peri majestic the real

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Ξύπνα Ελληνικέ λαέ!! Θα πεθάνεις της πείνας!! Οι Ούννοι σε κοροϊδεύουν με προφητείες και μεγάλες Ρωσίες !! Η ρωσική Rosneft του… Σρέντερ εξαγόρασε το 91,67% του γερμανικού διυλιστηρίου PCK!!! Πλειοψηφικός ιδιοκτήτης της Rosneft είναι το ρωσικό κράτος!!

  Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ανταγωνισμού επέτρεψε στις 21 Φεβρουαρίου στη ρωσική εταιρία Rosneft να αποκτήσει επιπλέον 37,5% των μετοχών του διυλιστηρίου PCK στην περιοχή Σβεντ του Βρανδεμβούργου, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel.

Η Rosneft, η οποία είχε προχωρήσει στην αγορά των μετοχών από τη Shell ήδη τον περασμένο Νοέμβριο και ανέμενε την άδεια των ρυθμιστικών αρχών, αυξάνει έτσι το ποσοστό της στην PCK από 54,17% σε 91,67%.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ανταγωνισμού, η έγκριση για την αγορά δόθηκε επειδή δεν υπήρχαν ανησυχίες για ενδεχόμενη παραβίαση των όρων ανταγωνισμού. Ο έλεγχος γίνεται, διευκρίνισε, ανεξαρτήτως της γεωπολιτικής κατάστασης.

Η Rosneft, στην οποία ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ είναι πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, υπέβαλε την αίτηση για έγκριση της αγοράς στις 20 Ιανουαρίου και, όπως επισημαίνει το Spiegel, παρότι η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μια φάση κατά την οποία η γερμανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία, «είναι αμφίβολο αν μπορεί πλέον να σταματήσει η πώληση».

Ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) πρωθυπουργός του Βρανδεμβούργου Ντίτμαρ Βόιντκε είχε τον περασμένο Νοέμβριο επαινέσει το σχέδιο αύξησης του ποσοστού της Rosneft στα διυλιστήρια, χαρακτηρίζοντάς το «καλή είδηση».

Στην PCK εργάζονται περισσότερα από 1.200 άτομα, στην παραγωγή πετρελαίου, βενζίνης και πετρελαίου θέρμανσης.

Η τοποθεσία είχε επιλεγεί στρατηγικά, καθώς ο αγωγός «Φιλία» καταλήγει εκεί από τη Ρωσία, μεταφέροντας 12 εκατομμύρια τόνους ετησίως ή το 25% των αναγκών της Γερμανίας σε αργό πετρέλαιο. Ο αγωγός κατασκευάστηκε την περίοδο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Πηγή: ΑΠΕ


4 σχόλια:

  1. Η ρωσική Rosneft του… Σρέντερ εξαγόρασε το 91,67% του γερμανικού διυλιστηρίου PCK!!! Πλειοψηφικός ιδιοκτήτης της Rosneft είναι το ρωσικό κράτος!!

    Εδώ μπερδεύεται ο κόσμος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ -"ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ".ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΙΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ .ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δικό της μήνυμα για τη χώρα της, την Ουκρανία, έστειλε η τραγουδίστρια Ρουσλάνα μετά την επέμβαση της Ρωσίας και τις καταιγιστικές εξελίξεις που προκάλεσε σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

    Στο μήνυμά της στα social media, η Ρουσλάνα φαίνεται να προσεύχεται σε μια φωτογραφία για την Ουκρανία ενώ στη λεζάντα γράφει:

    «Σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες.

    ----------
    Στο Κίεβο βρίσκεται ο Σον Πεν και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην περιοχή έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στην εμπόλεμη ζώνη είναι καθώς συλλέγει στοιχεία και υλικό για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο ετοιμάζει σχετικά με τα γεγονότα, ενώ ήταν στο Κίεβο πριν εισβάλει στη χώρα ο ρωσικός στρατός.

    Φωτογραφίες οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην Daily Mail απεικονίζουν τον Σον Πεν να παρακολουθεί τις ενημερώσεις της ουκρανικής κυβέρνησης από τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι με μεγάλη προσήλωση και μη δείχνοντας διάθεση να φύγει γρήγορα από την εμπόλεμη περιοχή.


    Καί ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΝΤΡΑΓΚΙ..
    O πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, στην παρέμβασή του στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των ηγετών της G7, τόνισε ότι η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να είναι μακρά και όλοι πρέπει να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

    Ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για το ότι μοιράστηκε με τους συμμάχους τις πληροφορίες που είχε τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το πακέτο κυρώσεων που επεξεργάσθηκε.

    «H κρίση αυτή μπορεί να διαρκέσει πολύ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι»
    ----
    Περιμένουμε και την ΤΖΟΛΙ όπου ναναι. Θα πιει καφέ με τον Ζελένσκυ,και θα φιλοξενηθεί σε κάποιο από τα Σαλέ του "γίγαντα" Πούτιν... Και το έργο καλά κρατεί.
    Τό ίδιο σενάριο παντού,τα ίδια πρόσωπα παντού... Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. usual business

    Σον Πεν: Βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή.
    Εισβολή με τανκς στο Κίεβο ετοιμάζουν οι Ρώσοι – Ανατινάζουν γέφυρες οι Ουκρανοί
    «Ζητάμε από τους πολίτες να μας ενημερώνουν για τις κινήσεις του εχθρού, φτιάξτε βόμβες μολότοφ, εξουδετερώστε τον εχθρό!»

    Που πας ρε Καραμήτρο!!!!!
    και δαρμένος και κουρεμένος ………ο Πούτιν είναι ένας μάνατζερ που έχει αντιπάλους μάνατζερ κολεγίων ενώ αυτός είναι των ΤΕΙ….. πιο απλά όποιος έχει την πίτα έχει και το μαχαίρι τα πάντα είναι usual business.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο πλευρό της Ουκρανίας η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς
    Στο πλευρό των πλούσιων Ρώσων που καταδικάζουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία τάχθηκε η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς.
    Του Εβραιου ολιγάρχη Αμπράμοβιτς..
    Οτι ναναι!!
    Επαμε παιζουν RUST και εχουν SHEAT..Και οι αποχαυνωμένοι λαοί παρακολουθούν τα βρωμοκάναλα που δείχνουν ,ότι τους λένε. Ο Πούτιν θα κάνει σκι σε κανένα σαλέ,και ο Ουκρανός θα πάει για ΣΠΑ. Ναζιστές -Κουμουνιστές -Σιωνιστες η ΕΒΡΑΙΚΗ "¨ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" Ξανακάνει τίς ζημιές της.
    Κάπου έχουν μπερδευτεί και οι ίδιοι,αφού ο εκπρόσωπος του Μπορελ δήλωσε πώς ο Πούτιν φερεται σαν ΝΑΖΙ- Δλδ στο ίδιο έργο με αλαξοκωλιές,,Σε λίγο θα μάς πεί και ο Πούτιν πως η Ευρώπη φέρεται σαν κουμουνιστική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...