peri majestic the real

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία..

 



https://traianou.gr/2022/02/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1.html

Με δυσκολεύει όμως που δεν μπορώ να πάρω κείμενο...από την άλλη όμως αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι και επικίνδυνο μιας και υπάρχουν κακοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να αλλάξουν την δομή του κειμένου.

 Το Youtube ανήκει ολοκληρωτικά στους Γερμανούς. Δεν μπορείς να γράψεις Traianou.gr Είναι τρομακτικό κύκλωμα...μαλάκα μου όλοι τους είναι πουλημένοι.  

Τι βίντεο είναι αυτό παρακάτω; Ο Volodymyr Zelensky, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας παίζει πιάνο με το πέος του στο Ουκρανία έχεις Ταλέντο. Αυτόν βρήκαν πρόθυμο οι Γερμανοί με τους σιωνιστές, αυτόν έβαλαν...Δεν υπάρχουν μυστικά. Τέτοιο άτομο πάνω κάτω είναι και ο Κούλης...που διαλύει με δόλο την Ελληνική Οικονομία. Μιλάμε για ένα άτομο που δεν έχει ίχνος αγάπης για τον Ελληνικό λαό.


Τα σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης προχωράει με ασύλληπτα γρήγορους ρυθμούς από τους πολιτικούς εντολοδόχους-μαριονέτες., Πολύ σύντομα η όψη της καθημερινότητας μας θα αλλάξει σε βαθμό που δεν θα το διανοείται ο ανθρώπινος νους. Σκεφθείτε μόνο πώς έχουν αλλάξει οι ζωές μας και η καθημερινότητα μας μέσα σε 2 χρόνια. Και αυτή είναι μόνο η αρχή…


Θέλουν τον κόσμο Αποβλακωμένο. Τρομαγμένο. Καθυστερημένο.

Τέτοιες μέρες νοσταλγώ τον Παναγούλη....


3 σχόλια:

  1. https://traianou.gr/2011/08/4.html
    διαβασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίμενε, θα δείς κι'άλλα. Θά δείς τέτοια ΄΄μπατριωτική΄΄ καφρίλα, σε σημείο διχασμού, πού δεν θα την φαντάζεσαι. Κάνε μιά βόλτα άπ'τα μπλόγκ και θα δείς. Ή καλύτερη του Κούλη, τρίβει τα χέρια του. Με την ΄΄μπατριωτική΄΄ φαγωμάρα, θα περνάει τα σχέδιά του. Μεγάλη αμαρτία το αθώο αίμα. Δέν βάζουμε μυαλό κιόύτε πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τό ζήσαμε και αυτό!! Το ΚΚΕ να "διαδηλώνει" έξω απο την Ρωσική πρεσβεία και να "κατηγορεί" για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο..
    Αυτοί κατέληξαν να θυμίζουν τα διακοσμιτικά σκυλάκια που κουνούσαν το κεφάλι στους οδηγους των νταλικιέρηδων..
    Αμα σού λέω πώς έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους στον "ψυχρό πόλεμο" -παρωδία!!.Αλάξανε τις θέσεις και μπερδέψανε τα λόγια.. Σε μέθη εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...