peri majestic the real

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ολα δείχνουν πως φτάσαμε στο τέλος.

Η Γερμανία ελεύθερη πλέον κάνει επίθεση. Κάποιοι ίσως πιστεύουν ,όσα ακούν στην τηλεόραση..

Επίθεση δέν κάνει καμιά Αμερική. Επίθεση κάνει Η Γερμανία με τους Σιωνιστές.. "ΝΑΤΟ¨(ο στρατός τους) -Σκανδιναβικές χώρες, τέλειωσαν τούς πάντες και επιτίθεντο . Το τέλος όλων τους είναι..Αρα και τών μαριονεττών τους..

Η Αμερική αιμορραγεί, από τα δικά της λάθη και επιλογές.. Τούς έχουν προσπεράσει οι Σιωνιστές ,μαζί με τους Γερμανούς ,και έριξαν τούς Ρώσους στην μοιρασιά. Και αυτό θα το πληρώσουν..

Σε δύο εβδομάδες τα νέα. Δέν θα κάνει πίσω η Ρωσία ,δέν θα αφήσει την Ουκρανία στους "δυτικούς". Από εκεί θα έχουμε εξελίξεις..

Εαν δέν πάρει το δοχείο τής ενέργειας η Γερμανία τζάμπα το τρέξιμο που έκανε. Τζάμπα τα πήρε όλα.. τζάμπα έτρεχαν όλοι.. Πρόσεξε πόσοι απειλούν ,πόσοι έδειξαν το βρώμικο παιχνίδι.

Εμείς εδώ απλά λέμε ότι ζούμε.. Και περιμένουμε με τίς άθλιες καταστάσεις που δημιούργησαν .

Σύντομα θα πάρουν ότι τούς αξίζει όλοι τους. Μιά ανάσα ακόμα ,,λίγο ακόμα.. Τελειώνει η Γερμανία. Εχει "κολλήσει" το "σφυρί", πάνω στην Ουκρανία.. Το μόνο πού έμεινε είναι να τήν λαβώσει η "αρκούδα". Τρέχουν όλοι να ξεκολλήσουν το "σφυρί" και θα την πατήσουν όλοι μαζί..

Γίνεται λόγος για "πυρηνικά"..Τό πράγμα έχει χοντρύνει.. Θυμίζει λίγο ημέρες πριν τήν επίθεση στήν Συρία,το 2015.Ασφαλώς και το "πυρηνικά" είναι μονο για να καταλάβει κάποιος πως έχει χοντρύνει το παιχνίδι ,αφού κανένας δεν θα "παίξει" με τα πυρηνικά.

Έγραψα πώς "πίσω" είναι η Γερμανία και όχι η Αμερική, όπως θέλουν να φαίνεται. Επίσης είπα γιά τήν Ουκρανία .Ούτε η Ουκρανία θέλει πόλεμο. Η Ουκρανία είναι Ρωσία. Θα το πληρώσουν οι Γερμανοί το θράσος τους. Κάθε πού κάνουν επίθεση στήν Ρωσία ,αιμορραγούν. Η Ρωσία δέν θα κάνει πίσω, και ούτε θα επιτρέψει παιχνίδια τύπου "εμφύλιος". Θα καθαρίσει γρήγορα. Προσπαθούν με απειλές να αρπάξουν την Ουκρανία. Και οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί θα τούς κάνουν κομματάκια. Κανένας δέν θέλει σύρραξη, γιατί κανέναν δεν συμφέρει. Όμως η Γερμανία τέλειωσε. Δεν αρπάζει αυτό που θα τήν κάνει δύναμη, όπως είχε σχεδιάσει η Νέα Τάξη των εβραίων. Δεν θα παίξει παιχνίδια η Ρωσία. Θα τους τελειώσει. Δεν θα αφήσει να την τρώνε κομμάτι κομμάτι. Και πίσω από την Ρωσία θα ακολουθήσει Ιράν και Κίνα. .Είναι το τέλος του rangarok. Κόλλησε το σφυρί του θωρ, και δεν ξεκολλά. Αυτό είναι τέλος άσχετα με το πώς θα γίνει .Με αίμα πολύ με καρπαζιά μεγάλη ,πάντως φέρνει το τέλος της Γερμανίας .Και εκεί θα διαλυθεί και ο τραμπούκος το ΝΑΤΟ.


