peri majestic the real

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω...

Γεμίσαμε δικηγόρους που θα κάνουν χιλιάδες αγωγές , σε πρωτοδικεία , εφετεία , Άρειο Πάγο κλπ για ένα φυσικό φαινόμενο που το έκανε να φαντάζει μεγάλο ο Κούλης και η κλίκα του...γεμίσαμε δικηγόρους να πείθουν τους ευκολόπιστους ότι θα πάρουν αποζημίωση ( αφού θα τους έχουν αρμέξει) , με ξεπερνάει ... 

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Δύσης με υποχρεωτική στρατιωτική θητεία.  Ούτε γάντια δεν φοράνε οι στρατιώτες. Ντροπή. Και αν πει ο έφεδρος οπλίτης δεν γουστάρω να πάρω φτυάρι; Κατευθείαν στρατοδικείο...Το στράτευμα ακίνητο έμεινε και πίνει καφέ στο στρατόπεδο. Τους φαντάρους έστειλαν. Τους μελλοντικούς άνεργους.. Οι Φαντάροι (Πολίτες με στολή) φτυαρίζουν τους δρόμους και "βγάζουν το φίδι απ' την τρύπα"....

Όλοι μαζί τα τρώνε πολιτικοί, εργολάβοι, δικαστές όλοι μια συμμορία που λυμαίνονται τον ιδρώτα και τον μόχθο του λαού.. Τέλος αποδείχθηκε πως η λεγόμενη ιδιωτική πρωτοβουλία δεν είναι τίποτα άλλο παρά πάρτι κρατικοδίαιτων μετόχων! Μπατίρηδες!! Και τώρα;; Ψάχνουν ευκαιρία να ξεπουλήσουν την Αττική Οδό. Πολλά τα λεφτά. Από εκεί που δεν είχαν τίποτα, θα βρεθούν με εκατομμύρια ευρώ. Άλλοθι είναι η κακοκαιρία....Ο κνίτης Τάκης Θεοδωρικάκος βρήκε τον ένοχο...για όλα φταίει η Αττική Οδός...των συντρόφων και των συμβούλων του Μητσοτάκη με νομικό εκπρόσωπο τον Δένδια...ΤΡΑΙΝΟΣΕ; Εξαγοράστηκε από τους Ιταλούς επί Τσίπρα...εκεί δεν λέμε πολλά...

Ο Πολίτης έχει μόνο το δικαίωμα να καθαρίζει τα χιόνια από την αυλή του, να ανοίγει ένα διάδρομο μπροστά από το σπίτι του και να βγάζει τα χιόνια γύρω από το αυτοκίνητο και κάτω από αυτό και φυσικά να ρίχνει αλάτι. Το Κράτος είναι αρμόδιο στο να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών, οι Δήμοι είναι αρμόδιοι για τον δήμο τους οι οποίοι φυσικά δεν κάνανε τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

 Υπάρχουν περιοχές στην Αθήνα χωρίς ρεύμα για πάνω από 72 ώρες...υπάρχουν όμως και συμπολίτες μας που ζούνε χωρίς ρεύμα..

Όταν έρθουν εκλογές για Δήμους και Περιφέρειες, ο λαός θα τρέξει ξανά....έρχεται και το καλοκαίρι...η Μύκονος...ομορφιές....και χαβαλές...

...όσο για τα νοσοκομεία; Καθημερινά 100 νεκροί...Δεν τρέχει τίποτα εκεί...Έρευνα δεν υπάρχει...Υπουργοί δεν ψάχνουν ενόχους. Γιατί; Γιατί να νοσοκομεία πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν ή να κλείσουν. Όλοι ψάχνουν αποζημιώσεις για τα χιόνια.. τρέχουν, τρέχουν και τρέχουν... τι λέτε; Μας αξίζει ο Κούλης; Ναι, ναι μας αξίζει...το πιστεύω...σκουπίδια όπως ο Κούλης, ο Τσίπρας, ο Παπανδρέου θα κυβερνούσαν μια τέτοια χώρα...Εδώ κάνει όνειρα μέχρι και ο Ανδρουλάκης. Η φωνή του που μοιάζει σαν χαλασμένο  ραδιόφωνο αυτοκινήτου...αλλά αυτό λίγη σημασία έχει..

