peri majestic the real

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αδίστακτοι και ανελέητοι μέχρι τέλους. Οι Γερμανοί αποδεικνύεται ότι δεν διδάσκονται από το παρελθόν τους. Δεν μπορούν να διδαχθούν.

 


Ο σημερινός συνεταιρισμός των Γερμανών με τους Εβραίους είναι πιο επικίνδυνος για τους ίδιους, παρά γι' αυτούς που εμφανίζονται σαν θύματα του συνεταιρισμού αυτού. Πιο πολύ κινδυνεύουν οι Γερμανοί από τον συνεταιρισμό τους με τους Εβραίους, παρά τα μεσογειακά "γουρούνια", που σήμερα δέχονται την κοινή επίθεσή τους. Οι Γερμανοί αποδεικνύεται ότι δεν διδάσκονται από το παρελθόν τους. Δεν μπορούν να διδαχθούν. Αυτοί, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται, δεν τους δίνουν χρόνο να διδαχθούν, γιατί, μέχρι να συνέλθουν από το ένα χτύπημα, τους καταφέρνουν άλλο. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για αλητεία, που μαστίζει τη Γερμανία.

Η αλητεία της ερήμου και του Μωϋσή δεν την αφήνει στην κυριολεξία να πάρει "ανάσα". Είναι τόσο εύκολη η Γερμανία στον έλεγχό της, που φτάνει στο σημείο να λειτουργεί σαν τον σκύλο, που δαγκώνει ακόμα και τη δική του την ουρά. "Δαγκώνει" τους πάντες χωρίς κανένα κριτήριο. Αρκεί να της υποδείξουν οι Εβραίοι τον στόχο τους και αυτή "χιμά", χωρίς να ενδιαφέρεται για τα πώς και τα γιατί του κάθε χτυπήματος. Η ίδια η Γερμανία στην ανατολική της πλευρά έπεσε θύμα του γερμανικού ιμπεριαλισμού. Όταν Γερμανοί έχουν πέσει θύματα ιμπεριαλισμού της Γερμανίας, πώς είναι δυνατόν να ελπίζουν οι Έλληνες να τον αποφύγουν;

Για πάνω από έναν αιώνα τους "δουλεύουν" οι Εβραίοι με όλους τους δυνατούς τρόπους. Με χρήματα των Εβραίων χρηματοδοτήθηκαν οι μπολσεβίκοι "επαναστάτες", οι οποίοι με προβοκάτσιες και εκβιασμούς εξανάγκασαν τη Γερμανία στην ήττα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Μια καταστροφική ήττα, εξαιτίας της οποίας η Γερμανία θρήνησε εκατομμύρια νεκρούς. Με χρήματα και πάλι των Εβραίων χρηματοδοτήθηκε ο Χίτλερ, που οδηγούσε τη Γερμανία στη σίγουρη ήττα. 

Οι Εβραίοι ήταν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, για να βάλει τους Γερμανούς στην περιπέτεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και αυτό τούς κόστισε μια νέα καταστροφή και εκατομμύρια νέων νεκρών. Με χρήματα των Εβραίων χτίστηκαν ακόμα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του "Ολοκαυτώματος", που οδήγησαν στη μεταπολεμική υποδούλωση του γερμανικού λαού.
Από τότε μέχρι τώρα οι Γερμανοί είναι στην κυριολεξία υποδουλωμένοι στους Εβραίους και όχι μόνον δεν τους απειλούν, αλλά σήμερα εμφανίζονται να παίρνουν το σύνολο του ρίσκου να έρθουν σε σύγκρουση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, προκειμένου να κάνουν τους Εβραίους πλουσιότερους. Η ίδια η Γερμανία αναδεικνύεται ως το πιο εύκολο και φτηνό φονικό "εργαλείο" των Εβραίων Σιωνιστών. Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα γι' αυτήν. Γιατί; Γιατί τώρα δεν υπάρχει το στημένο "σκηνικό" του χριστιανισμού, το οποίο επέτρεπε στους Γερμανούς μετά από κάθε ήττα να φιλοδοξούν σε ένα νέο επίσης "στημένο" γερμανικό "θαύμα".

