peri majestic the real

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Τα λεφτά σε θυρίδες του εξωτερικού και τα όνειρα των νέων ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή σε έναν υπολογιστή του ΟΑΕΔ...με έναν κωδικό μακροχρόνιας ανεργίας...που τον επεξεργάζεται ένας κομμουνιστής υπάλληλος της ανοιχτής κοινωνίας των βενιζελικών.....

 




Τώρα δεν μιλάμε....τρέχουμε να πληρώσουμε τους φόρους μας...για να μην μας πετάξουν στον δρόμο...

Και αυτοί οι πατριώτες που έχουν ξεσκιστεί να μας σώσουν από τα εμβόλια και τους σατανάδες; Το 1,5 % ψάχνουν στις εκλογές

Να πάρουν επίδομα κρατικό. Να αλλάξουν σώβρακο....καθαρό!!!

Γιατί νομίζεται έχουν μπλόκς????? Γιατί ουρλιάζουν για πατρίδες και μαλακίες???

3 σχόλια:

  1. διαπιστώνω ότι ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ με αυτό!!!!!

    29 κατασκευαστές πλυντηρίων ξέρουν… διαβάζω 143 πρόεδροι πατριωτικών κομμάτων είναι έτοιμοι να λανσάρουν στην αγορά δημοκρατικές ευκαιρίες ενάντια στην χούντα, του κουρασμένου αστραχάν. "….. τα μέσα ενημέρωσης, τα περιφερειακά κανάλια, κάτι οι γιουτιουμπερ, οι μπλόγκερ , το διαφημιστικό πολιτικό ιδεολόγιο στο ζενιθ, ……ο νέος ΑΣΤΡΑΧΑΝ είναι εδώ.

    Μαζί με το δυνατό κτύπημα κάτω από την μέση το υπέρ όπλο covid -19, το εργαλείο για όλες τις δουλειές, θέτουν τους νέους εκλογικούς κανόνες, στην μάχη για μια θέση στα έδρανα της βουλής.
    Μία μεγάλη μερίδα των αγανακτισμένων πολιτών μαζί με τους αρνητές κατά του εμβολίου και του covid -19 που απλά διατυμπανίζουν ……μια απλή γριπούλα είναι!!!!

    Μαζί….. με το σύνθημα Μ@@@κη …γ@μ@ε@@@... είναι ικανό να ρίξουν την κυβέρνηση του Κούλη, μαζί με τα κλασικά εικονογραφημένα κόμματα παλαιάς κοπής.

    Τελικά οι 29 κατασκευαστές κομμάτων ξέρουν να φτιάχνουν πλυντήρια κομμάτων, ξέρουν να πλένουν τα ρούχα των κυβερνόντων κομμάτων και να τα φορούν ξανά, όντος ξεπλυμένοι, σιδερωμένοι και έτοιμοι για την νέα σεζόν, οι μεταγραφές είναι έτοιμες, τα άλογα του ιπποδρόμου δηλώνουν νίκες, το μαγαζί παράγκα έτοιμο για νέους οπαδούς, το λιμάνι στολισμένο, το πρωτάθλημα ξεκινά.

    Ο ΑΣΤΡΑΧΑΝ είναι εδώ το μαύρο ρόδο του Ισπαχάν.

    Στη μαγεμένη (την βουλή)
    μ’ ένα ιπτάμενο χαλί
    φτάνει μια νύχτα (ο Αστραχαν),
    το μαύρο ρόδο του Ισπαχάν.

    Δεν ξέρω αν το πλυντήριο είναι χαλασμένο ή το απορρυπαντικό είναι τόσο καλό ή το αντίστροφο ….. το μόνο που ξέρω κάθε φορά που πάω να το πετάξω διαπιστώνω ότι ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ με αυτό!!!!!
    Ας πούμε ότι ζούμε στην ζώνη του λυκόφωτος και ένας ηγέτης εισέχετε στον αγώνα κατά της φθοράς και στην επικράτηση του δικαίου αυτόν που όλοι αναζητούμε, πόσο ρεαλιστικά θα μπορούσε να φέρει σε πέρας αυτό το έργο;
    Οι δυσκολίες να για να καθαριστή ο τόπος δεν αφορά μόνο τα πολιτικά λαμόγια, πολιτικούς, είναι και οι πολίτες ….αλλά φυσικά οι πολίτες αρέσκονται στο να κατηγορούν τα αφεντικά τους, αλλά και οι ίδιοι είναι το μακρύ χέρι του αφεντικού ή του πολιτικού.