Ο Κούλης δεν φεύγει. Απλά τρέχει ένα project τελειομανίας. Εδώ υπάρχει πρόγραμμα ξεπουλήματος, χιλιάδες ιθαγένειες σε λάθρο, πλειστηριασμοί κατοικιών, εμβόλια.....Ξέρει ο Κούλης...τα πάντα είναι κέρδος...θα φύγει από πρωθυπουργός με δεκάδες εκατομμύρια και μέτοχος σε πολλές ιδιωτικές...

Τι είναι η Ελλάδα σήμερα; Μια καταθλιπτική χώρα...ένα όνειδος...μια παράνοια σε πολλά μυαλά...ευτυχώς που έχουμε και το internet...

7 σχόλια:

  1. Να βάλεις τίτλους ΤΕΛΟΣ..
    Ολα δείχνουν πως φτάσαμε στο τέλος.
    Η γερμανία ελεύθερη πλέον κάνει επίθεση. Κάποιοι ίσως πιστεύουν ,όσα ακούν στήν τηλεοραση..
    Επίθεση δέν κάνει καμμιά Αμερική. Επίθεση κάνει Η Γερμανία με τους Σιωνιστές.."ΝΑΤΟ¨(ο στρατός τους) -Σκανδιανβικές χώρες,τέλειωσαν τούς πάντες και επιτίθοντε . Το τέλος όλων τους είναι..Αρα και τών μαριονέτων τους..
    Η Αμερική αιμοραγεί,από τα δικά της λάθη και επιλογές.. Τούς έχουν προσπεράσει οι Σιωνιστές ,μαζί με τους Γερμανούς ,και έριξαν τούς Ρώσους στήν μοιρασιά.Και αυτό θα το πληρώσουν..
    Σε δύο εβδομάδες τα νέα. Δέν θα κάνει πίσω η Ρωσία ,δέν θα αφήσει την Ουκρανία στους "δυτικους". Από εκεί θα έχουμε εξελίξεις..
    Εαν δέν πάρει το δοχείο τής ενέργειας η Γερμανία τζάμπα το τρέξιμο που έκανε. Τζάμπα τα πήρε όλα..τζάμπα έτρεχαν όλοι..Πρόσεξε πόσοι απειλούν ,πόσοι έδειξαν το βρώμικο παιχνίδι.
    Εμείς εδώ απλά λέμε ότι ζούμε.. Και περιμένουμε με τίς άθλιες καταστάσεις που δημιούργησαν .
    Σύντομα θα πάρουν ότι τούς αξίζει όλοι τους. Μιά ανάσα ακόμα ,,λίγο ακόμα..Τελειώνει η Γερμανία.Εχει "κολλήσει" το "σφυρί",πάνω στήν Ουκρανία..Το μόνο πού έμεινε είναι να τήν λαβώσει η "αρκούδα".Τρέχουν όλοι να ξεκολήσουν το "σφυρί" και θα την πατήσουν όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύεις δηλαδή ότι η Γερμανία θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια? Επίσημα στις 7 Φεβρουαρίου η συνάντηση Μπάιντεν - Σολτς στον Λευκό Οίκο! Δεν βλέπεις ένα Βιετνάμ εκεί πέρα? εννοώ σε στυλ Τσετσενίας.