Εξαιτίας της σημερινής εβραϊκής διαχείρισης το "σκηνικό" του χριστιανικού κόσμου, άλλαξε και η Γερμανία και ο γερμανικός λαός σε περίπτωση ήττας τους θα φύγουν για πάντα από το προσκήνιο. Ποτέ δεν θα ξαναμπούν στην πρώτη γραμμή των λαών και των κρατών. Η κατάρρευση της Νέας Τάξης θα έχει για τη φανατικά "νεοταξίτισσα" Γερμανία τις ίδιες συνέπειες που είχε για την Πολωνία η κατάρρευση του σταλινικού Ανατολικού Μπλοκ. Η μετανεοταξική Γερμανία θα μετατραπεί σε μια απολύτως "άχρωμη" και λεηλατημένη Πολωνία ή Ρουμανία του μετακομμουνισμού. Γιατί; Γιατί, κάνοντας το σημερινό "περίεργο" άλμα του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, σε περίπτωση αποτυχίας δεν υπάρχει από κάτω το "δίχτυ" ασφαλείας. Δεν θα έχει η Γερμανία —όπως συνέβαινε στις προηγούμενες περιπτώσεις των πολέμων, που η ίδια προκάλεσε— την κατοχυρωμένη και ασφαλή υποχώρηση.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει καταστρέψει το "δίχτυ" ασφαλείας. Ο χριστιανικός σχεδιασμός, που ευνοούσε τη Γερμανία, έπαψε να είναι ο κυρίαρχος στον Πλανήτη. Ένας σχεδιασμός, που τη διατηρούσε μόνιμα στην πρώτη γραμμή των κρατών, ανεξάρτητα από τις σωστές ή λανθασμένες επιλογές της ως κράτος. Η λογική εκείνου του σχεδιασμού ήταν πολύ απλή. Δημιουργούσε Μεγάλες Δυνάμεις και από τις μεταξύ τους πολεμικές συγκρούσεις κάποιοι δημιουργούσαν συνθήκες reset και άρα δημιουργούσαν συνθήκες ανάπτυξης, χωρίς να χρειάζεται η εξουσία ν' αλλάξει το απάνθρωπο πρόσωπό της.

https://traianou.gr/2011/08/4.html

6 σχόλια:

  1. Αστονε παιδί μου να ζωγραφίζει!! Καθήκον του!! Ασφαλώς!!
    Σύντομα θα πρέπει να μιλήσει για το καθήκον του απέναντι στους Γερμανούς που τον πληρώνουν!! Να δούμε που θα το βάλει το "καθήκον" του όταν δεν θα έχει να τους πληρώσει ανεργίες που θα μείνουν τόσοι άνεργοι!! Για το καθήκον του θα του "ψυθιρίσουν" οι Γερμανοι που θα κρυώνουν και δεν είναι μαθημένοι.. Που όχι μόνο δέν θα μπορούν να αλλάζουν αυτοκίνητο καθε δυό χρόνια,αλλα θα ψάχνουν να πουλήσουν όποιο έχουν γιατί θα τους τεντώσουν στους φόρους!! Καλά ακόμα να καταλάβεις τί τους περιμενει? Εκει δεν "καπελώνοντε" οι "αγανακτησμένοι". Εκει οι "αγανακτησμένοι" Γερμανοί θα συναντήσουν "συριζαίους" και όχι δεν θα προλάβουν να τους καπελώσουν!! Θα τους φάνε όπως είναι με τα ζουμιά τους!! Μιλάμε για Γερμανούς... Σουηδούς Φιλανδούς Γάλλους... Εχεις ιδέα? Τώρα θα μας πούν ποιοί ΉΤΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..Θα μας το που από πρώτο χέρι... !
    "Σταματήστε τον πόλεμο ΤΩΡΑ "μιλάει" ο Ντραγκι και ο μπαιντεν" Σταματήστε αμμέσως τώρα γιατι θα σας ..δείρω...Τα ακούς Ευρώπη??? Οι πατερούληδες θα τους κάνουν ντα ντα!! ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ με τον κακό λύκο,αλλά η κοκινοσκουφίτσα φορεσε prada και ο λύκος ειναι gey..
    ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΌ ΠΌΛΕΜΟ Η ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ??? ΤΑ Ε ΧΟΥ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι μένει να δούμε???
    Θα δεί ο ΚΟΣΜΟΣ τους ΄Ομορφους Ελληνες να στολιζοντε,και αφού διασκέδασαν με τους φίλους τους ,να ρίχνοντε στην ΜΑΧΗ.
    Γιατι κανένας ξένος δεν λεηλάτησε το ΣΠΙΤΙ των Ελλήνων δίχως αντίσταση.!
    Η Ευρώπη είναι η "κόρη "μας
    Ερχεται η ΩΡΑ ΜΑΣ.!

