peri majestic the real

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Πανδημία Τέλος!!! Τώρα έρχεται Ο Ιβάν -Πούτιν Ο "τρομερός!!


Ο Ιβάν -Πούτιν ο "τρομερός", σε πρώτη φάση θα πρέπει να τους "πάρει με φόρα" Θα πρέπει να είναι "αδίστακτος" και "ρωμαλαίος" ,προκειμένου να μπορέσει να συνεχιστεί το Κόλπο του "πολέμου " Δύσης -Ρωσίας. Βλέπουμε πως μέσα σε τρείς ΩΡΕΣ τους...."ξέσκισε"... τούς έχει κάνει ...."σκόνη" ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ.. Ξαναπιάνουμε τραπέζι...μετά ξανά οι "κουρουζ'( ΚΟΥΡΟΥΖ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ)και μετά ξανά "τραπέζι" και πάει λέγοντας..."Τραπέζι" "κρεβάτι" πάγκος και σφυρί. ."Συνομιλίες" ."διαβουλεύσεις", "συναντήσεις" τα γνωστά.. ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ.

Και ίσως κάπου να εμφανιστεί και εκείνο το ανισόρροπο να απειλεί πως θα "πατήσει " το κουμπί!!!!ΚΙΜ "πάτα το πάτα το "Θα λέει και μια μερίδα ανθρώπων ,,..Η μερίδα όσων δεν "είναι" με τόν Πούτιν ,η μερίδα κάποιων που δεν γουστάρει την δύση... Γιά όλους έχει το πανέρι. Ολοι και όλα για την παράσταση. Μαλάκα τι ζούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.protothema.gr/world/article/1215337/dimoskopisi-bild-to-51-ton-germanon-zita-mesolavisi-tis-merkel-gia-tin-oukraniki-krisi/


Ένας στους δύο Γερμανούς θεωρούν τον Πούτιν τον «πιο επικίνδυνο πολιτικό του 21ου αιώνα» - Το έργο της κυβέρνησης στην κρίση εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη, καθώς μόνο το 17% αξιολογεί ως «μάλλον καλές» τις επιδόσεις του Καγκελάριου Όλαφ Σολτς. Ενορχήστρωση από τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.

Καλός ηθοποιός ,απλά ο "τραυλός" .Τραυλίζει γιατί "τρέμει" τον Πούτιν.. Σόου, κανονικό. Σε εμφυλοπολεμικές καταστάσεις Ουκρανία Ντόνεσκ κτλ.. Υπάρχει περίπτωση να γίνει γενική σύρραξη εάν δύο γείτονες έχουν διαφορές για ένα χαντάκι? Οχι ασφαλώς. Υπάρχει περίπτωση όμως (και μεγάλη) να πιάσουν από το αυτί αυτόν που τους βάζει σε φασαρίες. Τόσο απλά. Γερμανία έφτασε η ώρα σου.

Γκουτέρες σε Πούτιν: Εν ονόματι της ανθρωπότητας, σταματήστε αυτόν τον πόλεμο!

Νάτος και ο "Σωτήρας".!! Τί "όμορφη" παράσταση ΠΑΡΩΔΙΑ.

Ο "κακός" Ο ¨'καλός" καί ο "σπάιντερμαν"! έρχεται οσονούπω..

Καί θα σώσει τόν κόσμο από τόν "κακό". Και ο ¨κακός" θα κάτσει στα αυγά του ,μόλις αποφασίσει ο ¨καλός" να μας "σωσει".. Μα τόσος συγχρονισμός, ούτε θαύμα του Μωυσή να είναι,Δέν έχει σημασία εάν ο κόσμος είναι πάμφτωχος και διαλυμένος.. Αυτό το παραβλέπουμε, μέ τέτοια "μέρα που μας ξημέρωσε" ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΛΠΑ.

Ουκρανία: Ο Μπάιντεν καταγγέλλει την «αδικαιολόγητη επίθεση» της Ρωσίας

Πω, πώ!!! Είπεν ο κλέφτης της εξουσίας Μπάιντεν για τον φίλο και συνεργάτη Πούτιν. !!


Τελικά ο Πούτιν θα τούς ενώσει? Θα τούς κάνει σωτήρες τού κόσμου, ο "κακός " Πούτιν η τζάμπα ιδρώνουν? ..

