peri majestic the real

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Είναι όμως έτσι?..

 Πανικός επικρατεί στα κυβερνητικά κλιμάκια από την προειδοποίηση του Ρώσου πρώην προέδρου της Ρωσίας και νυν αντιπροέδρου



του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ότι σύντομα το φυσικό αέριο λόγω των δυτικών κυρώσεων και κυρίως της παύσης του Nord-Stream 2, θα πωλείται 2.000 ευρώ τα 1.000 κυβικά μέτρα από την Ρωσία.

Παράγοντες του Υπουργείου Ενέργειας σχολίαζαν "Θα υπάρξει συστημική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας αν συμβεί αυτό που είπε ο Ρώσος αξιωματούχος".

Για να γίνει αντιληπτό τι σημαίνει αυτό για την ελληνική οικονομία σημειώνουμε ότι οι σημερινές τιμές "ηλεκτροσόκ" για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο φυσικό αέριο είναι στα 229,13 ευρώ η μεγαβατώρα δηλαδή πενταπλάσιες από πέρυσι.

Μόνο οι δηλώσεις Μεντβέντεβ οδήγησαν άνοδο των τιμών του φ.α. κατά 12% και του πετρελαίου κατά 5%.


(Τώρα που η Ευρώπη βγαίνει από την καταστροφή της δήθεν πανδημίας είναι επικίνδυνη. Τήν καταστροφή πού έχουν υποστεί δεν θα την αποδεχτούν δίχως αντίδραση. Τώρα είναι η ώρα γιά αυτούς να στήσουν στήν τελική της μορφή τήν νέα τάξη πραγμάτων. Μιά νέα τάξη πραγμάτων που τα πάντα θα ανήκουν στους σιωνιστές και οι λαοί, θα ανέχονται τούς νέους κυρίαρχους του κόσμου. Γιά να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να υπάρχει ένα άλλο φόβητρο΄. Θα επαναλάβουν την μεταπολεμική τάξη πραγμάτων. Θα χρησιμοποιήσουν ένα φόβητρο για να κρατήσουν τούς λαούς στον φόβο. Θα τούς απειλήσουν με έναν πόλεμο με πυρηνική καταστροφή και κανένας δέν θα αντιδράσει. Θα τούς υποσχεθούν ασφάλεια, και οι λαοί θα λατρέψουν αυτούς που τούς έκλεψαν σε βαθμό καταστροφής. Το φόβητρο αυτό είναι η Ρωσία του Πούτιν. Του δικού τους Πούτιν.)

Χθές ο Πούτιν υπέγραψε την "ανεξαρτησία" κάποιων κομματιών ΤΗΣ Ουκρανίας. Σε δουλειά να βρίσκονται απο χθές και στό εξής..! Ο "ψυχρός πόλεμος" ξανά πάνω από τον πλανήτη. Ο κακός και ψυχρός τους καιρός. Ασχολούνται τώρα όλοι και μετρούν τά λεπτά τής έναρξης του "πολέμου". Κανένας πόλεμος. Η ενέργεια "κλείδωσε" ακόμα πιο πλούσιοι οι Σιωνιστές. Και μην ξεχνάμε πώς και ο καγκεμπίτης είναι "ιδιοκτήτης" αγωγού η "πηγής". Η Γερμανία προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά το "δοχείο", της ενέργειας ,πού θα τήν κάνει Ισχυρή, και όλα βαίνουν καλώς...Είναι όμως έτσι?..