    Αφήστε τους να παίξουν.Είχαν το προνόμιο της πρώτης κίνησης.Τήν κίνηση την έκαναν. Μέσα στην Λεκάνη της Μεσογείου μπήκαν..
    Να δούμε τώρα πώς θα βγουν.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΣΣΟΣ" ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι μένει να δούμε? μήπως ο κόςμος δει τους ωραίους έλληνες να στολίζονται ςτην ουκρανία πετσοκομένοι από τους Ρώσους??

      Διαγραφή
  3. Ποιός ρωτάει? Εσύ περί? Είναι δυνατόν να έχεις διαβάσει τα άρθρα του Τραιανού και να κανεις τετοιες ερωτήσεις.? Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Ελληνες για να πάνε να πολεμήσουν τούς Ρώσους στην Ουκρανία ρε φίλε? ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ "ΠΟΛΕΜΟΥ"
    Ειπε ο Πούτιν σήμερα--- ΣΕ ΕΤΟΙΜΌΤΗΤΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!! ΝΑΙ "ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!--Και τραγουδάμε ολοι μαζί..."πατάω ένα κουμπί,και βγαίνει μια χοντρή και λέει στην Ευρώπη ΝΙΞ ΦΑΙ για τόσα γέλια είναι η φάση. Πόσο πιο γελοίος ρε φίλε δλδ? Σε "τρείς" μέρες το κλείνουν το θέμα!! Ακουσε πάνε για "διαπραγματεύσεις"! Το ζητούμενο τους ήταν να "τρομοκρατηθεί" ΛΑΟΣ . Για να μην αντιδράσει στην ΣΦΑΓΗ που θα γινει μέσα στην Ευρώπη.! Πόσες ημέρες θα παίζουν τους κλέφτες και τους αστυνόμους δίχως να βγει βρώμα πώς είναι ψεύτικο. Και εάν έχουν και θύματα δεν τους συμφερει.Θα αντιδράσουν στο εσωτερικό τους.
    Κάτσε και απόλαυσε ρε φίλε το τελος που έρχεται. Ποια πυρηνικά και μαλακίες. Πρώτα είχαμε εκεινον τον καθηστερημένο της Β Κορέας να παίζει με τα στρατιωτάκια του και σήμερα μας έβγαλαν άλλον παιχνιδιάρη τον Πούτιν! Θα αφησει ο Πουτιν τις γκομενες και τα σαλε,για να κάνει Πόλεμο?
    Ποσο πιο γελοιοι δλδ θα έπρεπε να είναι για να πάρετε χαμπαρι το δούλεμα?
    Που είδες "ορδες" των προσφυγων? Που τους "αιχμαλώτους" ? Που τους πιασανε στην λιμνη να ψαρεύουν? Είδε κανείς καμμιά μάχη? Πλάνα απο την νασιοναλ τζεογραφικ σε λιγο μοιαζουν.. Ελα ρε περί!!Βγαίνει με κοντο φανελάκι και δίπλα μια σημαια ο Ουκρανός ΠρόεδροςΕίδε κανείς απο την πλευρα της Ρωσίας κάτι να θυμίζει στρατιωτικη σύραξη? Που? ειδε κανείς κανέναν στρατηγό ,κάτι να θυμίζει πόλεμο? Σε κάποιο υπογειο γύρισαν πλάνα.. Παιδια!!!!!!!! Ελεος!!!!!!!!
    Που θα συναντηθουν είπαμε?. σε κάποιο μέρος!! Ελα καλά!! Τί είναι συμορίτες η πιστολέρο,και συναντιούντε για την "τιμη" τους με τα όπλα. !!
    Μόνον εάν δέν "τσιμπίσει" ο κόσμος μπορεί να το κάνουν πιο "ζόρικο" προκειμένου να πείσουν για το νέο φόβητρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ μέσα μπαίνει κόσμος και κάνει σχόλια. Αν ήταν δικό μου το σχόλιο θα έβαζα όνομα.

      peri

      Διαγραφή
  4. οκ περι συγνώμη.Δεν ηξερα ποιος είχε την απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...