Ας παρακολουθήσει κάποιος ποιοί είναι οι "καλοί" σε αυτήν την παρτ τής επιθεώρησης, και θα καταλάβει αμέσως τι επιδιώκουν. Και εννοείται θα καταλάβουν επίσης τον ρόλο του Πούτιν. Μαζί δουλεύουν, και μας δουλεύουν. Δίχως να υπολογίσουν το αίμα που χύνουν για να κάνουν την πλάκα τους.

Παγκόσμιος πάντως δέν γίνεται ,εμφυλοπολεμικές καταστάσεις με απώλειες .Άτυχη η Ουκρανία ,καθώς αυτή έχει επιλεγεί για να παίξουν οι αλήτες.

https://www.protothema.gr/world/article/1215365/i-eisvoli-tis-rosias-stin-oukrania-live-update-oi-exelixeis/

Τί έπαθε αυτή? Έπεσε από τον γάιδαρο?

Όχι! Παράπλευρες απώλειες. Πρέπει να υπάρχει και αίμα ,προκειμένου να είναι πιασάρικο το κόλπο. Την "νύφη" κλασσικά την πληρώνει ο κόσμος, που δέν αξίζει για αυτούς "μία"... Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ... όλα "μέσα" στο κόλπο..

Εγώ πάντως βλέπω να πέφτει και το Ράιχ και ο Κουμμουνιστικός καραγκιόζης . Ξεφτιλίζεται και ο "ναζισμός" των ναζιστών και ο Κουμουνισμός των ναζιστοεβραίων..Στό σπίτι του κρεμασμένου δέν μιλάς για σχοινί. Ο Ναζισμός είναι συνώνυμο της Γερμανίας και ο Κουμουνισμος της μετά Τσάρων εποχής ,Ρωσίας.. Τί έχουμε εδώ?


Είπαμε εάν βρέχει και βγείς με μαγιό η είναι κατακαλόκαιρο και βγείς με παλτό, σε κλείνουν μέσα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Σήμερα να παρακολουθείς αναπαράσταση της μεταπολεμικής κατάστασης του Β παγκοσμίου είναι μόνο γιά γέλια. Βρέχει και βγαίνουν με μαγιό.. μην ξεχάσουμε και τον φίλο μας Ταγίπ. 

Οι Βενιζελικοί στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την κομπίνα του ρεύματος, θα βάλουν μπροστά και το φόβητρο της Τουρκίας. Ήδη σε λίγες ώρες το Youtube θα κατακλυστεί από προφητείες....Έλληνες, ψηλά το κεφάλι....

6 σχόλια:

  1. χαχαχα!! ετσι!!..ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ!
    Αυτοί σήμερα γελάνε μαζι μας!!!
    Και μην ξεχνάς πως πρεπει να "βγαλουν" και τις "προφητίες τους"..
    Τα γέλια όμως θα τούς βγούν σε κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τέλος του ΡΑΓΚΑΡΟΚ θα είναι μια παρωδία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΖΙΣΜΟΣ..
    ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.
    ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΗ ΜΑΖΕΜΕΝΗ..ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗ ΠΑΡΩΔΙΑ.
    ΚΑΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαλε φωτο
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a4%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%a9%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%95%ce%a0%ce%95%ce%9c%ce%92%ce%91%ce%a3%ce%97-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%9f%ce%a5%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%a3/
    οι πράκτωρ ΘΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.pronews.gr/thriskeia/patriarheia/1060492_oikoymenikos-patriarhis-vartholomaios-apeythynei-ekklisi-pros-oloys
    να και η τρελη του φαναρίου,σου λέω....!!!! ΠΑΡΩΔΙΑ!!
    Ολοι στο κόλπο για την ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ παγκόσμιας ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .
    Πάει η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ηρθε η "ΤΑΞΗ" των νεοταξιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάμε..
    Το "ξανθό" γένος...
    Τα στενά..
    Το νεαρό μοσκάρι κάνει μπάνιο στο αίμα και πνίγεται...
    Η κόκκινη αχλαδιά...

    Εχουν αργήσει και ανησυχώ..! Πού είναι οι "γεροντες"?..
    Πού πήγε η ΠΑΝΔΗΜΙΑ??
    Εφυγε ο "ιός"?? Και ποιός ΕΡΧΕΤΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...