    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    συνέχεια 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνέχεια 2

    Λαμογιές σε όλα τα επίπεδα

    Κομπίνα στον ΟΑΕΔ: Άνεργοι... βορείων προαστίων με εισόδημα €300.000
    https://www.protothema.gr/greece/article/1214227/kobina-ston-oaed-anergoi-voreion-proastion-me-eisodima-300000/
    Από Δευτέρα τα πρόστιμα σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων
    Υπολογίζεται ότι πάνω από 1,2 εκατ. ιδιοκτήτες δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ ενώ επίσης πάνω από 650.000 τα κινούν ανασφάλιστα ενώ στα ίδια επίπεδα με τα ανασφάλιστα κινείται και ο αριθμός των ιδιοκτητών που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας! Μόνο από την μη έλευση από τεχνικό έλεγχο οι οικονομικές απώλειες για το κράτος ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ συνολικά οι απώλειες ξεπερνούν τα 400 εκατ. ευρώ.
    https://www.newsauto.gr/news/o-ianouarios-erchete-me-prostima-gia-ekatommiria-idioktites-ochimaton/

    κράτος δικαίου ….τέσσερεις οικουμενικές αρχές

    Συνταγματικό Δίκαιο
    ανθρώπινα δικαιώματα
    δικαιοσύνη
    ηθική
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85

    Θυμάσαι τα χαρτάκια που είχαν μια εικόνα και άλλαζε ανάλογα με την θέση;
    Έτσι είναι και ο πολίτης ένας ιδιόρρυθμος τύπος, που αλλάζει πρόσωπα ανάλογα με το συμφέρον του.
    ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ με αυτό και μαζί με μένα βολεύονται και άλλοι ….δεν υπάρχει σχέδιο, παιδία, μόρφωση,
    Βασικά πράγματα, άλλο προοδεύω και άλλο είμαι προοδευτικός !!!! ….πρέπει να είσαι γάτα για να το πιάσεις το νόημα.

    "Ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια οι πατριώτες και βλέπουν Καποδίστριες ..τρομάρα μας ….όλα είναι Business …..γέμισε ο κόσμος από παράγκες, θεωρείς πρόσωπα που σου λένε αλήθειες για το σύστημα ….μη@@@ γα@@@@... και τελικά αργότερα διαπιστώνεις πόσο μ@λ@κ@ς είσαι που τους πίστεψες … Θυμάσαι τα χαρτάκια που είχαν μια εικόνα και άλλαζε ανάλογα με την θέση;

    Έτσι είναι και ο πολίτης ένας ιδιόρρυθμος τύπος, που αλλάζει πρόσωπα ανάλογα με το συμφέρον του
    Και μετά διαμαρτύρεσαι γιατί η χούντα σου επιβάλει αυτόν τον τρόπο ζωής ….δηλώνω προοδευτικός διαπιστώνω ότι ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ με αυτό!!!

    Στη μαγεμένη (την βουλή)
    μ’ ένα ιπτάμενο χαλί
    φτάνει μια νύχτα (ο Αστραχαν),
    το μαύρο ρόδο του Ισπαχάν.

    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τά δίαφορα "πατριωτικά" μπλοκς μας διακσεδάζουν .Καμαρώνουν τον Πούτιν,που τους κάνει τα μουτρα κρέας.. Τα δε ΜΜΕ κάνουν "πόλεμο",στίς οθόνες με δίχως κόστος. Ολα τζάμπα. Στημένα πλάνα ,"ανακοινώσεις" και ασκήσεις συντάσουν στο "σκηνικό πολέμου" Πάλι τζάμπα τους έρχεται. Με τους γνωστούς κομπάρσους ("ηγέτες " των χωρών,που παίρνουν μέρος στο κόλπο),και τους παρατρεχάμενους δημοσιογράφους. Και ο αποχαυνωμένος παραμένει στημένος στο χαζοκούτι.Του έχουν κάνει το κεφάλι πιό κιμά από ότι τό έχει και όλα βαίνουν καλώς.Το matrix συνεχίζεται.
    "Ποιά είναι είπαμε τα σύνορα σου Πούτν?Οποια γουστάρω" απαντά ο Πούτιν καθισμένος σταυρωπόδι.. Είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτόν τον κύκλο του game of throuns.
    "Μετακινούντε στρατεύματα" ,ενημερώθηκαν για "επιστράτευση" ,που ισχύει για έναν χρόνο..Πλάνα απο ε΄δω,πλάνα από εκεί και παραδοξως,η μία μητέρα μόλις είχε αγοράσει μιά τουρτα γιατί είχε γενέθλια ο γιος της και η άλλη βαμένη στην τρίχα έκανε τήν βόλτα της.Και κανείς δέν έχει καταλάβει τίποτα από όσα εμείς "ακούμε".Παιδί μου!!!!!!!! Αυτό που ζούμε είναι εκτός ορίου ,λογικής . Η κατάσταση τους έχει ξεφύγει..
    "Εμπαινε γιούτσο,και πάρτους τα σώβρακα"...διαβάζεις τούς ηλίθιους καί αναρωτιέσαι που να πάς. Σέ άλλον πλανήτη? Στή ζουγκλα με τα ζώα? Πιο εύκολα θα είναι γιατί δεν είναι τόσο ηλίθια. Είναι ζώα,είναι άγρια και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.. Με τους βλάκες δεν μπορείς τίποτα να κάνεις..
    Πόσο πιο ηλίθιος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος της τρίτης χιλιετίας???
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ρε μαλάκα?????????? ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ???
    'Εμπαινε γιουτσο Πούτιν και κάντε όλα λίμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...