peri majestic the real

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Το Δεκτό ελληνικό αίτημα είναι για πλάκα.. Οι Γερμανοί θέλουν να κρατήσουν τον Κούλη για λίγο ακόμα...ΚΑΜΙΑ Ευρωπαϊκή χώρα ( εκτός της Ελλάδος) προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα. Η καταστροφή στους Λιγνίτες είναι έργο Μητσοτάκη αλλά και των προηγούμενων πρωθυπουργών ειδικά τα τελευταία έτη!! . Ένα «έγκλημα» σε βάρος των ελληνικών νοικοκυριών και των επιχειρήσεων της χώρας!

 

Ήδη, έχουν οριστικά τεθεί εκτός λειτουργίας και αποσυρθεί τα παρακάτω μέσα παραγωγής (8/2021): 

Μονάδα Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και ΙV ΑΗΣ Πτολεμαΐδας
Μονάδα Ι και ΙΙ ΑΗΣ ΛΙΠΤΟΛ
Μονάδα Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και ΙV ΑΗΣ Αλιβερίου
Μονάδα Ι, ΙΙ και ΙΙΙ ΑΗΣ Κερατέας – Λαυρίου
Μονάδα 8 και 9 ΑΗΣ Αγίου Γεωργίου
Μονάδα Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και IV ΑΗΣ Καρδιάς
Μονάδα Ι και ΙΙ ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα
Ορυχείο Πεδίου Αμυνταίου
Ορυχείο Πεδίου Καρδιάς

και έως το τέλος του 2023 θα διακοπεί και η παραγωγική λειτουργία των Ορυχείων Μεγαλόπολης!!! 

Καταλάβατε τι γίνεται;; ΚΑΜΙΑ μα Καμία Ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει θέμα με το ηλεκτρικό ρεύμα. Η Ελλάδα του Μητσοτάκη, ρήμαξε τους Λιγνίτες. Είναι φυσικό στην Ευρώπη, να του κάνουν δεκτό το αίτημα...μιας και έρχεται καταστροφή στα νοικοκυριά...

Ούτε τους περνάει από το μυαλό τί έρχεται...

Μιά Ευρώπη κατεστραμμένη ,με τα νέα της αφεντικά ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ να αρπάζουν ,ότι έχει απομείνει. Μια Ευρώπη πεινασμένη άνεργη, και διχως ταμεία ,να βλέπει τα νέα αφεντικά με τις "Πολυεθνικές" τους να παριστάνει τον ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΗ. Μια Ευρώπη που η "πανδημία" τους την αποτέλειωσε, μετά την Κυβέρνηση της Μερκελ, και σήμερα τρομοκρατημένη ,με την απειλή του Πολέμου να κάθεται σαν κλώσα.. Να την ξεπουπουλιάζουν και να κάνει τουμπεκί. Ενέργεια?? Τον επόμενο χειμώνα όποιος θα έχει την πολυτέλεια της ζέστης θα είναι από τους τυχερούς. Όποιος θα έχει για γιατρό θα είναι επίσης τυχερός. Αλλιώς θα ψοφάει στον δρόμο, όπως πέθαιναν μετα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.. Α καλά! Ιδέα δεν έχουν τι έχει να ζήσει ο άνθρωπος .Ο βλάκας άνθρωπος που ακόμα επιμένει στήν βλακεία Που όσες φορές και να τον δουλέψουν δεν θα πάρει χαμπάρι! Και το τραγικό είναι ότι αυτοί που την πατάνε ,είναι αυτοί που μονίμως κάνουν πουστιές και λαμογιές.

Συντάξεις??? Αστείο!! Μισθούς? Πλάκα Κάνεις. .Ελεύθεροι επαγγελματίες?? Αυτοί τέλειωσαν με την .."πανδημία" Τι έμεινε? Ιδιοκτήτες..θΑ ΠΆΝΕ ΌΛΑ ΤΖΆΜΠΑ. Θα δούμε φόρους και στίς κότες. .Θα αγοράζουν Γερμανοί, Εγγλέζοι ακόμα και πακιστανοί και ινδοι τα σπίτια μας για πλάκα. Και οι Έλληνες να ετοιμαστούν να σκορπίσουν στα πέρατα της γης. Αυτό ήθελαν. Αυτός ήταν ο στόχος τους 

Οι Έλληνες να μην έχουν κομμάτι γής , πάνω στην γη.

Η δοκιμή τους έγινε με την "πανδημία" τους "παίρνει" και ξέρουν πως θα τα "περάσουν" σε πράξη. Υπάρχουν πάντα απο κάτω οι ηλίθιοι, που πάντα υπακούνε.. Για να δούμε που θα θέλουν να υπακούσουν αλλά δεν θα μπορούν .Ποιός βλάκας μπορεί να πιστέψει πώς δεν θα τον αγγίξει? Ενας υπάλληλος? Μα θα του κάνουν τον μισθό επίδομα... Ενας συνταξιούχος ,θα του κάνουν τήν σύνταξη μόνο για φάρμακα.. Ενας ελεύθερος επαγγελματίας ,εάν έχει απομείνει? Μα θα του φορολογούν τα πάντα που θα αναγκαστεί να κλείσει ..Κανένας δεν θα γλιτώσει.

Η ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ..

θΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ. Θα ζητάνε απο τα πακιστανά ζητιανιά, αφου αυτοί θα έχουν μόνιμο το επίδομα..

Καλά κρασιά

Η Ελλάδα με το πανάκριβο ρεύμα στην Ευρώπη, έκλεισε και 
τους Λιγνίτες...

