peri majestic the real

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Κορόιδα να υπάρχουν που δεν αντιλαμβάνονται την βενιζελική συμμορία...

 



Τούς βλέπουν για τόσο χαϊβάνια, πού ετοιμάζουν την "αλλαγή". Αφού ολοκλήρωσαν ,-ο κουμουνιστής Τσίπρας τέλειωσε με τήν Μακεδονία και ο "Δεξιός" Μητσοτάκης αποτελείωσε τόν σχεδιασμό τής Νέας τάξης-,"παραδίδουν" στήν "παλιά δεξιά" με τήν παλιά γνωστή συνταγή. Οπου να ναι θα ακουστεί η καραμανλική παράταξη να "σώσει" τήν χώρα. Από την πλευρά του Πασόκ ,ανέλαβε ο βενιζελικός Ανδρουλάκης, σαν "νέος" και "καθαρός". Παρακολούθα φίλε αναγνώστη το επόμενο διάστημα πως θα τήν κοπανάνε οι πασόκοι από τον τσίριζα. Για να πάνε στο μαντρί τους. Και οι δεξιοί στο δικό τους.

Την θέση του Ανδρουλάκη στην "ευρωβουλή" τήν "έχει" ο αδερφός Νικολάκης! Πρώτος "επιλαχών". Πάλι στην οικογένεια χρήμα ζεστό. Και ασφαλώς σύντομα θα δούμε κάποια κόρη του βλακογιώργου σε καμμιά θέση ,καλή. Αντε να πάει από "υπουργός" μέχρι και στο τέλος να τήν δούμε και πρωθυπουργό. Οικογένεια με όνομα "βαρύ" είναι αυτή, Οσο για τήν άλλη οικογένεια ,ε,,, σειρά θα πάρει ο Μπακογιάννης το ορφανό της θεοδώρας.. Θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν από όλο εκείνο το γελοίο τσίρκο ,και θα πάνε σε ¨σοβαρά" πρόσωπα της εξουσίας.

 Κάτι Καιρήδηδες κάτι Πλεύρηδες κάτι τσομπαναραίοι τύπου Πολάκη, κάτι χασικλήδες τύπου Καρανίκα και για κάτι άντρακλες τύπου Κορουμπλή τελείωσε  το όνειρο. Ο σχεδιασμός απαιτούσε και απλά αυτοί ήταν εύκαιροι και χρήσιμοι ,λόγω των χαρακτηριστικών τους. 


Οι μαϊντανοί, στην γωνιά τους τώρα. Η βρώμικη δουλειά τέλειωσε και πάμε παρακάτω.

Κορόιδα να υπάρχουν και αυτοί σχεδιάζουν ,πάνω στην βλακεία αυτών των ηλίθιων..

3 σχόλια:

  1. Αν θέλουμε Σωτηρία καί τέλος στο μαρτύριο ,ΕΝΑΣ είναι μόνο.
    ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Οσο ο κόσμος δέν τον γνωρίζει ,θα ζούμε τήν ίδια κολαση.
    Οσοι έχουν δύναμη,ας τον διαδώσουν παντου,να τον μάθει ο κόσμος όλος.Μονο τότε θα τελειώσουν.Αλοιώς θα κάνουμε διαπιστωσεις,ξανά επαναλήψεις,μέχρι να μας εξαφανίσουν.Οσο χάνεται χρόνος είναι εις βάρος όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβληματίστηκα με την διαγραφή, θυμήθηκα μετα την φωτιά στο μάτι και την εκατόμβη των νεκρών η ΝΔ θεώρησε οτι υπευθυνη ηταν η τότε κυβέρνηση Συριζα, χωρίς αντιθετα να διαγραφεί κανένας, λεω μήπως η σημερινή διαγραφή 'εχει άρωμα μελλοντικής συγκυβέρνησης, ερωτηση εργασίας και τιποτε παραπάνω, αν λεω ξανα υπαρξει αυτη η πιθανότητα τοτε ναι δυο τινα θα συμβούν , ή εχει δίκιο ο Τραιανου με το τέλος της δεξιστεράς ή θα έχουμε έναρξη νεου κύκλου διακυβέρνησης ομοιάζουσας με την πολιτική καθοδηγήτρια Γερμανία, αλλωστε το πολιτικό σκηνικό που στήνεται στις χωρες της ΕΕ εχει αυτη την στόχευση, και στην τελική ό,τι και να γίνει ο μοναδικός απών θαναι ο λαός, που θα αποφασίζουν αλλοι για αυτόν χωρίς αυτόν, προφανεστατα και ο λαός δεν ειναι άμοιρος ευθυνών αφου αυτός με την ψηφο του νομιμοποιεί το πολιτικο συστημα άσκησης εξουσίας, Προσωπικά στην ακρη του τούνελ βλεπω με προσχημα ειτε τεχνητης έντασης με τουρκια είτε με τα οικονομικά ειτε και με τα δύο μαζί, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σε ρωτήσω τι πιστευεις υπαρχει περιπτωση να κινηθει η διακαιοσυνη υστερα απο την καταγγελια Κουρουμπλη στη Βουλη, για να εξετασθει η βασιμότητα ή οχι των καταγγελομενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...