peri majestic the real

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Το Βερολίνο κοροϊδεύει την Αθήνα. Η Γερμανία πίσω από την κατασκευή του Τουρκικού drone Bayraktar. Η συνεργασία της γερμανικής Hensoldt με την τουρκική Baykar ξεκίνησε το 2020.

 Θυγατρική της γερμανικής εταιρείας όπλων Hensoldt είναι πίσω από την κατασκευή του επιθετικού drone Bayraktar TB 2 της Τουρκίας.

Όπως μετέδωσε ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός ZDF, πριν ένα χρόνο έγινε πόλεμος μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν για την περιοχή του Καραμπάχ. Το Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποίησε το τουρκικό επιθετικό drone Bayraktar TB 2 και νίκησε.

Το drone κατέστρεψε 900 στόχους στην Αρμενία και προκάλεσε ζημιές ύψους 2 δισ. δολαρίων. Από τότε έχουν εκτιναχθεί οι πωλήσεις του Bayraktar TB 2. Εννέα χώρες το χρησιμοποιούν ήδη και 11 ακόμη θέλουν να το αγοράσουν.

«Η Τουρκία μπορεί να γίνει ηγέτιδα δύναμη στον κόσμο σε αυτήν την τεχνολογία. Καμία ανθρώπινη δύναμη δεν θα μπορέσει να μας εμποδίσει», είχε δηλώσει κατά την παρουσίαση του drone ο τεχνικός Διευθυντής της τουρκικής κατασκευάστριας εταιρείας Baykar.

Τα επιθετικά drones χρησιμοποιούν ειδικά συστήματα εντοπισμού του στόχου, τα οποία είναι κάτι σαν το μάτι του όπλου. 

Πηγή /www.militaire.gr

Τα αφεντικά αυτά τα οποία ίδρυσαν ένα κράτος φονική μηχανή όπως τη Γερμανία Ένα κράτος το οποίο θα πάει κατ ευθείαν στα σκουπίδια τής ανθρώπινης ιστορίας

 Το κράτος αυτό το οποίο στηνκυριολεξία τη στιγμή αυτή αποτελεί τη βασική τροχοπέδη για τα τελευταία βήματα της μεγάλης πορείας τής ανθρωπότητας προς τη σωτηρία 

Το κράτος αυτό το οποίο αποτελεί το τελευταίο καρφί που κρατά στη θέση του το καπάκι τής σαρκοφάγου μέσα στην οποία κάποιοι έχουν παγιδεύσει την ανθρωπότητα στο σύνολό της 

Η διάλυση της Γερμανίας θα είναι το πρώτο σημάδι τής μεγάλης αυγής που ΟΛΟΙ περιμένουμε Ο ψόφος τού ηλίθιου θηρίου είναι η αρχή τής νέας ζωής για την ανθρωπότητα..

"RAGNAROK" Τraianou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...