peri majestic the real

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Έχουμε μπλέξει...Κάθε μέρα που περνά μας δημιουργεί νέα προβλήματα...

 


Χθες με πήρε τηλ ένας καλός φίλος και δεν μπορούσα καν να τον αναγνωρίσω. Ο άνθρωπος ήτανε στα όρια του εγκεφαλικού. Καλείται να πληρώσει 3.000 ευρώ για ένα μεταχειρισμένο εισαγόμενο σαράβαλο που πήρε πριν χρόνια.. μαζί με τα 700 ευρώ ρεύμα στο μικρό μαγαζί που έχει ( δεν πατάει άνθρωπος)...ενώ περιμένει να έρθει ο λογαριασμός για το σπίτι...με τον ένφια και τα ενοίκια να τρέχουν...

Είναι τραγικό!

Καταστρέφει τον κόσμο και κοροϊδεύει. 

Να πούμε ότι τα 3.000 ευρώ πρόστιμο που επέβαλε χωρίς οίκτο για τα μεταχειρισμένα αφορούν δεκάδες χιλιάδες πολίτες...μια οικογένεια μπορεί να πληρώσει και 6.000 ευρώ!!! Αν βάλουμε και την κομπίνα του ρεύματος??? Να προσθέσουμε και την κομπίνα του κτηματολογίου???? Εκεί όπου μπορείς να χάσεις και πάνω από 4.000 ευρώ για να αποδείξεις ότι σου ανήκει ένα κομμάτι γης???? ενώ σου ζητάνε συμβόλαια του 1910???? Ξενυχτάνε άνθρωποι έξω από Κτηματολόγια. Κουβέρτες παίρνουν για το κρύο. Με τους Γερμανούς των Μ.Κ.Ο να αλωνίζουν στις Δομές των λάθρο. Να κάνουν Tour σε όλη την Ελλάδα. Να γράψουμε για τα Νοσοκομεία???? Τι δράμα είναι αυτό??? Tι πόνος! 

Αυτά τα ποσά που ζητά από τον κόσμο φεύγουν για εφορία σε περίπτωση μη καταβολής....και αν σε βρει μια ατυχία, τελείωσες!!!

Ξέρει πολύ καλά τι κάνει...ερημώνει τα πάντα με πρόγραμμα...δεν είναι τυχαία η σιωπή των ΜΜΕ...Κουμπάροι τα ελέγχουν...Που χάθηκαν τα κόμματα???

3 σχόλια:

  1. Γκουτέρες: Κάλεσε τη Ρωσία να συμμορφωθεί προς το διεθνές δίκαιο

    Γιά όσους δέν έχουν ακόμα αντιληφθεί,στο θέμα του ¨κοροιδοιου" σφύριξαν λήξη. Από τήν "Ομικρον" φαινόταν πώς έρχεται λήξη..Τα "πρωτοσέλιδα" έχουν ντελίριο με τον "πόλεμο"..
    Ο γκουντέρες καλεί σε "συμόρφωση",τον κολλητό του Βλάντιμρ..
    Μάλιστα!!! Πάμε σε νέα επεισόδια της παρωδίας.
    Υπόθεση Μητσοτάκης..Αυτός θα φύγει με ανατραπή. Οχι κανονικά,με εκλογές και πράσινα άλογα. Τον στηρίζει ο Τσίπρας με νύχια και με δόντια.. Μόλις πέσει αυτός θα πέσουν όλοι μαζί του. Εαν καταφέρει και την "βγάλει" θα έχουμε μία από τά ίδια σε συνέχεια.Ο άνθρωπος είναι άρρωστο. Είναι γερμανοδουλος σε σημείο αρρώστιας. Ναι να πληρώσουν και να ξαναπληρώσουμε. Μας αξίζει .Ολοι μαζί να πληρώσουμε..Ολοι μαζί να γίνουμε στάχτες..Απο αυτές θα ξαναγενηθούμε.
    Ο κάθε ένας μας πλέον έχει και την δική του πονεμενη ιστορία. Κανείς δεν έχει γλυτώσει.Ολοι εμείς απο την μία πλευρά και οι δοσίλογοι και οι καταδότες τους μαζί.Να δείς τί ωραίο πανιγύρι έρχεται. Οι ΝΑΖΙ θα πεθάνουν στην Ελλάδα. Σ ε αυτήν την χώρα που ξεκοίλιαζαν τίς έγκυες ,και σήμερα έρχοντε τουρίστες,μας κατηγορούν μας συκοφαντούν και μας έχουν κατακλεψει. Ειδες την γιαγιά? Μας έριξαν σε φτώχια και θλίψη για ακόμα μιά φορά. Και στο τέλος μας είπαν και κλεφτες..Και π΄γαν ακόμα παραπέρα. Εστειλαν τα σκουπίδια τους και έσπασαν μια τζαμαρία,για να μας πουν και κλέφτες και ζημιάρηδες,αμετανόητους. Μιλάμε για την ΒΡΩΜΑ. της γής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πού χάθηκαν τα κόμματα";
    Πάντα εδώ ήταν,περίμεναν τόσα χρόνια την σειρά τους. Ράβανε κοστούμια.
    Μιλάμε για αποσπάσματα δολοφονιών, όχι για κόμματα. Χειρότερα και από τις ομάδες των Μπίγκ Γκούγκι.
    Τα χειρότερα όμως, κρύβονται αλλού.
    Φίλος κοσμηματοπώλης, πού ασχολείται με ακριβά ρολόγια και κοσμήματα, μού έδειχνε βίντεο.
    Βίντεο από σπίτια νοικοκυριών. Νοικοκύρηδες, πού είχανε στην άκρη, παλιά κοσμήματα, παλιά ρολόγια επώνυμα, μέχρι εργαστήρια ωρολογοποιοίας για "μερακλήδες".
    Διαμάντια, ρουμπίνι, χρυσό Αφρικής 18 καρατίων, όλα προς πώληση. Κοψοχρονιά!!! Ένα χέρι με γάντι να δείχνει σε κάμερα, καρφίτσα γυναικεία με ρουμπίνι και στο βάθος να ακούς, να τσιτσιρίζει το λάδι στο τηγάνι.
    Όλα προς πώληση, για να πληρωθούν λογαριασμοί και υποχρεώσεις.
    Ρολόγια Ρόλεξ, Πατέκ Φιλίπ και Ωντεμάρ Πικέ, με τον σωρό.
    Το "μεράκι" κάποιων να ξεπουλιέται.
    Ό κόλαφος όμως είναι με τις χρυσές λίρες.
    Εκεί να δεις κατάντια!!!
    Στο ημιυπόγειο της τράπεζας της Ελλάδος, να γίνεται αλισβερίσι. Και δίπλα ανενόχλητοι, οι "λαδιάρηδες",τα "ερπετά", οι φτωχοπεινάλες με τις θυρίδες γεμάτες από λίρες, να συναγωνίζονται την τράπεζα. Και όλα να γίνονται μπροστά σου. Φόρα παρτίδα, χωρίς ντροπή.
    Ή επιστροφή των καθαρμάτων της κατοχής.
    Μιλάμε ότι η βόλτα στην Αθήνα, θυμίζει ταξίδι θανάτου.
    Συνειρμικά σου έρχονται στο μυαλό, οι στίχοι του Ρίτσαρντ Μπάρτον, από το παλιό μιούζικαλ, "Ό πόλεμος των κόσμων".
    Μιά χώρα σε απέραντη καταστροφή.
    Ξεπουλάνε τα υπάρχοντά σου, για να μετατραπεί σε πρόσφυγα, μέσα στον τόπο σου.
    Κρατάς μόνο, τον χρυσό σου σταυρό,γιά να πληρώσεις τον "βαρκάρη" την στιγμή του θανάτου σου.
    Μια πορεία θανάτου, κατεστραμμένων ανθρώπων. Δουλειές πουθενά.
    Αν είσαι πάνω από 50, τό'χασες το παιχνίδι. Για το κράτος είσαι νέος, αλλά για την "πιάτσα",παππούς.
    Σύντροφός σου η αϋπνία και η κατάθλιψη.

    "Πού χάθηκαν τα κόμματα;;;"
    Πάντα εδώ ήταν. Στο είπαν επανειλημμένα, θα συμμαχούσαν με τον Διάβολο, για την "σωτηρία" μας.
    Τί δεν καταλαβαίνουμε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντράγκι: Αίρονται όλες οι απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού στις 31 Μαρτίου

    Κορωνοϊός - Πολωνία: Καταργούνται οι περισσότεροι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί λόγω της COVID-19

    Η Δανία κηρύσσει το τέλος της πανδημίας

    Γερμανία: Άρση των μέτρων στις 20 Μαρτίου

    Η Δανία και η Νορβηγία προχώρησαν πάντως στην κατάργηση όλων των περιοριστικών μέτρων την περασμένη εβδομάδα και τώρα η Ολλανδία, η Φινλανδία και η Αυστρία σχεδιάζουν επίσης χαλάρωση εν μέσω του κύματος Όμικρον.

    Από τις 28 Φεβρουαρίου, οι μάσκες δεν θα είναι πλέον υποχρεωτικές στη Γαλλία, σε εσωτερικούς χώρους όπου ισχύει ο κανόνας 2G. Η χαλάρωση των μέτρων αφορά αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και κινηματογράφους, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.

    Από σήμερα στην Ελβετία, τα μη εμβολιασμένα άτομα θα επιτρέπεται να επιστρέφουν σε εστιατόρια, πολιτιστικά ιδρύματα, εγκαταστάσεις αναψυχής και καταστήματα. Δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί στις ιδιωτικές συναντήσεις. Η κυβέρνηση αποφάσισε χθες να άρει σχεδόν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

    Οι κανόνες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ελαφρώς διαφορετικοί ανάλογα με την περιοχή. Τα μέτρα δεν ισχύουν πλέον στην Αγγλία, οι μάσκες είναι υποχρεωτικές μόνο σε νοσοκομεία, ιατρεία και εγκαταστάσεις φροντίδας.
    Η Ουγγαρία είχε ήδη άρει τους περισσότερους περιορισμούς για τον κορωνοϊό τον Ιούνιο του 2021.

    Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου περιορισμοί για τον κορωνοϊό στην Τουρκία. Το Υπουργείο Εσωτερικών ανέστειλε επίσης το τεστ που μέχρι πρόσφατα ήταν υποχρεωτικό για τα μη εμβολιασμένα άτομα για να πάνε στο θέατρο ή σε συναυλίες.

    Καί έτσι ξαφνικά όπως ήρθε φεύγει.Τόυ σφύριξαν και έληξε.. Τώρα ήρθε ο "ψυχρός πόλεμος" Γιατί η καταστροφή πού άφησε ο κοροιδοιος δείχνει μόνο κρεμάλες.,,,Μετά θα έρθουν οι ...ΜΕΛΙΣΣΕΣ.. και αργότερα οι σφίγγες... Μπορεί και οι εξωγίηνοι... Αυτός δέν ήταν ιός. ηταν ο ίδιος ο ΜΩΥΣΗΣ. Οι άνθρωποι δέν είναι βλάκες.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ. Ενοείται πώς στην μπανανία με τους περισότερους ηλίθιους θα "φύγει" τελευταίος. Εδώ θα κλείσει την πόρτα. Εδώ έχουμε τον Μηζοτάκη και τους ιθαγενείς. Εδω μπορεί να καθίσει λίγο παραπάνω .θα τον τρατάρουμε και κανένα ληγμένο εμβόλιο..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ.
    Πλένουμε τα χέρια μας πολύ προσεκτικά...βουρτσίζουμε τα ΔΟΝΤΙΑ μας τό ίδιο προσεκτικά.. Και περιμένουμε τον Σπύρο.. Βγαίνουμε από σπίτι??? Μετά θα κάνουμε λογαριασμό..
    ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...