peri majestic the real

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Τραυλίσματα είχαμε και στον μεσοπόλεμο... οι ρωγμές είναι εμφανείς παρά τον αυταρχισμό στους διαδρόμους του Κρεμλίνου..


4 σχόλια:

  1. https://www.protothema.gr/world/article/1215337/dimoskopisi-bild-to-51-ton-germanon-zita-mesolavisi-tis-merkel-gia-tin-oukraniki-krisi/
    Ένας στους δύο Γερμανούς θεωρούν τον Πούτιν τον «πιο επικίνδυνο πολιτικό του 21ου αιώνα» - Το έργο της κυβέρνησης στην κρίση εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη, καθώς μόνο το 17% αξιολογεί ως «μάλλον καλές» τις επιδόσεις του Καγκελάριου Όλαφ Σολτς.Ενορχήστρωση από τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
    Καλός ηθοποιός,απλά ο "τραυλός".Τραυλίζει γιατί "τρέμει" τον Πούτιν.. Σόου,κανονικό. Σε εμφυλοπολεμικές καταστάσεις Ουκρανια Ντονεσκ κτλ.. Υπάρχει περίπτωση να γίνει γενική σύραξη εάν δύο γείτονες έχουν διαφορές για ένα χαντάκι? Οχι ασφαλώς. Υπάρχει περίπτωση όμως (και μεγάλη) να πιασουν από το αυτί αυτόν που τους βάζει σε φασαρίες. Τόσο απλά .Γερμαανία έφτασε η ωρα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκουτέρες σε Πούτιν: Εν ονόματι της ανθρωπότητας, σταματήστε αυτόν τον πόλεμο!

    Νάτος και ο "Σωτήρας".!! Τί "ομορφη" παράσταση ΠΑΡΩΔΙΑ.
    Ο "κακός" Ο ¨'καλός" καί ο "σπάιντερμαν"! έρχεται οσονούπω..
    Καί θα σώσει τόν κόσμο από τόν "κακό". Και ο ¨κακός" θα κάτσει στα αυγά του ,μόλις αποφασίσει ο ¨καλός" να μας "σωσει".. Μα τόσος συγχρονισμός,ούτε θαύμα του Μωυσή να είναι,Δέν έχει σημασία εάν ο κόσμος είναι πάμφτωχος και διαλυμένος.. Αυτό το παραβλέπουμε,μέ τέτοια "μέρα που μας ξημέρωσε" ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΛΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουκρανία: Ο Μπάιντεν καταγγέλλει την «αδικαιολόγητη επίθεση» της Ρωσίας

    Πω,πώ!!! Είπεν ο κλέφτης της εξουσίας Μπάιντεν για τον φίλο και συνεργάτη Πούτιν. !!
    Τελικά ο Πούτιν θα τούς ενώσει? Θα τούς κάνει σωτήρες τού κόσμου,ο "κακός " Πούτιν η τζάμπα υδρώνουν? ..
    Ας παρακολουθήσει κάποιος ποιοί είναι οι "καλοί" σε αυτήν την παρτ τής επιθεώρησης,και θα καταλάβει αμμέσως τι επιδιώκουν.Και εννοείται θα καταλάβουν επίσης τον ρόλο του Πούτιν.Μαζί δουλευουν,και μας δουλευουν. Δίχως να υπολογίσουν το αίμα που χύνουν για να κάνουν την πλάκα τους.
    Παγκόσμιος πάντως δέν γίνεται,εμφυλοπολεμικές καταστάσεις με απώλειες .Ατυχη η Ουκρανία ,καθώς αυτή έχει επιλεγεί για να παίξουν οι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.protothema.gr/world/article/1215365/i-eisvoli-tis-rosias-stin-oukrania-live-update-oi-exelixeis/
    Τί έπαθε αυτή? Έπεσε από τον γιάδαρο?
    Οχι! Παράπλευρες απώλειες. Πρέπει να υπάρχει και αίμα ,προκειμένου να είναι πιασάρικο το κόλπο. Την "νύφη" κλασσικα την πληρώνει ο κόσμος,που δέν αξίζει για αυτούς "μία"... Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ...ολα "μέσα" στο κόλπο..
    Εγώ πάντως βλέπω να πέφτει και το Ράιχ και ο Κουμουνιστικός καραγκιόζης . Ξεφτιλίζεται και ο "ναζισμός" των ναζιστων και ο Κουμουνισμός των ναζιστοεβραίων..Στό σπίτι του κρεμασμένου δέν μιλάς για σχοινί. Ο Ναζισμος ειναι συνωνυμο της Γερμανίας και ο Κουμουνισμος της μετα Τσάρων εποχής ,Ρωσίας..Τί έχουμε εδω?
    Είπαμε εάν βρέχει και βγείς με μαγιό η είναι κατακαλόκαιρο και βγείς με παλτο,σε κλείνουν μέσα στην καλλύτερη των περιπτώσεων.Σήμερα να παρακολουθείς αναπαράσταση της μεταπολεμικής κατάστασης του Β παγκοσμίου ειναι μόνο γιά γέλια.Βρέχει και βγαίνουν με μαγιό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...