Ρωτάω τώρα εγώ. .Τι σχέση μπορεί να έχει ο Καναδάς καί η επανάσταση, των φορτηγατζήδων με την Ελισάβετ και το παλάτι? Τι σχέση εχει ο Καναδάς και το Παλάτι? ΠΟΙΟΙ ταράζουν την καθαρή κτίση της  Ελισάβετ? Τόν Ιούνιο ο πλατινένιος Ιωβαιλαίος ,είναι και ο τελευταίος .Η ελιζαμπέτα πρέπει να παραδώσει το στέμμα! Σ ε ποιόν θα παραδώσει? Θα γίνει ο Γερμανός Κάρολος ο βασιλιάς ? Πώς θα αντιδράσει η Βρετανία που ακούει Γερμανό και βγάζει καντήλες? Γιατί όπως έγραψε ο Παναγιώτης ,όταν αναλάβει ο Κάρολος ο θρόνος θα επιστρέψει στα Γερμανικά χέρια (Σαξονίας -Κόμπουργκ και Γκότα")που εξ αιτίας τού Γεώργιου έγινε Ουίν
σδορ ,και μετά τον θάνατο της βασίλισσας θα γίνει Μαουντμπάτεν.

Τί θα γίνει με τούς πρώην συνεταίρους πού έπιασαν την κορυφή αφήνοντας την βασίλισα φτωχή ταπεινωμένη και ξεκρέμαστη? Ποιος θα "μαζέψει" τούς Γερμανούς? Ζούμε το τέλος του GAME OF THRONΕS. Ποιος από όλους θα αποφασίσει να σωθεί? Ποιος τα χάνει όλα και διακοσμεί παλούκια?..

Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής θα δώσει μεγάλο πόνο σε κάποιους..

2 σχόλια:

  1. Καί να μην ξεχάσουμε ότι η ¨αυτοκρατορία" δέν "χαρίστηκε",στά ίδια τα παιδιά της ,όποτε φοβήθηκε πώς κινδύνευε από αυτά.. Θα χαριστεί σε όσους την τέλειωσαν? σέ όσους τήν κατάστρεψαν?
    Το αντιγερμανικό μένος έχει γιγαντωθεί.ΕΙδικά τώρα με το ίδιο τους το κόλπο της δήθεν αντιπαλότητας Πούτιν και Δύσης.Δέν τούς βγαίνει τίποτα από όσα σχεδιάζουν .Ηδη δέκα ημέρες έχουν περάσει και ο πιό άσχετος γελάει ,όταν τα μμε κελαιδάνε για "τρίτους παγκόσμιους" και πυρηνικές μαλακίες.! Ακόμα και ο πιό χαζός αντιλαμβάνεται ,πώς από την ώρα που εμφανίστηκαν τα πυρηνικά,διασφαλίστηκε η παγκόσμια ειρήνη. Και όσα κάνουν είναι καραγκιοζηλίκια,που απλά τους καταστρέφουν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιβάν -Πούτιν ο "τρομερός",σε πρώτη φάση θα πρέπει να τους "πάρει με φόρα" Θα πρέπει να είναι "αδίστακτος" και "ρωμαλαίος" ,προκειμενου να μπορέσει να συνεχιστεί το Κόλπο του "πολέμου " δύσης -Ρωσίας. Βλέπουμε πως μέσα σε τρείς ΩΡΕΣ τους...."ξέσκισε"... τούς έχει κάνει ...."σκόνη" ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ..Ξαναπιάνουμε τραπέζι...μετά ξανά οι "κουρουζ'( ΚΟΥΡΟΥΖ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ)και μετά ξανα "τραπέζι" και παει λέγοντας..."Τραπέζι" "κρεβάτι" πάγκος και σφυρί.."Συνομιλίες" ."διαβουλεύσεις","συναντήσεις" τα γνωστά..ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ.
    Και ίσως κάπου να εμφανιστεί και εκείνο το ανισόροπο να απειλέι πως θα "πατήσει " το κουμπί!!!!ΚΙΜ "πάτα το πάτα το"Θα λέει και μια μερίδα ανθρώπων ,,..Η μερίδα όσων δεν "ειναι" με τόν Πούτιν ,η μερίδα κάποιων που δεν γουσταρει την δυση...Γιά όλους έχει το πανέρι. Ολοι και όλα για την παράσταση. Μαλάκα τι ζούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...