιο έργο του δευτέρου παγκοσμίου σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ? Πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος ,που πιστεύει σε τέτοιες "συμπτώσεις". Ενα κόλπο κόψε ράψε. Ποιοι πρωταγωνιστούσαν τότε? Ας δούν τους σημερινούς πρωταγωνιστές. Γεωγραφικά,και ύστερα ιστορικά. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ
    ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ.
    Τέλος οι συζητήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενεργοποιώντας την συνθήκη του Μοντρέ,καί κλείνοντας τα Στενά,"δηλώνει' πώς υπάρχει εμπόλεμη κατάσταση. Γιά ποιόν λόγο έκλεισε τα στενά? Δέν δήλωσε την πρόθεση του ο υποτιθέμενος εχθρος να πάει κάπου συγκεκριμένα.Για να χτυπήσει κάποιον στόχο. Εκει στην αυλή του "μαλώνει"! Εξω απο την πορτα του με τον "αδερφο" του έχει τις "διαφορές" Δέν "κοίταξε" προς Αιγαίο. Λέμε για σόου. Αυτό είναι το σόου. Προσπαθούν να δείξουν κάτι. Κάτι "επικίνδυνο",για να μην δεί ο κόσμος τον πραγματικό κίνδυνο. Κοιτάει ο κόσμος εκεί που του δείχνουν ,και αυτό που θέλουν να κάνουν περνάει στα "ψιλά" ,και σχεδόν απαρατήρητο. Ομως όλα τα "παράξενα",έχουν αλλού την ρίζα τους. Η αφέλεια. Τα μειωμένα αντανακλαστικά δε΄ν βοηθούν στο να δεί κάποιος αυτό που είναι το ουσιώδες ,γιατί "χάνεται" μέσα στήν εικόνα. Πλούσια η εικόνα . Δημοσιογράφοι "τρελαμένοι" προκειμένου να μας δείξουν τον "κίνδυνο"..Οπως ήταν το ίδιο τρελαμένοι να μας δείξουν τον ίδιο "κίνδυνο" της "πανδημίας"..Οπως πιο παλιά να μας δείξουν τον ίδιο κινδυνο εάν δεν δεχόμασταν ΜΝΗΜΟΝΙΑ..
    Ο "κίνδυνος" σήμερα μας δείχνουν πως ειναι η Ρωσσία του Πούτιν, ΕΝΩ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ "ΠΑΣΑ" ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
    ΝΑ ακυρωσει τον ΜΗ εξοπλισμο της .Να εξοπλιστει η Γερμανια γιατι 'πρεπει" να "προστατεψει" την Ευρωπη που "κινδυνεύει "απο την Ρωσσία του Πούτιν,που μαλώνει με τον αδερφο του,εξω απο την πόρτα του σπιτιου τους,και θα γινει για αυτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΑΞΗ.Αυτό και εάν είναι γελοίο.
    Να αρπάξει η Γερμανοσιωνιστικη πλεόν ΕΕ την Ουκρανια σε αντιθεση με την θέληση του Ουκρανικού λαου.Να την γραψει στα παλιά της τα παπούτσια,και να λειτουργήσει σαν άρπαγας,σαν ιδιοκτήτης.
    Δέν είναι "παράξενα" και περίεργα όλα αυτά? Πόσο τυχαία μπορεί να είναι όλα αυτά,όταν κερδισμενοι ειναι μονιμως οι ίδιοι εξουσιαστές,και οι λαοί χαμένοι και ακυρωμένη οποιαδήποτε αποφαση τους?
    Ο ¨πόλεμος" του Πούτιν μέχρις στιγμής,έδωσε την Ουκρανία στην ΕΕ,έδωσε την "αφορμη" στην Γερμανία να εξοπλιστεί στρατιωτικά,και ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ .Θα το ζήσουν γιατί πάλι θα πιαστούν στον υπνο απο τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα ..
    Πριν φθάσουμε στο ΤΕΛΟΣ και στην "ανατροπη"θα ζησουμε σκληρές στιγμές και καταστάσεις. .Και αυτό γιατι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ΩΡΑΙΑ!!!!!!!
    Ο ερντογαν ενεργοποιεί την συνθήκη του ΜΟΝΤΡΕ και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ την συνθηκη μετα την ληξη του 2ου Παγκοσμιου που έπρεπε να είναι δίχως στρατιωτικό ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Και ολα αυτα ΧΑΡΙΣ τον "κακο" "πολέμαχρο".
    Τυχαία όλα? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ "ΤΥΧΗ".. Μιλαμε για μεγάλα "γατόνια". ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ "ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ".
    Θελει πολύ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...