4 σχόλια:

  1. το κειμενο ειναι πέρα για πέρα αληθινό, μου ήρθε λογαριασμός ρεύματος 567 ευρώ στο σπίτι μου χωρίς να καίω έντονα ρεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την "ΕΠΑΝΕΚΊΝΗΣΗ" ,κάνουν !! Με στρακαστρούκες και κτυπώντας τενεκέδια.
    Φεύγουν από την "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" καί πάνε στό νέο φόβο. ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Κλάους,και της ΝΕΑΣ ΤΆΞΗΣ. ΠΏΣ ΠΕΡΙΜΈΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ? Με "ανακοίνωση"?
    Επανακίνηση και εγκαθιρδυση της Νεας τάξης πραγμάτων. Ερχοντε πλέον στήν Ευρώπη. "Φοβισμένη" από τον "σκληρό" Πούτιν ,που "ισοπεδώνει" την Ουκρανία καί θα τούς δεχτεί για σωτήρες
    Καλά,πόσα χρόνια έχουν περάσει που τά ίδια τα κανάλια και οι "ηγέτες" των κρατών έβγαιναν και φώναζαν για τους ναζιστές του Κιέβου? Τους ναζιστές της Ουκρανίας? Το 2014. Τούς συνέλαβαν ελέυθερους σκοπευτές. Τούς συνέλαβαν να κανουν προβοκάτσια στην Ουκρανία. Στην πραγματηκότητα είχε πιαστεί η Γερμανία στα πράσα να θέλει να ανατρέψει τον Γιανούκοβιτς,γιατί αυτός αρνήθηκε να μπει η Ουκρανία στην ΕΕ,και άρα δέν θα είχε τήν ενέργεια για πάρτη της η Γερμανία,και όλοι "βαρούσαν" την Ουκρανία. Σήμερα "ξεχάστηκαν" οι ΝΑΖΙΣΤΈΣ και είναι όλοι με την ΟΥΚΡΑΝΊΑ? Τότε τήν πάτησε η Γερμανία,και ήταν ναζιστές οι Ουκρανοί.. Σήμερα που ξαναβάζει χέρι η Γερμανία έγιναν "κακόμοιροι" που τούς "βαράει" ο Πούτιν?
    Ναι γιατί τα σημερινά δεδομένα είναι διαφορετικά απο τότε.Σήμερα δέν υπάρχει "μητρόπολη". Είναι μόνο για τ'ην εικόνα .Σήμερα η Μητρόπολη-Αμερική είναι τελειωμένη. Την θέση της, την έχει πάρει η Γερμανία. Ο Οντίν φαγώθηκε από τόν Φενίρ.
    Η Γερμανία είναι πλέον εμπροστοφυλακή για τους Σιωνιστές. Αυτή παλεύει για τα συμφέροντα τους και οι Σιωνιστές για τα δικά της. Δύναμη να γίνει η Γερμανία να στηρίξει τους σιωνιστές αφεντικά ιδιοκτήτες τής Ευρώπης. Ναζισμος -Σιωνισμος- Κουμουνισμος.
    Μόνο που υπάρχουν κενά.. Εμφανίζεται στο προσκήνιο ξανα ο Ναζισμος ( συνωνυμο της Γερμανίας-ο Κουμουνισμος-συνωνυμο της Ρωσίας-και ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΙΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ
    (Απλα σήμερα ο 'Χίτλερ" δεν ειναι τέτοιςο ,ειναι απλά ένας "καγκελάριος' Ο Λένιν-Πούτιν,είναι αυτός που το "παει" για τρίτο παγκόσμιο και τρομοκρατεί την Ευρώπη ,και θα την ρίξει στην αγκαλιά της Σιωνιστικής παρέας.)
    Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για αυτούς.τώρα θα αρχίσουν οι απορίες και το ψάξιμο... Τι εκανε ο "ναζισμος" του χιτλερ? τι ο "κουμουνισμός",και γιατί όλα είχαν "ξεκινήσει"στον Β παγκόσμιο με τους ίδιους ? Γιατί "κυνηγούσαν " τους Σιωνιστές.?

    Σήμερα ξανά οι ϊδιοι" πρωταγωνιστές? Τι συμβαίνει με αυτούς?? Τι είχε συμβει με το "Ολοκαύτωμα"..Τι σχέση είχαν οι Γερμανοί με τους Εβραίους, τι οι κουμουνιστές με τους Γερμανους και τους εβραίους? Και τι σχέση έχουν όλοι αυτοί σήμερα. Γίνοντε τελικά "παγκόσμιοι" πολέμοι και να παίζουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές? Δεν βρωμάει κάτι? Ολος ο κόσμος πρέπει να μάθει τι είχε συμβεί. Και αφου δεν το διαβάζει ,αφου δεν το ψάχνει,θα το ζήσει ζωντανά.
    Σε ποιόν θα το πείς και θα σε πιστέψει? Δεν θα σε πουν συνωμοσιολόγο και τρελό? Αρα θα το δούμε ΟΛΟΙ LIVE. βήμα βήμα..
    Τελειώνουν όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://traianou.gr/2018/06/germany-ussr.html
    εαν καποιος αφιερωνε λιγο απο τον χρονο του να διαβασει το παραπανω αρθρο ολα θα του ηταν πολυ ευκολα στο να αντιληφθει τι συνεβαινε τι συμβαινει. Και τι θα συμβει.
    Δεν θα μπορουσαν με κανενα κολπο να τον ξεγελασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι διάολο; καθόμαστε ακόμη και δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

'Όταν οι Πολωνοί του Τουσκ πολεμάνε τους Ρώσους με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους είναι λογικό η φον ντερ Λάιεν να σφυρίζει αδιάφορα και να κάνει χατίρια.

Παρακάτω μια από τα ίδια...Ένα βουβό δράμα. Μιλάμε για δεκάδες καθημερινές περιπτώσεις.  Στόχος τους είναι  να χαθούμε για πάντα... . Να φύγ...