peri majestic the real

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Η μεγάλη κομπίνα!! Όλα στην εφορία.... Και από εκεί;; Τι;; η αρπαγή περιουσιών στα φτωχά στρώματα θα γίνει μέσω ρεύματος;; Και για όλα θα φταίει ο Πούτιν... Μαζί δουλεύουν, και μας δουλεύουν. Δίχως να υπολογίσουν το αίμα που χύνουν για να κάνουν την πλάκα τους. Nα δείτε που μέχρι και οι Gay θα βγάλουν ανακοίνωση για την Ουκρανία...σε 48 ώρες τα πάντα θα τελειώσουν στην Ουκρανία. Οι βενεζελικοί όμως θα θελήσουν να κρατήσουν την κομπίνα μέχρι το καλοκαίρι...

 

2 σχόλια:

  1. Μα ένα "παράξενο" πράγμα ρε παιδι μου..!! Ολοι οι "ηγέτες" να "καταδικάζουν" τον Πούτιν,και όλοι οι "πατριώτες" να έχουν εναποθέσει τις "ελπίδες τους" στον Πούτιν. Λές τελικά να γίνει αυτός ο νέος "πλανητάρχης"?
    Μέχρι και ο Τσίπρας τον "καταδίκασε"! Μα "σύντροφε" πόσα χρόνια πέρασαν που σε "φοβήθηκε" η Ευρώπη μην πάς με την Ρωσία? Τέσσερα? Ούτε! Σύντροφε "καταδικάζεις" την μαμά Ρωσία?
    Τι μπερδεγουέι φάση .Τα εχουνε κάνει όλα σιάδι.φαντάσου σε τι απόγνωση είναι,που βγάζουν μαζί όλην την "οικογένεια" Σιωνιζμ -ναζιζμ-κουμουνιζμ..
    Να μιλήσει και ο κουτσιούμπας. Να ακούσουμε την φωνούλα του,να "καταδικάζει" το προλεταριάτο. Κουτσουμπας και Μαδουρο με τον Πουτιν. Ο φιντελ έχει πεθάνει? Θα ήταν και αυτός μαζι.. Οι άλλοι "φοβήθηκαν" Την Ρωσία των σιωνιστων-μπαρδον -κουμουνιστών.. Το ίδιο ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α καλά!! Ούτε τους περνάει από το μυαλό τί έρχεται.
    Μιά ευρώπη κατεστραμένη ,με τα νέα της αφεντικά ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ να αρπάζουν ,ότι έχει απομείνει. Μια ευρωπη πεινασμενη άνεργη,και διχως ταμεία ,να βλέπει τα νέα αφεντικα με τις "Πολυεθνικές" τους να παριστάνει τον ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΗ. Μια ευρωπη που η "πανδημία"τους την αποτέλειωσε,μετα την Κυβέρνηση της Μερκελ,και σήμερα τρομοκρατιμένη ,με την απειλη του Πολέμου να κάθεται σαν κλώσσα.. Να την ξεπουπουλιάζουν και να κάνει τουμπεκι. Ενέργεια?? Τον επόμενο χειμώνα όποιος θα έχει την πολυτέλεια της ζέστης θα είναι από τους τυχερούς. Οποιος θα έχει για γιατρό θα είναι επίσης τυχερός. Αλοιώς θα ψωφάει στον δρόμο,όπως πέθαιναν μετα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο..Α καλά! Ιδέα δεν έχουν τι έχει να ζήσει ο άνθρωπος.Ο βλάκας άνθρωπος που ακόμα επιμένει στήν βλακεία Που όσες φορές και να τον δουλεψουν δεν θα πάρει χαμπαρι! Και το τραγικό είναι ότι αυτοί που την πατάνε ,είναι αυτοί που μονίμως κάνουν πουστιές και λαμογιές.
    Συντάξεις??? Αστειο!! Μισθούς? Πλάκα Κάνεις..Ελεύθεροι επαγγελματίες?? Αυτοί τέλειωσαν με την .."πανδημία" Τι έμεινε? Ιδιοκτήτες..θΑ ΠΆΝΕ ΌΛΑ ΤΖΆΜΠΑ. Θα δούμε φόρους και στίς κότες..Θα αγοράζουν Γερμανοί εγλεζοι ακομα και πακιστανοι και ινδοι τα σπίτια μας για πλάκα. Και οι Ελληνες να ετοιμαστούν να σκορπισουν στα περατα της γης. Αυτό ήθελαν. Αυτός ηταν ο στόχος τους Οι Ελληνες να μην έχουν κομματι γής ,πανω στην γη.
    Η δοκιμή τους έγινε με την "πανδημία" τους "παίρνει" και ξέρουν πως θα τα "περάσουν" σε πράξη. Υπάρχουν πάντα απο κάτω οι ηλίθιοι,που πάντα υπακουν..Για να δούμε που θα θέλουν να υπακούσουν αλλά δεν θα μπορουν .Ποιός βλάκας μπορεί να πιστέψει πώς δεν θα τον αγγίξει? Ενας υπάλληλος? Μα θα του κάνουν τον μισθο επίδομα... Ενας συνταξιούχος ,θα του κάνουν τήν σύνταξη μονο για φάρμακα.. Ενας ελεύθερος επαγγελματίας ,εάν έχει απομείνει? Μα θα του φορολογούν τα πάντα που θα αναγκαστέι να κλεισει..Κανένας δεν θα γλυτώσει.
    Η ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ..
    θΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.Θα ζητάνε απο τα πακιστανα ζητιανιά,αφου αυτοί θα έχουν μονιμο το επιδομα..
    Καλά κρασιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...