      peri

      Διαγραφή
  2. ΚΟΥΛΑ -ΜΟΥΝΙ -ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙ...ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ.!! ΜΕ ΚΙΜΟΥΛΗ ,ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τίνος είναι το πόνημα, αλλα όντως εχει απόλυτο δίκιο, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα, που λίγο πολύ έχουμε ολοι μας συμμετοχή στο διαχρονικό έγκλημα που διαπράττεται.Η ευθύνη προφανώς βαρύνει το πολιτικό προσωπικό που ως εντολοδόχοι της λαικής βούλησης, διαχειρίζονται ή υποτίθεται διαχειρίζονται όλα τα ζητήματα.Όμως μην αφήνουμε στο απυρόβλητο τους πολίτες, δεν ειναι αμοιροι ευθυνών ενδεχομένως να έχουν και την μεγαλύτερη ευθύνη, αφου με την ψηφο τους νομιμοποιούν όλους τους προαναφερόμενους διαχειριστές.Αλλά τι ψάχνουμε αλήθεια,να περάσει ο με την ονομασία ελπιδα χιονιάς, αλλά μάλλον δεν είναι τυχαία η ονομασία ελπιδα, αφου σε αυτή τη χώρα μονο με το χιόνι υπαρχει ελπίδα να δούμε ασπρη μέρα.Μεσα στην τοξική περριρεουσα ατμόσφαιρα του παραλόγου,στην κοινωνία που είναι στα κάγγελα, συγκρούονται οι παρακμιακοί με τους λίγους εναπομείναντες έχοντες αξιακούς κώδικες,οι συνεπείς με τους ανεύθυνους,οι εμβολιασμενοι με τους αρνητές εμβολίου,οι συμβιβασμένοι με τους ασυμβίβαστους, οι θρησκόληπτοι σκοταδιστές χριστιανοταλιμπάν θεματοφύλακες του φασιστικού τρίπτυχου πατρίς θρησκέια οικογένεια με τους εχέφρωνες νοήμονες πολιτες και προφανως το όλο αυτο τοξικό κλίμα δεν άφησε απ εξω και την φιλοξενούσα ιστοσελίδα εχουμε και εδω συγκρουση οι ορθολογιστές με τους ευτυχώς λίγους ανορθολογιστές.Ζούμε και να το πάρουμε απόφαση σε μια χώρα απέραντο φρενοκομείο . ειχε δίκιο ο εθνάρχης,μια χώρα που δεν μας θέλει, τσακισμενοι απο τα μνημόνια και την ερπουσα ακόμα οικονομική κρίση,τρομοκρατημένοι απο την υγειονομική κρίση,προβληματισμένοι και ανασφαλείς για το αυριο, χαμένοι μέσα στον κυκεώνα της συγχρονης ζωής και της εικονικής πραγματικότητας.Κανείς δεν περιμένει τίποτε καλό να συμβεί σε αυτή την χώρα, δεν υπαρχειελπιδα ανάτασης,'εχουμε αποσυντονισθεί, δεν ισοροπούμε δεν ελπίζουμε σε τίποτε πλέον, καταντήσαμε να θεωρούμε την ελπίδα ως μια μορφή παραλογισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλουμε να βάλουμε έναν τίτλο, ίσως αυτός να ήταν, "ΜΑΓΑΖΙ "Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ", ΚΛΕΙΣΤΌΝ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΚΟΠΊΑΣ". Χρεωκοπία στις ιδέες, χρεωκοπία στις αξίες, στον πολιτισμό, στην αντίληψη, στην πίστη.
    ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΑΖΑ.
    Ότι και να κάνουν, το κάνουν επίτηδες λάθος.Δεν πιστεύουν στο σωστό. Είναι τσακωμένοι με το σωστό και το δίκαιο.
    Νοιάζονται μόνο για την αρπαχτή, αυτή είναι το τοτέμ τους. Σ'αυτό χορεύουν συνέχεια.
    Ή Ελλάδα πλέον μπήκε στο no man's land.
    Τώρα οι πολιτικοί θα κάνουν σιγά σιγά πίσω. Τα κάστανα θα τα βγάλει ο λαός.
    Ό λαός πού βρίζουμε και μας βρίζει.
    Ίσως να ήρθε η ώρα, να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Αν είμαστε άντρες ή τρακατρούκες.
