peri majestic the real

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Duran Duran - GIVE IT ALL UP (feat. Tove Lo) [Visualizer]

4 σχόλια:

  1. https://www.newsauto.gr/news/sto-sfiri-i-attiki-odos-gia-ta-epomena-25-chronia/

    Στο «σφυρί» η Αττική Οδός…

    Στην έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη νέα παραχώρηση μιας από τις σημαντικότερες οδικές υποδομές της χώρας, της Αττικής Οδού, προχώρησε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαι σοκαρισμένος με αυτό, είναι τρομερό!

      Διαγραφή
  2. Η μάχη (ragnarok) θα διεξαχθεί,τον παγωμένο χειμώνα...
    To askard καιγεται..
    Το τέρας ψωφάει..
    Η Ουκρανία το δοχείο,που θα της δώσει να πιει,για να δυναμώσει έχει απομακρυνθεί,και πρέπει να δώσει μάχη για το αρπάξει. Και δέν θα το κάνει. Θα απειλεί,θα τρομοκρατεί,θα βάζει κυρώσεις,αλλά δέν θα το πάρει. Η ευρώπη θα γλυτώσει απο το τέρας..Σύντομα θα μείνει φτωχό και με τήν αντιπάθεια όλων των γειτονικών λαών.Και εκείνο το ΝΑΤΟ θα ξεφτιλιστεί.Θα μάθει ο κόσμος όλος πως είναι το "χέρι" του νταβατζή.
    Τί κι αν "πάρει" τον δρόμο? Μισητοί γίνοντε περισσότερο για το τέλος που θα τούς βρεί δίχως την "μαμά" τους. Την γριά με το βερολίνο της..Το παιχνίδι τελειώνει και τα μαχαίρια κάτω !!Το φαγοπότι τέλειωσε.!
    Και να ξέρατε τί έρχεται!!!
    Ο θάνατος τους.
    Η ελλάδα εχει ηγέτη
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
    ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να γράφω μπινελίκια,να αναπαραγάγω εκφράσεις με σεξιστικο περιεχόμενο, να αναμασω κατάρες για το κακο πολιτικό σύστημα, να διαλοστελνω όλους όσους υποτίθεται μας κυβερνουν, αλλα αρχικά ειναι θέμα παιδείας και ταυτόχρονα σεβασμου πρός την σελίδα που φιλοξενεί τις απόψεις μου σωστές ή λάθος δεν παίζει κανένα ρόλο και σεβασμού πρός τους εχέφρωνες και με νοητικάς φρένας αναγνώστες, προφανως εχω την άποψη ότι με ολα αυτά δεν πεφτουν κυβερνήσεις, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, ριχνω ένα αναθεμα για την ταλαιπωρία που εχω υποστεί με τα χιόνια ως οδηγός αυτοκινήτου, εκτονώθηκα αλλα επί του πρακτεου τίποτε, κανενός ανευθυνουπευθυνου δεν ιδρωσε το αυτί, αφου περαν μιας συγνώμης καμμία παραιτηση, Οι κυβερνησεις αποδομούνται και πεφτουν με όρους πολιτικούς, αν ήταν να πέσουν απο αναρτήσεις στο διαδίκτυο θα ειχαν πέσει, μπορω λοιπόν να κανω και δεύτερη σκέψη επ αυτού, μήπως τελικά και θαθελα και την άποψή σου Περι, καλυτερα να υπαρχει λαική εκτόνωση κλυδωνισμος για το πολιτικό σύστημα παρά η λαικη δυσαρέσκεια να φανεί στους δρόμους, είναι και αυτο μια αλλη οπτική.Αλλα να το επαναλάβω ο ελληνικος λαός, εχει αποδεχθει πληρως το συνδρομο της Στοκχόλμης, δεν εξηγείται διαφορετικά ποσο λωτοφαγία , πψς ξεχναει τοσο ευκολα ολα τα αρνητικώς κείμενα και αναπαραγάγει τον δικομματισμό ειναι αυτο το διολεμενο σύνδρομο.Προσωπικά ειμαι απο αυτούς τους αμετανόητα αιρετικούς,που το φως που φαίνεται στο βαθος του τούνελ, το αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για τον προβολέα του τραίνου που έρχεται κατά πάνω μου.Δεν θα σταματήσω να καυτηριάζω όλα όσα θεωρώ κακώς κείμενα, αλλα προφανώς με άλλους όρους και χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...