Ο Ερντογάν...Ο κάθε λακές της νέας τάξης. Θα φάνε την τελευταία πιστολιά . Η τρελή Γερμανία είναι πολύ μικρή για να τα βάλει με "θηρία". Αυτή είναι ένα ψεύτικο θηρίο. Υποβοηθάται για να παριστάνει τον γίγαντα, από τους εβραίους και από την "Αμερική"¨ των Εβραίων  ,που τους περιμένουν τόσοι λαοί .Κοινός προσπαθώ να πω ,οτι φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ.

Δεν είπα πουθενά ,πως η Γερμανία θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Αντιθέτως λέω ,ότι η Γερμανία έχει "μεθύσει", και είναι στα τελευταία της.

Και για να γελάσουμε λίγο..

Εάν θα γίνει σύρραξη "πολεμική" η "εμφύλιος"-(ο γνωστός δλδ πούστικος πόλεμος με προβοκάτσιες τών ξένων "δυνάμεων" κοινώς τραμπούκων),θα φοράνε τίς μάσκες? Θα εμβολιαστούν για τον κορονοιο? Οσοι σκοτωθούν θα είναι θύματα πολέμου η κορονοιου? Κλαίω δλδ από το χάλι τους, και την βλακεία...Πάντως σε πολλές χώρες "λήξη" συναγερμού. Κατά το Πάσχα,(εάν όλα δεν έχουν καταρρεύσει ,με το σάλτο της Γερμανίας να κάνει τσαμπουκάδες, που εδώ σέ ετούτον τον τσαμπουκά θα φάει γερή κατραπακιά, και θα γλυτώσει ο κόσμος),κατά το Πάσχα ξαναβλέπουμε. Σε εμάς δλδ, γιατί σε χώρες πάνω τα βρήκαν ζόρικα με τα μέτρα και τα εμβόλια. Πιο μάγκες οι Σκανδιναβοί. Εδώ όλοι "γατάκια" ,όλοι έγιναν επιστήμονες της Ιατρικής , και κατά φαντασίαν ασθενείς..

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα προσεκτικά σχόλια σχετικά με την ρωσοουκρανική κρίση, προσωπικά δεν έχω γνώσεις στρατιωτικού αναλυτή , αρκούμαι σε ότι διαβάζω , δεν θα έμπαινα όμως στην διαδικασία να εκτεθώ ανεπανόρθωτα διακινδυνεύοντας το σχόλιο μου τελικά να μην στεφθει με επιτυχια αναφορικά με την εκτίμηση, Κρατω λοιπον μικρό καλαθι δινοντας όχι 2 εβδομαδες διορία αναφορικα με το αποτέλεσμα , αλλα 5 βδομάδες,σήμερα με ολα οσα διαβαζω, αρκουμαι στο σενάριο ότι τίποτε δεν θα γίνει, ούτε η Γερμανία , ούτε καμία άλλη χωρα της ΕΕ δεν θα τεθει απέναντι στον Πουτιν, αλλωστε απειλουν μονο με οικονομικές κυρώσεις και αυτο απλα για την τιμή των όπλωνδλδ ντουφεκιες ασφαιρες για το θεαθείναι, γνωρίζοντας ότι ο Βλαδιμηρος αν αποφασίσει να κλεισει την κάνουλα ροής φυσικού αερίου προς την Ευρώπη οι δυτικες οικονομίες θα καταρευσουν.Μην ξεχνάμε οτι στις χωρες της ΕΕ δεν υπαρχει ουδεμία κοινη γραμμή και συμπόρευση για την κριση, θα μου πειτε και αν γίνει κάποια προβοκάτσια στην κριμαία; μηπως πέσει στην φακα η ρωσία, οχι γνωρίζουν πολυ καλά τα υπογεια παιχνιδια των μυστικών υπηρεσιών και δεν θα μασήσουν.Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, δεν αποκλείω η ιδια η Ρωσία συνειδητά να προκάλεσε την ουκρανικη κρίση, για να πετύχει την έναρξη μιας στρατηγικής διαπραγματευσης με τιςΗΠΑ, ωστε να μπει φραγμος στην επεκταση της ζώνης επιρροής του ΝΑΤΟ προς τις χωρες που γειτνιάζουν με την Ρωσία και δυνητικά απειλουν την ασφάλεια της .Θυμηθειτε η Ρωσία ήταν εναντια στην συμφωνία των πρεσπών, οχι γιατι την ενοχλουσε ο όρος μακεδονια, αλλα γιατι δεν ήθελε τα σκοπια στο ΝΑΤΟ.Τα παιχνίδια ανέκαθεν εδράζονταν στα γεωπολιτικά συμφέροντα, γι αυτο καποιοι θερμοαιμοι ας βάλουν παλι στα σεντούκια τα καριοφιλια και ας κάνουν λίγη υπομονή να δουν τις εξελίξεις γιατι αν δεν γίνουν όπως τα καταθέτουν τότε υπαρχει προβλημα ανάλυσης των δεδομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πολιτικοί ηγέτες τής σημερινής Ελλάδας είναι προδότες. Από τον Κούλη και τον Τσίπρα μέχρι τον Βαρουφάκη και το ΚΚΕ είναι όλοι τους υποταγμένοι στην Νέα Τάξη και άρα στα αφεντικά της Γερμανίας.

    Εάν γίνει σύρραξη "πολεμική" η "εμφύλιος" στην Ουκρανία..

    ..Και οι Γερμανοί ζητήσουν στρατό από τον Κούλη με αντάλλαγμα την μείωση του χρέους;

    Θέλετε φτηνό φυσικό αέριο; Δώστε μας στρατό! Θέλετε να κουκουλώσουμε σκάνδαλα; Ελάτε μια βόλτα από Ουκρανία.

    Μέσα στα πλαίσια αυτής της εξυπηρέτησης, η συμμορία των Αθηνών μπορεί να πει το μεγάλο ναι..

    Είναι δυνατόν ο Κούλης να αρνηθεί στους Γερμανούς; Είδαμε στα νοσοκομεία τι συμβαίνει..

    Δόλωμα; Ο Ελληνισμός εντός και εκτός της Ουκρανίας. Τα ίδια δεν είχαμε με τον Ελευθέριο και φάγαμε τα μούτρα μας; Κάπου διάβασα ότι δήθεν οι Αθηναίοι βλέποντας τους φαντάρους να ανοίγουν τους χιονισμένους δρόμους της Αττικής, αισθάνθηκαν δέος...τι χρειάζεται; Μια δημοσκόπηση Abacus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.50 Συγνώμη αλλά διαστρευλώνεις τα ιστοσρικά δεδομένα, να μου επιτρέψεις να σου θέσω ένα απλοικό ερώτημα, αν λέω αν υπόθεση εργασίας κάνω , στο τέλος αποδειχθεί η εκτίμησή σου σαθρή και έωλη δλδ αποτυχεις παταγωδώς ως προς το αποτέλεσμα της ανάλυσης που εκανες, ήθελα να ήξερα πως θα το μαζέψεις,.Μπερδευεσαι, κάπου χάνεσαι , κάπου αναπαραγάγεις κατι που άρεσε διαάζοντας αλλα χωρις να το φιλτράρεις μας το σερβίρεις χωρίς να εμβαθύνεις. Γνωμη μου καλλίτερα να περιμένεις το αποτέλεσμα και μετα κανε σχολιο συνολικά, είναι μειονέκτημα να προτρέχεις και να θυμασαι η κεκτημενη ταχύτητα ειναι κακή επιλογή,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 2.50..Οι πολιτικοί "ηγέτες" της χώρας ειναι λακέδες ,και προδότες.Ετρεξαν αμμέσως να "δώσουν¨τις "βάσεις¨ (σούδα και αλεξανδρούπολη),και να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Δέν είπα πουθενά πώς θα γίνει πολεμική σύραξη (χαριτολογώντας έγραψα για μάσκες και κορονοιό) "Μάχη" και μάχη έχει διαφορά. Μάχη δίνει η Γερμανία για να πάρει τήν ενέργεια που θα τήν κάνει δύναμη. Εαν προχωρήσει και σε πραγματικη (πουστικη) βάζοντας σε εμφύλιο της χώρες και αυτή είναι μιά μάχη. Μέχρι στιγμής αντιλαμβάνομαι πώς έχει χοντρύνει , η Ρωσία έχει ενοχληθεί,και δέν θα κάνει πίσω. Είτε πολεμήσουν με όπλα ,είτε "πολεμήσουν "με διαπραγματεύσεις ,η Γερμανία είναι τελειωμένη.
    Ο ελληνισμός της Ουκρανίας (Κριμαία) ευτυχώς δέν πήρε καμμιά θέση. Αυτό έγινε με το δημοψήφισμα λίγο μετά την πρώτη "επίθεση" της Γερμανίας πρίν τρία η τέσσερα χρόνια . Εγινε δημοψήφισμα και μέρη της Ουκρανίας προσαρτίστηκαν στην ρωσία.Ηδη έχουν πάρει και Ρώσικα διαβατήρια πλέον.Αρα η Ουκρανία διασπάστηκε ,δέν είναι ενιαία. Σήμερα θέλουν και ξαναπροσπαθούν να τήν βάλουν στο ΝΑΤΟ ,δλδ πλάγια ξαναπροσπαθούν να τήν αρπάξουν.
    (για κάποιους που συνεχίζουν να ενοχλούν)
    Δέν είμαστε "πολεμικοί" ανταποκριτές,δέν καταθέτουμε κανένα άρθρο σε μεγαλο εφημερίδα,ούτε μας ενδιαφέρει επιβεβαίωση η ακύρωση. Σκεψεις καταθετουμε,και ελληνικά τα γράφουμε.Και εγώ και ο ανώνυμος 2.50)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.triklopodia.gr/krisi-stin-oukrania-grafi-o-panagiotis-traianou/
    όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει . Πραγματικά πολύ ενοχλιτικό να σε ενοχλούν,και να μήν αρκούντε στα δικά τους γραπτά .
    Τώρα εάν κάποιος πιστεύει πώς "διαστρεβλώνει" κάποιος άλλος τα γεγονότα και παριστάνει τον γνώστη,εάν καποιος διαβάσει θα καταλάβει ποιός είναι γνώστης και ποιός τενεκές..
    Δέν γινεται αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί.Δίχως να ενοχλεί κάποιος να ενοχλείται μονίμως. Εδώ υπάρχει πρόβλημμα.
    Αν καποιοι δεν αντιλαμβάνοντε τα Ελληνικά ας τα διαβάζουν δυό και τρείς φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπήκαμε πλέον για τα καλά σε μια εποχή νέου τευτονικού “Μεσαίωνα” και όλοι μας κινδυνεύουμε από αυτά τα συμφέροντα …Κυρίως βέβαια αυτοί οι οποίοι είχαν την “ατυχία” να βρίσκονται πάνω στους “δρόμους” των συμφερόντων των Γερμανών. Ο κανόνας πλέον είναι ένας …Ο κανόνας του Μεσαίωνα. Δίκιο είναι μόνον το δίκιο του ισχυρού και άρα το συμφέρον του. Δίκιο έχουν μόνον οι ισχυροί, οι οποίοι κατά σύμπτωση είναι οι “δανειστές” των πάντων. Από εκεί και πέρα είναι όλα ρευστά …Αλίμονο στον λαό που θα βρεθεί πάνω στον “δρόμο” τους. Οι χώρες, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα ευρωπαϊκά δίκτυα, που ενδιαφέρουν τους Γερμανούς, θα έχουν την τύχη που καθορίζουν τα συμφέροντα της Γερμανίας …Θα έχουν την τύχη που θα βολεύει τη Γερμανία στον στόχο της να ελέγχει μόνη της τα ευρωπαϊκά δίκτυα όλων των ειδών.

    Κράτη, τα οποία συμφέρουν τη Γερμανία να παραμείνουν ενιαία, θα παραμείνουν τέτοια και κράτη, τα οποία συμφέρουν τη Γερμανία να κατακερματιστούν, θα διαλύσουν. Τα γερμανικά συμφέροντα, τα οποία είχαν σχέση με τον έλεγχο της ευρωπαϊκής αγοράς – και άρα με τον έλεγχο των οδικών αξόνων της Ευρώπης – , θίγονταν από μια ενιαία Γιουγκοσλαβία και γι’ αυτόν τον λόγο την διέλυσαν. Τα γερμανικά συμφέροντα, τα οποία έχουν σχέση με την ενεργειακή αγορά – και άρα με τους αγωγούς αερίου – θίγονται από μια διασπασμένη Ουκρανία και άρα γι’ αυτόν τον λόγο θα ματώσει όποιος επιχειρήσει να την διαλύσει.

    Ενα άρθρο του 2014 Του Παναγιωτη Τραιανού,πού όλοι όσοι το είχαμε τότε διαβάσει ,περιμέναμε την συνέχεια ,τής απόπειρας της Γερμανίας. Και σήμερα έρχοντε κάποιοι και ενοχλούν ,δίχως κανείς να μπορεί να αντιληφθεί τον ΛΟΓΟ που το κάνουν συνεχώς και ΠΑΝΤΟΥ.
    Δέν καταθέτουμε προσωπικές γνώσεις! Καταθέτουμε γνώσεις πού έχουμε δεχθεί.
    Το πρόβλημμα ειναι προσωπικο? Η με τον Κυριο Τραιανου ,κάποιοι βγάζουν σπυριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθε η ώρα της Ρωσίας;
    Τώρα, όμως, ήρθε και η ώρα του λαού της Ρωσίας …Ήρθε η ώρα να “αποτυπωθεί” η γερμανική “ζημιά” σε δολάρια και να της αποσταλεί ο “λογαριασμός”. Η Ρωσία μπορεί να κάνει επίδειξη δύναμης, όπως δεν έχει φανταστεί κανένας στη Γερμανία. Μπορεί μέσα σε μία στιγμή να καταστρέψει τη Γερμανία, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Πώς; …Χωρίς να της δώσει καν δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί …Τόσο μεγάλη είναι η υπεροχή τής Ρωσίας σε σχέση με την “ανάπηρη” της Ευρώπης. Απλά να την τοποθετήσει στον ίδιο “πήχη” με τους άλλους πελάτες της, ώστε ο ανταγωνισμός να γίνει επιτέλους “καθαρός” στην Ευρώπη …Να δούμε, δηλαδή, πόσο “ικανοί” είναι οι Άριοι.

    Αυτά έγραφε ο Τραιανού το 2014,και όλοι είδαμε το τελευταίο διάστημα ,οτι ξεκίνησαν τα νταβαντουρια ,όταν ανοιξε η συζήτηση για την τιμη του αερίου και γινόταν θέμα ¨καμμια διαφοροποίηση" σε κανέναν Ολοι με τις ίδιες τιμές ,καμμια εξυπηρέτηση στην Γερμανία όπως γινόταν παλιά,και γινόταν συζήτηση για το θέμα διαχείρησης των αγωγών. Ετσι ξεκήνησαν και φτάσαμε εδώ, στις απειλές και στις διαπραγματεύσεις. Οπως και να έχει ,οτι και να γίνει λοιπον σύραξη η εμφυλοπολεμικές καταστάσεις με προβοκάτσιες κτλ,η Γερμανία Τελειώνει. Εχασε το παιχνίδι. Δεν θα της επιτραπεί να γίνει η "μεγάλη δύναμη" που θα σύρει τους εβραίους απο τό λαγούμι με τα κλεμένα,Θα πιαστούν με τα κλοπιμαία.. Δεν ανοίγει λοιπόν ο Ατλαντικός..Ο νέος Φαραώ θα τους κυνηγήσει θα ..."βρέξει" Εβραίους στο Ισραήλ... Θα πεθάνουν οι "θεοί" του σκότους( θα φαγωθούν μεταξύ τους) Και θα γενηθεί ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ οπως έχει προφητευτεί.Ετσι ¨δένουν¨όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Foo Fighters - Rope (Official HD Video)