    Αν είμαστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ή ερπετά.
    Ίσως να είναι ο καιρός να ξανακάνουμε την πατρίδα μας μεγάλη.
    Να της χαρίσουμε το παλιό της φώς, την χαμένη της αίγλη.
    Μέχρι τότε όμως, άς σκληρύνουμε τους εαυτούς μας, γιατί θα αντικρύσουμε πολλά άσχημα.
    Ό καιρός της ξάπλας και της λούφας πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περί,εάν άκουσες ,γίνεται λόγος για "πυρηνικά"..Τό πράγμα έχει χοντρύνει..Θυμίζει λίγο ημέρες πρίν τήν επίθεση στήν Συρία,το 2015.Ασφαλώς και το "πυρηνικά" είναι μονο για να καταλάβει κάποιος πως έχει χοντρύνει το παιχνίδι ,αφού κανένας δεν θα "παιξει" με τα πυρηνικά.
    Εγραψα πώς "πίσω" είναι η Γερμανία και όχι η Αμερική,όπως θέλουν να φαίνεται. Επίσης είπα γιά τήν Ουκρανία .Ούτε η Ουκρανία θέλει πόλεμο. Η Ουκρανία είναι Ρωσία. Θα το πληρώσουν οι Γερμανοί το θράσσος τους. Κάθε πού κάνουν επίθεση στήν Ρωσία,αιμοραγούν. Η Ρωσία δέν θα κάνει πίσω,και ούτε θα επιτρέψει παιχνίδια τύπου "εμφύλιος".Θα καθαρίσει γρήγορα. Προσπαθουν με απειλές να αρπαξουν την Ουκρανία. Και οι Ρωσοι και οι Ουκρανοί θα τούς κάνουν κομματάκια.Κανένας δέν θέλει σύραξη,γιατί κανέναν δεν συμφερει.Ομως η Γερμανία τέλειωσε.Δεν αρπάζει αυτό που θα τήν κάνει δύναμη,όπως είχε σχεδιασει η Νεα τάξη των εβραίων. Δεν θα παιξει παιχνίδια η Ρωσία ,Θα τους τελειώσει. Δεν θα αφήσει να την τρώνε κομμάτι κομμάτι. Και πίσω απο την Ρωσία θα ακολουθήσει Ιραν και Κίνα. .Είναι το τέλος του rangarok. Κόλησε το σφυρί του θωρ,και δεν ξεκολά.Αυτό είναι τέλος άσχετα με το πώς θα γίνει .Μέ αίμα πολύ με καρπαζιά μεγάλη,πάντως φέρνει το τέλος της Γερμανίας .Και εκεί θα διαλυθεί και ο τραμπούκος το ΝΑΤΟ.
    Ο ερντογάν...Ο κάθε λακές της νέας τάξης. Θα φάνε την τελευταία πιστολιά . Η τρελή Γερμανία είναι πολύ μικρη για να τα βάλει με "θηρία".Αυτή είναι ένα ψεύτικο θηρίο. Υποβοηθάται για να παριστάνει τον γίγαντα,απο τους εβραίους και από τήν "αμερική"¨των Εβραίων ,που τους περιμένουν τόσοι λαοί.Κοινως προσπαθω να σου πω ,οτι φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ.
    Δεν είπα πουθενά ,πως η Γερμανία θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.Αντιθέτως λέω ,οτι η Γερμανία έχει "μεθύσει",και είναι στα τελευταία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για να γελάσουμε λίγο..
    Εάν θα γίνει σύραξη "πολεμική" η "εμφύλιος"-(ο γνωστός δλδ πούστικος πόλεμος με προβοκάτσιες τών ξένων "δυνάμεων" κοινώς τραμπούκων),θα φοράνε τίς μάσκες? Θα εμβολιαστούν για τον κορονοιο? Οσοι σκοτωθούν θα είναι θύματα πολέμου η κορονοιου? Κλαίω δλδ από το χάλι τους,και την βλακεία...Πάντως σε πολλές χώρες "ληξη" συναγερμού. Κατά το Πάσχα,(εάν όλα δεν έχουν καταρεύσει ,με το σάλτο της Γερμανίας να κάνει τσαμπουκάδες,που εδώ σέ ετούτον τον τσαμπουκά θα φάει γερή κατραπακιά,και θα γλυτώσει ο κόσμος),κατά το πάσχα ξαναβλέπουμε. Σε εμάς δλδ, γιατι σε χώρες πάνω τα βρήκαν ζόρικα με τα μέτρα και τα εμβόλια.Πιο μάγκες οι σκανδιναβοί. Εδώ όλοι "γατάκια",όλοι έγιναν επιστήμονες της Ιατρικής , και κατα φαντασίαν ασθενεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή