peri majestic the real

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ???????????????????????????????????????????????????????????????? Πού???????? Πότε??????? Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος???? Πότε έγινε ηλεκτρονικά μέσω ΑΣΕΠ η συμμετοχή των υποψηφίων?????? Ποια περίοδο???? Υπάρχει και άλλο ΑΣΕΠ που μας διαφεύγει????

 


«Η πρόσληψη ειδικών φρουρών που αφορούν τα πανεπιστήμια δεν είναι μια απλή διαδικασία, έγινε μέσω του ΑΣΕΠ», ανέφερε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο κύριος Γεραπετρίτης.

 Ρήμαξαν τις ζωές όλων μας με τα ψέματα. Με την διαφθορά. Κατέστρεψαν με δόλο μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων και συνεχίζουν...

Ποντάρουν στο δίπολο, διαίρει και βασίλευε, είναι ό νόμος τους. Τα πάντα πλέον έχουν οσμή φόβου, ζοφερές καταστάσεις. Θυμίζουν όλα στην Ελλάδα, τον πίνακα του Σβάικ, ‘’ ή θάλασσα του σκότους ‘’, από την 7η πύλη της κολάσεως. Σκοτεινιά και πτώματα παντού. Ξεχάσαμε τα μνημόνια, ξεχάσαμε τους ανθρώπους πού αυτοκτόνησαν, ή πέθαναν από καρδιά, ή εγκεφαλικά όταν έν μία νυκτί, τα έχασαν όλα. Τα capital controls, τα οποία οσονούπω ξανάρχονται. Μόνο ύαινες βλέπεις στήν τηλεόραση, ‘’ανθρώπους’’ πού σφυροκοπάνε τους Έλληνες με βροχή προστίμων, για το καλό μας. Γιά την νέα κανονικότητα.

 Ποιές κάρτες Ιλλουμινάτι, ποιές προφητείες, ποιές προειδοποιήσεις ιθυνόντων; Όταν βλέπεις να σε κυβερνούν, ανεπάγγελτοι, κηραλοιφάδες, κομμουνιστές της δεξιάς τσέπης, σε μιά βουλή πού ό μόνος πού κυβερνά, είναι ή κορώνα της Rolex.Περαντζάδα στα κανάλια, κάνουν μόνο όσοι έχουν το ακαταδίωκτο της όποιας ελίτ. Μιλάμε γιά την απόλυτη διάλυση των πάντων. Ποιός τομέας στην χώρα, δεν έχει διαβληθεί, δεν έχει σαπίσει. Ή χώρα δουλεύει με το σύστημα, ‘’εμπρός πρός τα πίσω’’. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και κουραφέξαλα. Αφού το μόνο πού δουλεύει με ταχύτητα φωτός, είναι μόνο οί εισπρακτικοί μηχανισμοί. Δέν θέλουν ελεύθερους ανθρώπους. Θέλουν λαούς-κρεατόμαζες με αέναο χρέος, σκλάβους σε γαλέρα γιά ένα ξεροκόμματο. Ό μεγάλος φόβος; Ή απώλεια τού σπιτιού, ή της ζωής πού είχαμε. Το μόνο πού κυριαρχεί, είναι το άγχος κι’ή αυπνία. Μάθαμε εντελώς λανθασμένα, ότι υπάρχουν κόμματα διαφορετικά και ιδεολογίες. Κουραφέξαλα. Όλοι και όλα, έχουν κοινό συμφέρον. Ποιός κομμουνισμός, ποιά δεξιά και πράσινα άλογα. Ένας Ιανός είναι όλοι τους. Τα δυό πρόσωπα, στό ίδιο κορμί. Καί το αποτέλεσμα; Σου πουλάνε ανθρωπισμό και κροκοδείλια δάκρυα-δηλαδή σού κάνουν τον καραγκιόζη- μόνο και μόνο γιά να τσεπώσουν την επιταγή κάθε πρώτη του μηνός. Όλα τα άλλα ,είναι άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε. Μισούν τούς Έλληνες. Θανάσιμα. Δέν βλέπετε τι γίνεται με τίς συντάξεις; ΟΊ εργαζόμενοι υπάλληλοι, βγάζουν συντάξεις πιό αργά κι’από το slow motion.Και το κράτος, προσέλαβε δικηγόρους και λογιστές, γιά να βγαίνουν οί συντάξεις γρηγορότερα. Δηλαδή, τόσα χρόνια χρόνια, πληρώνουμε ανθρώπους γιά να ξύνονται.


Ετοιμαζόμαστε γιά κάτι άλλο. Κάτι νέο. A new world order, πού λέγανε κι’οί Bush. Δ’εν θέλουν ανθρώπους να αναπνέουν ελεύθερα τον αέρα. Θέλουν μασκοφορεμένους μαζάνθρωπους. Στόν εγκέφαλο, σού εμφyτεύουν την μοναδική εντολή, ‘’ your wish, is my command ‘’. Aυτό θέλουν να τους λές καθημερινά. Ή απόλυτη σχέση μεταξύ του άρχοντα βαμπίρ και των υποτακτικών του.


Κοινωνία-ειδωλολάτρης, υπηρέτης του pornhub. Τό σύνδρομο της Στοκχόλμης Χ 100. Ή λατρεία για τον αφέντη. Έτσι κι’αλλοιώς στήν Ελλάδα, το χέρι πού σε ταίζει, είναι ο θεός σου. Μιλάμε, ότι οι κυβερνώντες ξεπέρασαν και το πάνθεον τών παρανοικών Ρωμαίων αυτοκρατόρων.Ήλιογάβαλος, Κόμοδος, Καλλιγούλας, Νέρωνας, Διοκλητιανός....... όλα σε ένα. 

ΜΑΝΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου