peri majestic the real

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

 


Ο Κρίτων Αρσένης ΜΕΡΑ25 υποστήριξε πως οι "μετανάστες" μπορούν να μεταφερθούν σε χωριά, που έχουν ερημώσει και ζουν μόνο ηλικιωμένοι, προκειμένου να τους βοηθούν με τις δουλειές. Μάλιστα, μια από τις εργασίες τις οποίες πρότεινε ο βουλευτής ότι μπορούν να βοηθήσουν οι μετανάστες είναι το κόψιμο των ξύλων...

Καταλάβατε τι ζούμε;  Ο Κρίτων Αρσένης των Κολεγίων.

 Ο ιδιοκτήτης του οχήματος που έκλεψε ο Σομαλός και γραπώθηκε στο καπό, για να τον σταματήσει, χαροπαλεύει στην Εντατική, καθώς τον έριξε στο οδόστρωμα και πέρασε από πάνω του για να τον αποτελειώσει!!!!!! - Μία 44χρονη και ένας 53χρονος βρίσκονται τραυματίες στο ίδιο νοσοκομείο, καθώς τους τράκαρε.....Ο 21χρονος, αφού τράκαρε όσους τράκαρε, παραβίασε κόκκινο φανάρι και προσέκρουσε στην κολώνα φαναριών στη διαχωριστική νησίδα της οδού Αχιλλέως. Αν και πολύ ισχυρή η πρόσκρουση, βγήκε έξω... ατσαλάκωτος και τρέχοντας προσπάθησε να διαφύγει....

Άρα;


...για την κλίκα των κολεγίων, της ανοιχτής κοινωνίας...ο συγκεκριμένος Σομαλός ήταν πραγματογνώμονας στη χώρα του και προσπαθούσε να μας αποδείξει ότι είναι πολύ δύσκολο το αυτοκίνητο  να πάρει φωτιά μετά από πρόσκρουση. Μην τον βλέπετε σαν εγκληματία ΕΙΝΑΙ μικροεπενδυτής....

2 σχόλια:

  1. Ή κλίκα των κολλεγίων, ή κλίκα των πολιτικών, ή κλίκα των δημοσιογράφων, ή κλίκα του lifestyle, όλοι και όλα μιά κλίκα, ένα τεράστιο κρεβάτι, μιά κολοσσιαία χούφτα τίγκα στην κοκαίνη, κορμιά ιδρωμένα, άγρυπνα από πόθο και ανάγκη, τηλεπερσόνες, βιζιτούδες πολυτελείας, ‘’κοπρόσκυλα’’ πλούσιων οικογενειών πού βιάζουν όποια και όποιον θέλουν, σε μιά χώρα πού μετά την μεταπολίτευση ειδικά, απώλεσε και το τελευταίο ίχνος αγνότητας και αξιοπρέπειας.
    Μιλάμε γιά μιά Ελλάδα πού θυμίζει τίς ζώνες No man’s land, του 1ου παγκοσμίου πολέμου. Τόποι τίγκα στην λάσπη και μέσα από αυτήν να ξεπροβάλλουν χέρια, πόδια ή κεφάλια.
    Σεξοτουρισμός, ληστοτουρισμός, ναρκοτουρισμός, οι απαγορευμένοι καρποί πού ευδοκιμούν στην χώρα. Κάθε καρυδιάς καρύδι, μάς κουβαλιέται στην χώρα και την κάνει φέουδό του. Εγκληματίας γιά τους απλούς πολίτες, επιβήτορας γιά κάποιους προνομιούχους ‘’φορτώκες’’, είτε λέγεται πολιτικός, είτε επιχειρηματίας.
    Καί ο λαός; Απλώς παθητικός θεατής. Μπορεί βέβαια να πηγαίνει να’’ χτίζει’’ μπράτσα στα γυμναστήρια, ή να σαρώνει στίς παλαίστρες και στα ρίνγκ, μπορεί να γεμίζει από κακόγουστα τατουάζ το σώμα του και να γίνεται ‘’μαιντανός’’ στα σόσιαλ μήντια, αλλά στην ψυχρή πραγματικότητα, είναι απλώς χέστης. Ψοφάει να ξελαρυγκιάζεται γιά πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, αλλά μόλις βρέξει σφαλιάρες και χημικά στο δρόμο, κάθεται στο σπίτι του.
    Ή Ελλάδα θυμίζει εικόνες τραγικές, από το ντοκυμανταίρ, ‘’ Αντίο Αφρική ‘’, ίσως να θυμίζει και το οικτρό της τέλος, όπου σφαγές μαύρων και ολάκαιρων φυλών, γίνονταν on camera. Και πάντα από αυτούς πού είχαν υποσχεθεί να την βοηθήσουν φέρνοντας ‘’ανάπτυξη’’ από ξένους μισθοφόρους. Άγγλοι, Βέλγοι, Γερμανοί, Ρώσσοι, Ολλανδοί, Ασιάτες κλπ. Όλοι την ‘’πέρασαν ένα χέρι’’, όπως κάνουν και σέ’μάς.
    Αλλά σήμερα Τετάρτη, πού στον Αττικό ουρανό θα πετάξουν τα νεοαποκτηθέντα Rafale, ίσως οί δυνατοί τους κινητήρες, διώξουν λίγη απο την μούργα πού έχει πέσει στον τόπο.
    Σε έναν λαό, παραδομένο στούς βιαστές και δολοφόνους του, στους ηλίθιους αποφητήσαντες τών προτεσταντικών κολλεγίων, αυτών πού δίδαξαν στους ιθαγενείς, ‘’ήθος’’ και κουλτούρα του τύπου, ‘’ το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι μαγκιά, εμπρός στίς κάλτσες-κάλπες, θα καταρίψουμε τα αεροπλάνα πού ψεκάζουν, μαζί τα φάγαμε, σηκώνουμε τα μανίκια, πάμε για μια Ε.Α.Β. του διαστήματος ‘’ και άλλες αρλούμπες, ο λαός μένει απαθής.
    Τα κορίτσια μας, μπλέκουν με τους ξένους, τα αγόρια μας αυνανίζονται βλέποντας τσόντες στο ίντερνετ, οι μεγάλοι είναι διχασμένοι σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ή εκκλησία Α.Ε. εντελώς στη κοσμάρα της και μπουκωμένη στο χρήμα, το κοινοβούλιο κυκλωμένο απο οπλισμένους άντρες ξένων υπηρεσιών παροχής ασφάλειας, το μασσωνικό δίπολο καλά κρατεί, με την ‘’αριστερά’’ των ανοιχτών συνόρων και του ψευτοανθρωπισμού, την ‘’ δεξιά ‘’ των τοκογλύφων και των αιματηρών φόρων, την αστυνομία των σιδερόφρακτων αντρών της ΔΙ.ΑΣ, που τσακίζουν τον κόσμο στα πρόστιμα, αλλά άν πάρεις τηλέφωνο το 100 και πείς για ληστεία, είναι πιό αργοί κι’απο το slow motion, τι αλήθεια πηγαίνει καλά σ’αυτόν τον τόπο για το οποίο αξίζει να δώσεις και την ζωή σου.
    Μόνον ο Θεός μπορεί να σώσει την Ελλάδα μας. Κανείς άλλος. Έχουμε βουλιάξει σε τέτοιο πυθμένα από άσφαλτο, πού μόνο με θαύμα σωζώμαστε. Και τα πράγματα θα εκτραχυνθούν όλο και περισσότερο. Ή Ελλάδα δεν άνοιξε μόνο τα σύνορά της και έχουν μπεί όλα τα ρυπαρά γένη και αποπατούν όπου βρίσκουν μαζί με τα δικά μας χαζά πού τους ακολουθούν, αλλά άνοιξε και την ψυχή της και τώρα την αλώνουν λεγεώνες σκοτεινές.
    Ό βασιλιάς όλων ή βλακεία κι΄΄η ανηθικότητα. Βλακεία γιατί είδαμε το σύμβολο της Ν.Δ στο διαφημιστικό για τα Rafale και ανηθικότητα γιατί πρόσωπο από το τουρκοριάλιτυ survivor, εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 16χρονης.
    Ή βρώμα της δημοκρατίας !!!
    Όσο για τον Σομαλό, άν αυτά τα έκανε σε άλλη χώρα σάν την Αμερική, ίσως οι αστυνομικοί να τον γαζώνανε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά Περι άργησες αλλα βρήκες έναν συνοδοιπόρο με άποψη τον Μανκο, δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αλλα αυτή είναι και η πεμπτουσία της όλης υποθεσης, καλα τα βλέπει αλλα όπως και εσυ και στο ξαναεγραψα, εντοπιζει το προβλημα, ενδεχομενως και τις ορατες αιτίες, ακυρωνει τους παντες για τον μανκο εννοω, αλλα για την ιαση και θεραπεια τίποτε, να υποθεσω ότι οραται τα τεκταινόμενα επιδερμικά , ειναι πεσιμιστής δεν βλέπει φως στο τουνελ;αν όντως δεν υπαρχει ιαση, τοτε διακαιως αναγραφει εκ κατακλειδι μαζι με τον Τραιανου, αλλα αυτο ακούγεται ως μανα εξ ουρανου που δυστυχως λιγοι το βλεπουν , οποτε και αυτη του η θέση κρινω οτι ειναι μη ορθοποδουσα, εγω και εσυ και ο μανκο ναι μεν κρινουμε θετικα την προσφορα του συγγραφεα, ομως αντιλαμβανομαστε οτι δεν υπαρχουν ευήκοα ωτα στην ελληνικη κοινωνία, οποτε συντασσομαι με την αποψη οτι η ελλαδα εχει αποθανει προ καιρου απλα δεν το εχουμε αντιληφθει, εδω η ΝΔ εβγαλε σποτακι τηλεοπτικό για τα ραφαλ λες και οι ιδιοι πληρωσαν τον μακρον, τι ψαχνουμε για προτεσταντες, βενιζελικους, κλπ συγγενεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...Συνταξιούχοι του Δημοσίου...βολεμένοι...κρατικοδίαιτοι. Εσύ; 6ήμερη απασχόληση και 16ωρο ψάχνοντας την μεγάλη φυγή ( Γενοκτονία). Η Ελλάδα αντικρίζει το ιστορικό της τέλος!

  Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βό...